kızlar yavaş yavaş yaklaşıyorum artık lucrin bitmek üzere 10 unda doktora gidecem artık gonal-f tedavisine başlayacağız inş allahtan bişey olmazsa bugün ilk defa adet olunca çok heycanlandım bakalım neler olacak
ben bugün doktora gittim moralim çok bozuk kızlar lucrin baskılama yapamamış bu yüzden gonal-f e başlamadık daha bir kutu daha lucrin alacam pazartesi tekrar kan tahlili vereceğim inşallah işe yarar ilk baştan böyle aksilik olması beni çok üzdü umudum köreldi
canım bak bizim gibilerin mutlaka çoook pozitif olmamız lazım bak ben 2 ci denememdende sonuç alamadım hem bizde sorun daha farklı canım.yumurtalarım çok ama döllenme olmuyo.ama ümidimi kaybetmedim sizde umutlu olun tamammı.inş ii haberler alıcaz anlaştıkmı
canım sakın ha,üzülmek yok böyle bi aşamada..olumsuz cümleler kurarsan bedenine de olumsuz mesajlar verirsin..o yüzden hep pozitif cümleler kurmak lazım..ha ben bunu ne kadar yapıyorum,tartışılr ama doğruluğuna inanıyorum...hadi bebişlerini düşün,onlar için bi daha gülümse.....bi de allaha bi kez daha acizliğini itiraf et,pişman olmazsın....a.s.
çok saol canım bebişlerini düşün dedin ya onlar için gülümsedim inanki senin sayende allahım herkesin gönlündeki muradı verir inşallah bigün ama hemşire onu söyleyince çok üzüldüm inanki ilk tüp bebek denememdede yumurtalar toplandıktan sonra OHSS gelişti bende bu yüzden çok acı çektim bu aksilik yüzünden transferim ertelenmişti yine bi aksilik çıkacak die çok korkuyorum elimde deil
kapkaracım düşüncelerin gerçekten çok ilginç ve doğru,bece de daha iyi anne olucaz inşallah,belki şimdi hazır değiliz
eceefe cim Allah yardımcın olsun Umarım busefer olur canım,benim de ilk mikro yarım kalmış transfer olmamıştı seni anlıyorum canım ama inşallah ikimizin de bu sefer olucak