ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

beş sene daha erken. sabret arkadasım neler yaptı olmadı ama allah onu kısmet edecek ya herşeyden umudu kesmişken oldu bebegi ve düşün arkasından hemen ikinci oldu şimdi kafayı yiyor o ayrı ama çok mutlu o yüzden moralin iyi olsun pozitif düşün zaten kısmette yaşamak varsa ne yaparsan yap anne olursun sadece moralini yüksek tut allah yardımcın olsun

canım allah yardımcın olsun.bende 5 yıllık evliyim 2 aşılama 2 tanede tüp deneyimim var.ikincisisnin sonucunu 4 gün önce aldım malesef negatif.evet üzüldüm ama herşey kısmet meselesi.3 ay kadar dinlendikten sonra bu sefer gürgan klinikte tedaviye devam edicez inş.ilk önce bizim sağlıımız sonra inş alırız elimize bebişlerimizi.hepimize kolay gelsin.iyi haberler vermek ve almak üzere hepinizi öpüyorum.

kızlar yavaş yavaş yaklaşıyorum artık lucrin bitmek üzere 10 unda doktora gidecem artık gonal-f tedavisine başlayacağız inş allahtan bişey olmazsa bugün ilk defa adet olunca çok heycanlandım bakalım neler olacak

hayırlısı olsun hakkında..umudunu ve yüzündeki gülümsemeyi kaybetmediğin müddetçe hep olumlu sonuçlar alacaksın...a.s Rabbim yüzünü ve yüzümüzü güldürsün...

ben bugün doktora gittim moralim çok bozuk kızlar lucrin baskılama yapamamış bu yüzden gonal-f e başlamadık daha bir kutu daha lucrin alacam pazartesi tekrar kan tahlili vereceğim inşallah işe yarar ilk baştan böyle aksilik olması beni çok üzdü umudum köreldi

cnm çok üzüldüm ama o herşeyden güzel temiz duyguyu asla kaybetme ....o kadar sıkı sarılki resmen kucakla kollarına al...dua et allahtan umudunu sakın kesme psikoljini yüksek tut,seni hiçbirşeyin üzmesine izin verme mutlu olmadığın kendini huzurlu hissetmediğin ortamlar da bulunma çünkü hiçbirşey senden önemli değil inanki bütün kadınlar anne bunu hiç unutma senden çok güzel haberler bekliyoruz yengemin 13 sene sonra oğlu oldu çok küçük de olsa bu seni teselli eder belki ...mutlu yarınlarını umutlarını sakın kaybetme fıstığım

saol cnm sıkı sıkı sarıl dedin ya çok hoşuma gitti ama ben hep sıkı sıkı sarılıyorum ama onlar bana hiç sarılmıyorlar ama inşallah bu defa sarılırlar ve bende burdan güzel haberi allahın izniyle veririm sizlere

canım sakın ha,üzülmek yok böyle bi aşamada..olumsuz cümleler kurarsan bedenine de olumsuz mesajlar verirsin..o yüzden hep pozitif cümleler kurmak lazım..ha ben bunu ne kadar yapıyorum,tartışılr ama doğruluğuna inanıyorum...hadi bebişlerini düşün,onlar için bi daha gülümse.....bi de allaha bi kez daha acizliğini itiraf et,pişman olmazsın....a.s.

canım bak bizim gibilerin mutlaka çoook pozitif olmamız lazım bak ben 2 ci denememdende sonuç alamadım hem bizde sorun daha farklı canım.yumurtalarım çok ama döllenme olmuyo.ama ümidimi kaybetmedim sizde umutlu olun tamammı.inş ii haberler alıcaz anlaştıkmı

haklısnız arkdslar bzım pozıtıf olmamız lazım bnde 8 yıllık evlıym 28 yasndayım bnde 3 kere tupbebk denedım ama olmadı ılkı dıs gebelık dıgerlerıde tutmadı bnde ılk seferde yıklmıstım tedavıyı bırakmayı bıle dusundum nasılsa olmuyo dedım evlatlık almayı dusndum ve halda dusnuyorum olmazsa eger evlatlık edınmek ıstıyorum ama ydn e umudmu yıtrmedım allh buyuk umarım bıgun bızde mutlu olur muradımıza ererız

canım benim öncelikle senin adına üzüldüm inşallah bi dahaki sefere olur allahtan hayırlısı tabiki çok zor bi durum ama bi şekilde katlanıyoruz inşallah pozitif olmaya çalışırım bende senin gibi çok saol

çok saol canım bebişlerini düşün dedin ya onlar için gülümsedim inanki senin sayende allahım herkesin gönlündeki muradı verir inşallah bigün ama hemşire onu söyleyince çok üzüldüm inanki ilk tüp bebek denememdede yumurtalar toplandıktan sonra OHSS gelişti bende bu yüzden çok acı çektim bu aksilik yüzünden transferim ertelenmişti yine bi aksilik çıkacak die çok korkuyorum elimde deil

ya biliyormusun bence Allah bizi biraz bekleterek anneliğe iyice hazırlıyor..hepimiz yavrularımızı çok sevcez,ve onlar doğunca anneliği iliklerimize hissetcez,başkalrından farklı olarak...sadece sabır ve duayla onların geleceği zamanı beklemek lazım...bak benim de bugün aşılamam iptal oldu resmen,yumurtalrım büyümediği için..doktor kırmızı kalemle iptal yazınca çok üzüldüm ama hayırlısı..hani ultrasonda yumurtalarımızı gösteriyorlar ya sanki yavrumu görmüş gibi oluyorum...UMUDUNU HİÇ YİTİRME OLUR MU...eminim herkese olduğu gibi sana da gülmek çok yakışıyodur....a.s.Şeniz

iyi akşamlar kızlar yarın adanaya gidiyorum yine tahlil için inşallah bu defa lucrin baskılama yapmıştırda bende gonal-f e başlarım artık çok korkuyorum bi aksilik çıkacak diye ne olur dua edin kızlar öpüyorum hepinizi

cnım allah yardımcın olsun dualarımız senınle ve bızım durumumuzda olan herksle allah herkse yardım etsın

ayy kızlar çok şükür hormonlar baskılanmış bugün gonal-f iğnesine başladım çok şükür inşallah hayırlısı bakalım ama heycanlandım iğneyi ilk elime alınca allahım ne olur bu defa da kollarımı boş bırakma dualarınızı bekliyorum kızlar ve benim durumumda olan herkes için de dua ediyorum ALLAHIM SEN BİZİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA VE İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA SEN KUCAKLARIMIZI DOLDUR YARABBİM aminnnnnnnn

canım benim hayırlı olsun inşallah bu sefer allah gönlüne göre verir allahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah bu sefer başaracaksın bitanem k.i.b

kapkaracım düşüncelerin gerçekten çok ilginç ve doğru,bece de daha iyi anne olucaz inşallah,belki şimdi hazır değiliz
eceefe cim Allah yardımcın olsun Umarım busefer olur canım,benim de ilk mikro yarım kalmış transfer olmamıştı seni anlıyorum canım ama inşallah ikimizin de bu sefer olucak

amin canım inşallah senin neden yarım kaldı sende mi OHSS geçirdin benimki ondan yarım kalmıştı senin sorunun neydi ikinciye başladınmı sende bu arada cnm

ececim,3 emb. oluştu ama sağlıklı döllenmedi iptal oldu,2 . mikroda da 3 emn. oluştu ama hamile kalamadım,3. ye başladık opu ve transfer mayısın son 10 gününde olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…