Ikinci tup bebek transferi tutma sansi

Merhabalar mesajınızı şimdi gördüm çok şükür pozitif benimki aynen bende 5.ci ve 6.ci gün sağ bacağımda çok ignelenme oldu gece uyumakta zorlandım biraz ama rahmimde çok seğirme oluyordu ara ara 7.ci günde lekenme yaşadım onun dışında hiç belirtim olmadı hayırlı uğurlu olsun inşallah poztif sonucu alırsınız sizde şuanda durumunuz nasıl evde test yaptınız mı?

Çok şükür pozitif sonucu aldım bugün degirim 247,93 çıktı beşini gün iki embryo yerleştirildi bide aç önce tuvalete giderken kahve rengi leke gördüm birqz tırstım sizce yerleşme kanaması olabilrmi ya değerim de iyi çıktı hastaneden gelir gelmez de yine uzandım dinledim anı bşy de yapmdm acaba ne ollabr

Hiç korkma panik yapma banada aynısı oldu yerleşme kanamasıdir hayırlı uğurlu olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok ama çok sevindim kanamalardan hemen endişe edip korkuya kapılma aldığımız ilaçlar hormonlar yüzündende olabiliyor sormak istediğin. Birsey olursa yazabilirsin istediğin zaman tadını çıkar mutlu haberin inanması zor oluyor ama

14 mart 2022 negatifi gördüm - 14 nisan 2022 pozitifi

Karamsar olacak bir şey yok
Merhabalar birşey sorucam ben 8 ocakta transfer oldum tutmadı bugün adet oldum bu adetimden sonra hemen transfer yapmayı düşünüyoruz bir sakıncası varmı acaba

Yani 8 ocakta transfer oldum Şubatta diğer transferim olucak bir sakıncası olabilir mi sizce
Selam mesajını şimdi gördüm. Yani tavsiye olarak değil ama kendi yaşadığım tecrübemi paylaşıyorum. 3 martta ilk transferim olmuştu 14 martta negatif sonuç aldım. İlk reglimde yumurta sayım kendi durumuma göre iyi olduğu için opu kararı verdim. 30 martta opu yapıldı. Rahim kalınlığımda iyiydi 31 martta 1. Gün embriyosu transferi oldu şuan 1 yaşını geçti. Fiziki şartlarınız uygunsa (rahim kalınlığı, pregesteron ve ruh sağlığınız) bende işe yaradı. Sonuçta şöyle düşünün spontan gebelik kayıplarında üzerinden çok geçmeden hamile kalınıyor. Vucut hormonları aktive olmuş oluyor. Karar size ait ama ben bugün tekrar yaptıracak olsam bu mantıkla üst üste yaptırırırm

Peki çok teşekkür ederim karar verdim üst üste yapicam bende nasipse bu ay transferim olucak inşallah bu sefer tutar

Yani 8 ocakta transfer oldum Şubatta diğer transferim olucak bir sakıncası olabilir mi
Benimde ilk transferim negatif sonuçlanmıştı hemen peşine ikinci transferi yaptırdım çok şükür tuttu beklemedim bende inşallah seninde güzel haberlerini alırız

Benimde ilk transferim negatif sonuçlanmıştı hemen peşine ikinci transferi yaptırdım çok şükür tuttu beklemedim bende inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Yorumunuzu şimdi gördüm kusura bakmayın adınıza ve çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende hemen ardından ikinci transferi yaptım. Test sonucum pazartesi günü inşallah bende güzel haberleri alırım

Sonucunuz nasıl çıktı acaba merak ettim hayırlı haberdir inşallah bebis tutunmustur

Maalesef tutmadı yine. Test verdiğimde 17.8 di değerim sonrasında düştü. Bugünde adet oldum
Hadi ya üzülme canım benim vardır mutlaka Bi hayir pes etme umudunu kaybetme Dualarım hep seninle olacak ama moralini yüksek tut çok zor biliyorum aynı yollardan bende geçtim ama tevekkülünu kaybetme sende o guzel haberi alcaksin Allahin izniyle

İnşallah canım inşallah Allah razı olsun birkaç ay ara verdikten sonra birdaha başlayacağız nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…