- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
- Konu Sahibi Limonnicee
-
Amiiin. Erken gebelik yapmıştım predictor özellikle daha hassas olduğunu düşündüğüm için onu almıştımAyyy çok tsk ederim canım o kadar açıklayıcı ve güzel anlatmışsın ki çok mutlu oldum :) benimde bugün 6.ci günüm göğüs hassasiyetim hep vardı ama estrofemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum onun sadece bugün kahvaltı hazırlarken sağ yumurtalık tarafıma birsey çok fena iğnelendi ama yine konduramadim ilki negatifti ondada asla hiç belirtim yoktu bundada olmayınca acaba tutmadı mı diye korkuya kapılıp yazdım ama buraya yazılan mesajlar çok rahatlattı beni Rabbım seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimbu arada bende idrar testi yapmamak için çok tutuyorum kendimi kaset testmi yaptın yoksa erken gebelik mi canım?
Çok çok sağol inşallah güzel haberi paylaşabilirim bende predictor erken gebelik var bitane bendede 8.ci gün yapmayı düşünüyorum ertesi gün test günü zatenAmiiin. Erken gebelik yapmıştım predictor özellikle daha hassas olduğunu düşündüğüm için onu almıştıminşallah sende hayırlısıyla sağlıkla pozitif sonuç alırsın
Mantıklı en net sonucu o gün alırsınız bence ama gene de üzülmeyin negatif olursa çünkü çok az değer bile bazen idrarda belli olmuyorÇok çok sağol inşallah güzel haberi paylaşabilirim bende predictor erken gebelik var bitane bendede 8.ci gün yapmayı düşünüyorum ertesi gün test günü zaten
Çok Sagolun guzel temenni ve dilekleriniz icinMantıklı en net sonucu o gün alırsınız bence ama gene de üzülmeyin negatif olursa çünkü çok az değer bile bazen idrarda belli olmuyor
güzel sağlıklı
Merhaba canım kusura bakma mesajını yeni gördüm benimki sebepsiz infertiliteydi esimdede bendede hiç Bi sorun yok çok şükür o yüzden ilki olmayınca doktorum çok şaşırdı ama ben onu şuna bağlıyorum açıkçası herkese duyurdum söyledim bana doktorum özellikle kalp atışı duyulana kadar kimseyle paylaşma demişti ama ben herkesle paylaştım tabi doğrusunu Allah bilir nasip birazda bende 2.ci transferimi 30 ekimde oldum inşallah tutmuştur seninki :)Canım merhaba benimde 2. Transferim ve 28 Ekim de oldum 9. Günüm bu gün benim ilki negatif olunca doktorum da çok şaşırdı ve Histeroskopi laporoskopi önerdi onları yaptırdık polip çıktı ve öyle 2. Transferimi oldum sen de sorun ne ki?
Canım bize de 3 yıl boyunca açıklanamayan infertilite dediler taa ki ilk transferim olumsuz olup histesopi de polisi görülene kadar tabii doktorum yine de sadece buna bağlayamayız dedi ama sorun olmayıp olmaması o kadar zor ki ben artık en son doktoruma bir sorun çıksın sorun olsun dedim sorun yok diyorlar olmuyor ne kadar moral bozucu polip denilince bir umut belki bundandır diyorumMerhaba canım kusura bakma mesajını yeni gördüm benimki sebepsiz infertiliteydi esimdede bendede hiç Bi sorun yok çok şükür o yüzden ilki olmayınca doktorum çok şaşırdı ama ben onu şuna bağlıyorum açıkçası herkese duyurdum söyledim bana doktorum özellikle kalp atışı duyulana kadar kimseyle paylaşma demişti ama ben herkesle paylaştım tabi doğrusunu Allah bilir nasip birazda bende 2.ci transferimi 30 ekimde oldum inşallah tutmuştur seninki :)
Canım benim benim test günüm 9 Kasım cesaret edip evde idrar yapmadım:) ama sanada bol bol dua edicem zaten ilk transfer tutma şansı çok az diyorlardı benimde çevremde hep ya ikinci ya üçüncü tutmuştur ilkte tutan olmadı o yüzden moralini bozma bende çok korktum ama açıkçası çok rahat bıraktım dikkat etmedim gezdim tozdum Bi fincan kahvemi bile içtim oburunde hep yatmıştım çok pinpiriklenmistim inşallah güzel haberlerini alırım bende veririm ama birsey yoksa şükret benim ikinci transfer direk yapıldı başka test istemedi doktorum gerek yok olacak ben inanıyorum dedi senin belirtin falan varmi peki ay ikimizin aynı zamana denk gelse ne güzel olur cinsiyetlerini de paylaşırızCanım bize de 3 yıl boyunca açıklanamayan infertilite dediler taa ki ilk transferim olumsuz olup histesopi de polisi görülene kadar tabii doktorum yine de sadece buna bağlayamayız dedi ama sorun olmayıp olmaması o kadar zor ki ben artık en son doktoruma bir sorun çıksın sorun olsun dedim sorun yok diyorlar olmuyor ne kadar moral bozucu polip denilince bir umut belki bundandır diyorumcanım benim test günüm 9 Kasım ama 8 Kasım da kan vericem inşallah pozitif sonuç alırım bu sefer sen ne yaptın test yaptın mı
Ayyy canım inşallah rabbim büyük benim de 2. DenememCanım benim benim test günüm 9 Kasım cesaret edip evde idrar yapmadım:) ama sanada bol bol dua edicem zaten ilk transfer tutma şansı çok az diyorlardı benimde çevremde hep ya ikinci ya üçüncü tutmuştur ilkte tutan olmadı o yüzden moralini bozma bende çok korktum ama açıkçası çok rahat bıraktım dikkat etmedim gezdim tozdum Bi fincan kahvemi bile içtim oburunde hep yatmıştım çok pinpiriklenmistim inşallah güzel haberlerini alırım bende veririm ama birsey yoksa şükret benim ikinci transfer direk yapıldı başka test istemedi doktorum gerek yok olacak ben inanıyorum dedi senin belirtin falan varmi peki ay ikimizin aynı zamana denk gelse ne güzel olur cinsiyetlerini de paylaşırızmoralini yüksek tut ama kötü düşünceler gelince oyalanmaya çalış ben öyle yapıyorum
Amin canim benim rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallahAyyy canım inşallah rabbim büyük benim de 2. Denememrabbim bu yolda uğraşan çabalayan maddi manevi zorlanan herkesin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah kendi kendine hemen gebe kalıp da şikayet edenler var ne kadar büyük nimet baksana biz nasıl arıyoruz uğraşıyoruz inşallah biz de birbirimize olumlu haberleri veririz ben de dün erken gebelik test aldım ama yapmaya cesaret edemedim yarın kan vericem sen 9 unda mı vereceksin
Canım yarın vericem zaten kan o yüzden yapmayı düşünmüyorum negatifse 1 daha bari umudum olsun sonra bol bol üzülürüm diye düşünüyorumAmin canim benim rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallahevet kolayindan olanlar kıymet bilmiyor ne yazikki bende çok icerlerdim 2 yıl bitti bizimde olmayalı Bi kere kimyasal gecirmistim sadece evet canım 9unda benim ama idrar yapabilirim zaten pozitifte olsa negatifte olsa sonuçtan kacamicaz 1 gün kala yaparım öncesi psikoloji bozardi zaten ama meraktan da çatlıyorum sen kana kadar idrar yapmicakmisin
Ben temmuzda kalmıştım agustosta düşmüştü hiçbir sorun yoktu canım stres yapmayın diyordu doktorlar asilamada yaptırdım yumurta takibide yaptırdım olmadı vakit saat ya Rabbım doğru zamanda nasip ediyor işte belkide çok istediğimiz için imtihanımız oldu canım aynı sana ne dedilerse banada o işte sebepsiz rabbim güldürsün yüzümüzü pozitif sonuçlarla sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun bana mutlaka haber ver ama bende vercem sanaCanım yarın vericem zaten kan o yüzden yapmayı düşünmüyorum negatifse 1 daha bari umudum olsun sonra bol bol üzülürüm diye düşünüyorumaaa bende mart da kimyasal gebelik geçirdim değerim 248 di hatta senin sorunun neydi canım
Amin canım inşallah benim ilki negatif olunca transferimin doktorum Histeroskopi laporoskopi önerdi rahimin içini temizledi kalp şenliğindeydi rahimim onu düzeltti patolojiye göndermiş parça onun sonucunda polip çıkmış canım sende Histeroskopi yaptırsaydın keşke doktorun yapalım demedi miBen temmuzda kalmıştım agustosta düşmüştü hiçbir sorun yoktu canım stres yapmayın diyordu doktorlar asilamada yaptırdım yumurta takibide yaptırdım olmadı vakit saat ya Rabbım doğru zamanda nasip ediyor işte belkide çok istediğimiz için imtihanımız oldu canım aynı sana ne dedilerse banada o işte sebepsiz rabbim güldürsün yüzümüzü pozitif sonuçlarla sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun bana mutlaka haber ver ama bende vercem sana
Yok canım hiç söylemedi rahim filmine falan baktı işte ben hatta ikincisinde kendim söyledim hocam Bi sorun olabilir mi rahimde başka diye öyle birsey görsem transferini yapmam kesinlikle dedi rahat ol stres yapma bana güven dedi bakalım işte canım sen hamgi hastanede oldun canım ben amerikan hastanesinde yaptırdım ama doktorum gerçekten çok ilgili ve başarılı Bi hekim çok hassas yaklaşımı davranışı güven hissettiriyorAmin canım inşallah benim ilki negatif olunca transferimin doktorum Histeroskopi laporoskopi önerdi rahimin içini temizledi kalp şenliğindeydi rahimim onu düzeltti patolojiye göndermiş parça onun sonucunda polip çıkmış canım sende Histeroskopi yaptırsaydın keşke doktorun yapalım demedi mi
Evet hicbirsey sebepsiz değildir bosver hiç moral bozma canını sıkma olan oldu önümüze bakalım daha birlikte buyutucez inşallah durBen Bursa Eurofertil de oldum canım ben de de hiç bir sorun yoktu canım ama Histeroskopi öyle çıktı neyse kötü düşünmeyelim inşallah tutunmuştur bebeciklerimiz burada beraber gün sayarız
Allah yazı olsun inşallah bende öyle hissediyorumEvet hicbirsey sebepsiz değildir bosver hiç moral bozma canını sıkma olan oldu önümüze bakalım daha birlikte buyutucez inşallah duryarın ola hayır ola ben pozitif düşünüyorum ikimiz içinde
Güzel haberlerini bekliyorum olcam canımAllah yazı olsun inşallah bende öyle hissediyorum
Mrb acaba sonucunuz ne oldu merak ettim bnmde transferimin 5 günü bugün bnde transfer gününden beri özelikle sol kasık ağrısı çok oluyir iğneleme oluyor sürekli rahmime çok kramp giriyor bide sol damarım çok atıyo bacağıma kadarAyyy çok tsk ederim canım o kadar açıklayıcı ve güzel anlatmışsın ki çok mutlu oldum :) benimde bugün 6.ci günüm göğüs hassasiyetim hep vardı ama estrofemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum onun sadece bugün kahvaltı hazırlarken sağ yumurtalık tarafıma birsey çok fena iğnelendi ama yine konduramadim ilki negatifti ondada asla hiç belirtim yoktu bundada olmayınca acaba tutmadı mı diye korkuya kapılıp yazdım ama buraya yazılan mesajlar çok rahatlattı beni Rabbım seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimbu arada bende idrar testi yapmamak için çok tutuyorum kendimi kaset testmi yaptın yoksa erken gebelik mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?