Ikinci tup bebek transferi tutma sansi

Limonnicee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2023
51
16
8
32
Merhabalar arkadaşlar ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı 5.ci gün 5aa çok kaliteli embriyoydu nasip değilmiş olmadı ikinci transferimi oldum bugün 4.cu günüm ama ilkindede hiç belirtim yoktu bundada hiç belirtim yok buda 5.ci gün 4aa embriyosu benin gibi olup ikinci denemede pozitifi gören varmi çok karamsarlastim kimseylede dururumumu paylaşamıyorum şimdiden çok teşekkür ederim

Ben varım ilki 5aa dıs gebelik oldu ikincisi 4aa 10 haftalık hamileyim

yaaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah peki belirtiniz varmiydi

yaaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah peki belirtiniz varmiydi
Hiç bir belirtim yoktu ikisinde de belirtim olmadı gaz sancısı dısında o da kabızlık durumum vardı ondan olmuştu hiç belirti arama kendinde saglıkla tutunsun insallah

14 mart 2022 negatifi gördüm - 14 nisan 2022 pozitifi

Karamsar olacak bir şey yok

Hiç bir belirtim yoktu ikisinde de belirtim olmadı gaz sancısı dısında o da kabızlık durumum vardı ondan olmuştu hiç belirti arama kendinde saglıkla tutunsun insallah
Çok tsk ederim çok umut oldun bende buda mı negatif olcak acaba diye içim içimi yiyip duruyordu inşallah güzel haberi paylaşırım bende

Çok tsk ederim çok umut oldun bende buda mı negatif olcak acaba diye içim içimi yiyip duruyordu inşallah güzel haberi paylaşırım bende
Hiçç öyle düşünme burada yazılanlarda kafanı karıstırmasın emin ol ilaçların etkisyle kendinde belirti sanan cok sen günlük alman gerek ilaçlarını saatşnde al bol su iç ve tevekkül et hepsi bu

14 mart 2022 negatifi gördüm - 14 nisan 2022 pozitifi

Karamsar olacak bir şey yok
Maşallah çok sevindim senin adınada sağlıkla büyüsün inşallah benimde ilk transfer sonrasi ilaçları bırakıp adet olur olmaz ikinci transfere hazırlandık ikiside tek embriyo ama doktorum çok şaşırmıştı ilki tutmayınca tutmaması çok enteresan çok kaliteli Bi embriyoydu dedi insanın paylaşacak biri olmayınca kendiyle konuşması kötü oluyor biraz sadece ama sagolun sizin yorumlarınıza çok daha mutlu oldum

Allah razı olsun ilkinde hiç bir iş yapmadım ful yattım namazlarımı bile kilmadim ama bunda öyle değilim ağır şeyler dışında yemeğimi namazımı kılıyorum ufak işlerimi yapıyorum takdir rabbimin tabiki allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim 2. Transfer ilk gün embriyosuydu bir de. Benim bir kere öğlen uyumak dışında hiç belirtim olmadı. Kendini dinleme

Ben ilkinde gezdim tozdum o da tuttu ama yeri yanlıştı ikincisinde de bir tık dikkat ettim ama ben bunun cok etkili oldugunu düşünmüyorum

Ben ilkinde gezdim tozdum o da tuttu ama yeri yanlıştı ikincisinde de bir tık dikkat ettim ama ben bunun cok etkili oldugunu düşünmüyorum
Evet doktorumda öyle söyledi ağır şeyler dışında normal hayatına dön yatmak çözüm değil diye bende normal hayatıma döndüm yürüyüşte yapıyorum tedirgin eden ilkinde belirti olmayıp negatif olunca buda mı böyle olcak acaba diye korktum ama Allah razı olsun sendende rahatladı çok içim

Canım benimde hiç belirtim olmadı kendini strese sokma biraz rahat olmak gerekiyor zor olsa da.
Namazını kıl dışarıya çık yemeğini hazırla yani bunlar da insana hareket kattığı için biraz hareket etmeninde iyi olduğunu söyler doktorlar zaten. Benimde 2. Transferim tuttu çok şükür darısı başına olsun sağlıkla inşallah
Baştan beri meme hassasiyeti işte kasık ağrısı yaşayanlar çoktu mesela ilaçların etkisinden muhtemelen ama negatif de gören vardı içlerinde.
Sadece ben 6. Günden sonra pozitif olduğunu idrarda gördükten sonra 7. Gün ve 8. Gün kasıklarımda iğne batar gibi sızı hissettim ama kısa süreli ki oda kendimi dinlediğim ve piskolojik bile olmuş olabilir

Ayyy çok tsk ederim canım o kadar açıklayıcı ve güzel anlatmışsın ki çok mutlu oldum :) benimde bugün 6.ci günüm göğüs hassasiyetim hep vardı ama estrofemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum onun sadece bugün kahvaltı hazırlarken sağ yumurtalık tarafıma birsey çok fena iğnelendi ama yine konduramadim ilki negatifti ondada asla hiç belirtim yoktu bundada olmayınca acaba tutmadı mı diye korkuya kapılıp yazdım ama buraya yazılan mesajlar çok rahatlattı beni Rabbım seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim bu arada bende idrar testi yapmamak için çok tutuyorum kendimi kaset testmi yaptın yoksa erken gebelik mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…