- 20 Ağustos 2021
- 1.957
- 745
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Merhaba iyi düşünün iyi olsun benimde ikincide tuttuPolikistik overim ilk tüp bebek kimyasal oldu olmadı. İkincisini oldum bugun 4.günüm bir belirti yok. Rahme çizik atıldı bu sefer. Polikistik olup ikinci de tutan var mı? İlk deneme negatif olunca bu da negatif olacak gibi hissedeyim hep
Polikistik miydiniz sizde. Bugun 6. Günüm sadece gaz var karnımda bir belirti yokMerhaba iyi düşünün iyi olsun benimde ikincide tuttu
Polikistik ve tüplerimde sorun vardı belirti aramayın bazen hiç belirti olmadan pozitif alan varPolikistik miydiniz sizde. Bugun 6. Günüm sadece gaz var karnımda bir belirti yok
Bugun 7. Günüm bir ara adet olacakmışım gibi kısa süreli ağrı yokladı. Her an adet olabilirim kuzumPolikistik ve tüplerimde sorun vardı belirti aramayın bazen hiç belirti olmadan pozitif alan var
İlk denememde kimyasal olmuştu ve göğüslerimin şişliğinden anlamıştım ama bu sefer hiç bir şey olmadı. Bir ara adet olacakmışım gibi oldum o kadarZaten hemen.oyle.belirti olmuyoki
Bende 6 Ekim'de transfer oldum bende de belirti yokPolikistik miydiniz sizde. Bugun 6. Günüm sadece gaz var karnımda bir belirti yok
İlk denememde kimyasal olmuştu ve göğüslerimin şişliğinden anlamıştım ama bu sefer hiç bir şey olmadı. Bir ara adet olacakmışım gibi oldum o kada
bende adet belirtileri diye test yapmaya korkmustum belirtiler ayni adet gibiydi。rabbim en kisa zamanda sizede bir evlat verir ins karamsar Olmayinİlk denememde kimyasal olmuştu ve göğüslerimin şişliğinden anlamıştım ama bu sefer hiç bir şey olmadı. Bir ara adet olacakmışım gibi oldum o kadar
Dış gebelik oldu çizik bana yaramadı. Belki de çizikten dolayı dış gebelik olduMerhaba iyi düşünün iyi olsun benimde ikincide tuttu
Öyle düşünmeyin çizik coğu kişide güzel sonuclar veriyor dış gebelik için doktorum bana normal gebeliklerde oran kaçsa aynısı tüpbebektede var demişti . Nasılsınız peki simdi nasıl anladınız dışgebelik oldugunuDış gebelik oldu çizik bana yaramadı. Belki de çizikten dolayı dış gebelik oldu
Merhaba transferinizi nerede yaptırdınız acabaBenim ilki kimyasal 2.de ikizlerim tuttu. Polikistik overım bende. Dondurulmuş embriyoydu ilk transferinde ikinci transferimde. Hepsi tek toplamada alınan yumurtaydı. Belirti arama ilk kimyasal da çok belirttim olmasına rağmen tutana hiç birşey yok gibiydi ama kısmette varmış
Canım bekletiyorlar beni düşmesiniÖyle düşünmeyin çizik coğu kişide güzel sonuclar veriyor dış gebelik için doktorum bana normal gebeliklerde oran kaçsa aynısı tüpbebektede var demişti . Nasılsınız peki simdi nasıl anladınız dışgebelik oldugunu
Kendime yeni bir klinik arıyorumCanım bekletiyorlar beni düşmesini
Merhaba transferinizi nerede yaptırdınız acaba
2. De kaç embriyo transfer edildiBenim ilki kimyasal 2.de ikizlerim tuttu. Polikistik overım bende. Dondurulmuş embriyoydu ilk transferinde ikinci transferimde. Hepsi tek toplamada alınan yumurtaydı. Belirti arama ilk kimyasal da çok belirttim olmasına rağmen tutana hiç birşey yok gibiydi ama kısmette varmış
Slm , bende pcosum daha tranfer olmadım bekliyorum Aralık ayında inş kaç yumurtan toplandıPolikistik overim ilk tüp bebek kimyasal oldu olmadı. İkincisini oldum bugun 4.günüm bir belirti yok. Rahme çizik atıldı bu sefer. Polikistik olup ikinci de tutan var mı? İlk deneme negatif olunca bu da negatif olacak gibi hissedeyim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?