İkinci transferimi oldum tutma olasılığı nedir

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.957
745
73
Polikistik overim ilk tüp bebek kimyasal oldu olmadı. İkincisini oldum bugun 4.günüm bir belirti yok. Rahme çizik atıldı bu sefer. Polikistik olup ikinci de tutan var mı? İlk deneme negatif olunca bu da negatif olacak gibi hissedeyim hep

Merhaba iyi düşünün iyi olsun benimde ikincide tuttu

Polikistik ve tüplerimde sorun vardı belirti aramayın bazen hiç belirti olmadan pozitif alan var
Bugun 7. Günüm bir ara adet olacakmışım gibi kısa süreli ağrı yokladı. Her an adet olabilirim kuzum
Olumlu belirti yok. En azından görüşlerde belirti olmalı diye düşünüyordum 8. Güne giriyorum çünkü. Ama dün de bugun de evde ovulasyon testi vardı yaptım iki si de silik çıktı. Fakat o da gebelik göstermez dediler

Benim ilki kimyasal 2.de ikizlerim tuttu. Polikistik overım bende. Dondurulmuş embriyoydu ilk transferinde ikinci transferimde. Hepsi tek toplamada alınan yumurtaydı. Belirti arama ilk kimyasal da çok belirttim olmasına rağmen tutana hiç birşey yok gibiydi ama kısmette varmış

İlk denememde kimyasal olmuştu ve göğüslerimin şişliğinden anlamıştım ama bu sefer hiç bir şey olmadı. Bir ara adet olacakmışım gibi oldum o kada

İlk denememde kimyasal olmuştu ve göğüslerimin şişliğinden anlamıştım ama bu sefer hiç bir şey olmadı. Bir ara adet olacakmışım gibi oldum o kadar
bende adet belirtileri diye test yapmaya korkmustum belirtiler ayni adet gibiydi。rabbim en kisa zamanda sizede bir evlat verir ins karamsar Olmayin

Dış gebelik oldu çizik bana yaramadı. Belki de çizikten dolayı dış gebelik oldu
Öyle düşünmeyin çizik coğu kişide güzel sonuclar veriyor dış gebelik için doktorum bana normal gebeliklerde oran kaçsa aynısı tüpbebektede var demişti . Nasılsınız peki simdi nasıl anladınız dışgebelik oldugunu

Merhaba transferinizi nerede yaptırdınız acaba

Canım bekletiyorlar beni düşmesini

2. De kaç embriyo transfer edildi

Slm , bende pcosum daha tranfer olmadım bekliyorum Aralık ayında inş kaç yumurtan toplandı

Bende polıkıstık overım hıcbir belırtım yoktu 31. Hafta ikizlere hamıleyım belırtiye baglı kalmayın herkeste olmuyor ztn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…