İkinci şansı hakediyor mu

Kesinlikle ikinci şansı hak etmiyor. Neden daha düzgün bir insan bulup baştan güzel başlamak varken ne yaptığı belli olmayan bir adama şans veresiniz ki ?? Bu konuda tavrınızı net olsun gerekirse görüldü yapıp cevap vermeyin yazdıklarına önemsemeyin. Daha da olmazsa engelleyin. Sizden cevap alamazsa bir süre sonra yazmayacaktır bence

Anladigim sakiz gibi farkli farkli hesap acip surekli yaziyor.Sevgilim var ciddiyiz aileler tanisacak dersin oda durdurmazsa bir muddet mesaj alma ayarlarini sadece arkadaslarim yap disardan kimse yazamaz teldende engellersin oldu bitti.

Nasilsa tirim tirim aranma pesinde yakinda birini bulur o ara birakir pesini

Karakter zamanla değişen bir şey değildir. Yani adam karaktersizse her zaman karaktersizdir. Adam yıllar önce sizle kaçamak yapmış, sonra siz uyanınca sizi hadsizce sizi engelleyip kenara koymuş, sevgilisi ile mutluluk pozları vermiş, sizide ne olur ne olmaz diye yedek kulubesine atmış, o kızdan tekmeyi yedikçe siz aklına gelmişsiniz, sizde iki yalvarmaya tav olmuş. İkinci şans vermeyi düşünür olmuşsunuz, hayır adamın size geri dönmesinin nedeni bile o kızın adama tekmeyi basması, bu bile size ne yapmanız gerektiğini anlatıyor aslında ama siz anlamamışsınız. Unutmayın sizi başkası için bir kere bırakan hep bırakır . Hayatınızı çöp etmeyin.

Bu tamamen ozeti olmuş teşekkürler

Ona söz söylersen gerisi gelir.o da sana birşey der,sen ona derkennnnnn.bir bakmışsın sevgili olmuşsunuz.en iyisi muhatap olma

Beraber olsanız her kavganızda başkasına yazacak biliyorsunuz bunu.
Ayrıca instagram hesabım var ama şifresini unuttum demesi, ama profil fotoğrafının değişmesi, takipçi sayısının vs değişmesi YALAN. Küçüktük ikimiz de, yok öyleydik yok böyleydik, bahanesi olamaz.
Benim küçük çocuklarım bile yalan söylemiyor. Anne kızma ama ..... diye devam ediyor.

Yalan söylemek karaktersizliktir. Sevgiliyle her tartışmada başka kızlara asılmak da öyle

Doğru söylüyorsunuz

Adam boşa çıkınca aklına gelmişsin. Onun kriterlerine göre senden daha iyisini bulduğu anda seni terk edip ona gidecek. Sonra kazık yiyince sen de hala boştaysan sana geri dönecek. Kısır bir döngü yani kısaca. Cevap vermene bile değmez. Tabii üniversite zamanlarımda bende böyle olduğunu bilmiyordum , o yüzden sende gerçekten sana ilgisi var diye tekrar yazdığını sanıyorsun. yaş geçtikçe insan bazı davranışları çözüyor

Yıllar önce guvenmedigim için sevgilimi terketmistim affetmemistim hatasını..çok yalvardi...ki benle evlenmek istiyordu ailesi herkes biliyordu...ama gururum galip geldi affetmedim...çok acı çektim yıllarca kimseyi almadım hayatıma. Sonra eşim çıktı karşıma sevdim güvendim şükürler olsun. Aradan uzun yıllar geçti duydum boşanmış iki ayda bir sevgili değiştiriyormus... muhtemelen aldatmistir diye düşünüyorum kadınlar kolay kolay iki çocuk varken bosamaz adamı...o kadının yerinde bende olabilirdim. Tabi ki hayatın ne getireceği belli olmaz bu konularda büyük konuşmam guvensemde eşim yapmaz demem...ama şunu söylemek istiyorum yakisikliligina ve yalanlarına kansaydim bile bile lades demek olacaktı benimki...kanmayın bencede....degismezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…