Güzel bir laf söyleyip engellemek istiyorum çok hırslandımHiçbir şey söylemesen bile olur her yerden engelle gitsin
Laf söylemek muhattap almaktır.Tepki görememek insanı çıldırtırGüzel bir laf söyleyip engellemek istiyorum çok hırslandım
Içimde kalıp dert olacağına söyleyeyim ona dert olsunbirşey söylemek umursamaktır söyleme bence.
ama yine de söyleyeceksin belli
Içimde kalıp dert olacağına söyleyeyim ona dert olsun
Anladigim sakiz gibi farkli farkli hesap acip surekli yaziyor.Sevgilim var ciddiyiz aileler tanisacak dersin oda durdurmazsa bir muddet mesaj alma ayarlarini sadece arkadaslarim yap disardan kimse yazamaz teldende engellersin oldu bitti.Galiba ondan
Bu tamamen ozeti olmuş teşekkürlerKarakter zamanla değişen bir şey değildir. Yani adam karaktersizse her zaman karaktersizdir. Adam yıllar önce sizle kaçamak yapmış, sonra siz uyanınca sizi hadsizce sizi engelleyip kenara koymuş, sevgilisi ile mutluluk pozları vermiş, sizide ne olur ne olmaz diye yedek kulubesine atmış, o kızdan tekmeyi yedikçe siz aklına gelmişsiniz, sizde iki yalvarmaya tav olmuş. İkinci şans vermeyi düşünür olmuşsunuz, hayır adamın size geri dönmesinin nedeni bile o kızın adama tekmeyi basması, bu bile size ne yapmanız gerektiğini anlatıyor aslında ama siz anlamamışsınız. Unutmayın sizi başkası için bir kere bırakan hep bırakır . Hayatınızı çöp etmeyin.
hiç bişey, engelliyceksin o kadarPeki neler söylemeliyim
Doğru söylüyorsunuzBeraber olsanız her kavganızda başkasına yazacak biliyorsunuz bunu.
Ayrıca instagram hesabım var ama şifresini unuttum demesi, ama profil fotoğrafının değişmesi, takipçi sayısının vs değişmesi YALAN. Küçüktük ikimiz de, yok öyleydik yok böyleydik, bahanesi olamaz.
Benim küçük çocuklarım bile yalan söylemiyor. Anne kızma ama ..... diye devam ediyor.
Yalan söylemek karaktersizliktir. Sevgiliyle her tartışmada başka kızlara asılmak da öyle