İkinci şansı hakediyor mu

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
Merhaba üniversite son sınıftayken biriyle tanışmıştım o kişi yeni memurdu . Beraber çok güzel vakit geçiriyorduk iyi anlaşıyorduk . Son sınıf olduğum için alttan derslerim vardı onun stresi, mezuniyet stresi, stajım vardı, ders çalışıyordum ve eski sevgilimin benden nedensiz uzaklaşması vs kafam çok karışıktı hatta çorba gibiydi. Sonra karşıma bu kişi cıktı bu kadar asosyallik ve umutsuzluk arasında bana çok iyi gelmişti çünkü sosyal hayatım sıfırdı akşamlari dışarı çıkarıyordu sinemaya gidiyorduk . Birgün otururken kendi hakkımızda konuşuyorduk benden on ay küçük olduğunu öğrendim açıkçası kafama takıldı o sorun yapmadı. Instagramı aktif kullanan biriyim onu ordan ekledim bi türlü kabul etmedi sonra yüz yüze geldiğimizde sordum var ama şifresini unuttum giremiyorum dedi ama ben uzun süre dikkat ettim takipçi sayısı değişiyordu sonra bi baktım profil resmi de değişmiş beni eklemeyip orda birşeyler karıştırdığını anladım. Bunu soyledigimde kavga çıktı. Ayrıca bana yakınlaşmak da istiyordu izin vermedim evine bir kaç kez yemek yapmaya davet etti gitmedim baktı ki umduğu gibi degil ordan bi uzaklaşma oldu . Neyse bu Instagram konusu kavgaya dönüştü ve birşeyler karıştırdığını ima edip görüşmek istemediğimi söyledim yanlış yapıyorsun falan dedi telefonu kapattım ondan sonra uzun süre 15-20 gün sesi çıkmadı, merak edip sosyal medyadan baktım ki ne göreyim bi kızla sarmaş dolaş resim atmış altına hayırlı olsunlar falan. Üzüldüm mü hayır çünkü o süreçte benim de kafam karışıktı ve yoğundum. Sadece küçük bir hoşlaştıydı onun için de öyle . Instagramda ne ara sevgili yaptın gibi birşey yazdım tam hatırlamıyorum, tersleyip engelledi çok takmadım.
Gel zaman git zaman okul bitti kendi düzenimi oturtmaya çalışıyorken bu kişi bana yazmaya başladı önce umursamadım sonra tersleyip engelledim . Başka hesaptan yazdı onu da engelledim bu arada sevgilisinin profilinde hala resimleri vardı tarih falan. Arada kaldırıyorlardı sanırım kavga anlaşmazlık yaşıyorlardı bu kişi ara ara yazmaya başladı her defasında tersledim . Bi keresinde yazdığına karşılık birşey yazdım sanırım o sıra sevgilisi hesabını kullanıyordu kendi hesabından sen kimsin sevgilime yazmışın dedi bende kıza en baştan anlattım sevgilin bana yazıyordu engelledim başka hesaplardan yazmaya başladı dedim ekran resmini de attim kız bu sefer Seni nerden tanıyor ki yazmaya başladı. Sevgilisinin kulağını çekeceğine baktım boş boş sorular soruyor sizle mi uğraşacagim diyip ona da engel attim. Sonra yine uzun süre ses çıkmadı bir ara ınstagramimi sildim yeni hesap açtım baktım bu kişi yine yazmaya başlıyor. Bende karşılık vermeden bu süreçle ilgili sorular sordum kız eski sevgilisiymiş benle konuştuğu zamanlar bir olay olmuş kız barışmak istemiş ve tekrar barışmışlar . Sonra kız sürekli olay çıkarmış bu kişi çok fedakarlık yapmış ama kız ayrılmak istemiş ayrılmışlar. Yedim mi hayır. Tabi tam anlattığı gibi olmadığına eminim. Bana O kiza karşı duygum kalmadi sana haksızlık yaptığımı biliyorum senle yeni bir hayata başlamak istiyorum diyor evlenmek istediğini söylüyor ben ona asla güvenmiyorum ve bunu da dile getiriyorum ailesiyle çevresiyle tanıştıracağını her fedakarlığı yapacağını söylüyor. O zaman ikimizde küçüktük bazı hatalar yaşandı diyor. Ama ikna olmuyorum üzerinden uzun zaman geçti olgunlaştım değiştim vs diyor. Çok fazla tersledim artık anlamıyor daha da ileri gidip kalbini de kırmak istemiyorum siz olsanız ne yapardınız İkinci şansı hakediyor mu terslemekte haklı miyim

Kafaniz karisik galiba.o da bunu cok guzel kullaniyor.benim anlamadigim engellediginiz bir insan size nasil yaziyor ve siz bunaldiginiz halde buna izin veriyorsunuz.ne istediğinize karar verin.nereden yazarsa yazsin engellediginiz bir insan size ulaşamaz.nasil biri karşınızdaki biliyor musunuz?yalanci,düzenbaz ve sizi hep üzecek bi tip. Seçim sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…