İkinci öğretimlere yapılan haksızlık

Neden dava açılmış örgünler de ödesin diye mi ?
Kayıt yapmak için harç ödemek gerekiyodu değil mi :26:

ne bi de zam mı çıktı şimdi lanet olsun indirime de gerek yok zam yapmasalardı bari ne biçim iş bu ya

Neden mi çünkü sizin harcınızıda ödeyeceğimi bilmiyordum !

2. öğretim ücretlerine %27 oranında zam geldi. Kısacası 1. öğretimlerin ödemeyeceği harç, 2. öğretimlere eklendi.

bız de sabahın korunde kalkıp pasa pasa okulumuza gıdıyoruz aradakı farkın ıllakı olması taraftarıyım kendı gorusum bu herkese saygım var ama unlemlı munlemlı konusulunca fıttırıyorum !

Son düzenleme:
Bu benciller genelde liseden yeni ayrılmış ergen kesim oluyor, dikkatimi çektide üniversiteye yeni başlayan yada iki ye geçen kesim .Olgunlaşmaları zaman alıyor bazı insanların...

yok cnm 3. sınıfım
ve genelde cevremnden olgun oldugum konusunda duyumlar alırım ark cevrem olgundur bayagı merak etme sen

Son düzenleme:
yok cnm 3. sınıfım
ve genelde cevremnden olgun oldugum konusunda duyumlar alırım ark cevrem olgundur bayagı merak etme sen
olgun bi insan tanımadığı birisi ile cnm lı ve senli benli konuşmaz , konuşmamalı. aslında evet yasla olmuyor olgunluk tamamen kafada başlıyor ve kafada bitiyor.siz ve çevreniz olgun oldugunuzu düşünüyorsa bu benım fikrimi değiştirmez .bi başkasının fikri benım umrumda olmazdı acıkcası cevap vermeyerek gosterirdim olgunlugumu.zaten 'genelleme' yaparak konuştum..neyse konumuz bu değil ne yazıkki

Son düzenleme:
Bütün sayfaları okumadım ama gördüğüm bazı yorumlar yetti. O yorumları yapan kişilere soruyorum hayır yani sizin cebinizden mi çıkıyo o para bizim ailelerimiz zaten devlete verdiği vergilerle bir nevi o harç paralarını ödemiş oluyor size ne oluyo anlamış değilim. Hak adalet savunacaksanız bizlerin sırf ikinci öğretimiz diye 5 kat daha fazla ödüyor olmamıza karşı çıkın. Size ne siz örgününüzü okuyun size laf söyleyen mi var hayırlı uğurlu olsun. Ama gerisine karışmayın! Neymiş diplomada belirtilicekmiş neymiş fazla mesai yapılıyomuş bunlar saçma sapan beyinlerin saçma sapan düşünce tarzları.. Herkes işine baksın bir arkadaşımız yazmış derdini dile getirmiş madem hoşlanmıyosunuz tepki çekeceğinizi bile bile yazmayın buraya rahatsız oluyosanız hele hiç bakmayın. Ay bide diplomada belirtilicekmiiş çok komik cidden yaa. Ne belirtilicek bu kişi 1. öğretime göre daha düşük puanlarla girip onların hakkını yedi fln yazsa mutlu olucaklar besbelli. Halbuki daha zor sartlarda aynı dersler görülüyor çoğu hoca 2. öğretimlerden daha fazla para aldığı için bırakıyor sınıfta inek gibi sağılıyoruz resmen kimsenin umurunda değil çünkü onlar gecelerini gündüzlerine katıp (!) daha fazla puan almışlar !! Neremle gülmem gerektiğini bilemedim sizlere.

burda sayfalarca yazıldı keşke hepsini okusaydın. kendimi tutayım yazmayayım dedim ama yine duramadım atladım.
burda hiç bi 1.öğretim olanlar 2.öğretimler bizden 4 5 kat fazla para versin oh canıma değsin falan demiyor.
sadece arada bi fark olmalı 1 le 2.öğretim arasında diyor.
burdaki herkes indirim olsun diyen insanlar. harç kaldırılsın diyenlere karşı çıkan insanlar.
ve kimse burda bencil değil. herkes hakkını savunuyor. ama ne yazık ki siz 2.öğretimler anlamamakta ısrarcısınız.

Son düzenleme:

kseınlıkle katılıyorum hakkımızı savunmak ıcın buraya yazıyoruz zaten

Yazımda harçlar tamamen kalksın gibi bir cümle kullanmadım mutlaka bir fark olmalı bende böyle düşünüyorum ama bu fark bu kadar bariz olmamalı. Şuan hepsini okudum ve çoğu insan bencil yok sabah erken kalmalar yok kpss ye eklenmeler vs vs anlatılıyor bu bencilliktir başka bir şey değil. Neyin hakkını savunuyorsunuz anlamış değilim sizinle ilgili bir durum da yok ortada ben sitem ettiğim şeyleri oraya yazdım biraz daha dikkatli okursan anlarsın bunları. Sana katılan arkadaşa da söylüyorum polemik yaratmaya gerek yok madem öyle bende hakkımı savunmak için yazıyorum buraya çünkü gördüğüm kadarıyla sizin önyargılarınız mevcut anlamayan 2. öğretimler değil (bu ayrımı siz söylediğiniz için söylüyorum yoksa benim için böyle bir ayrım söz konusu değil) sizsiniz her 2. öğretime sanki tamamiyle kalkmasını istiyormuş muamelesi yapıyorsunuz.

2. ogretım kalksın dıye bısey soylemedım ıs ıftıra boyutuna gelmesın lutfen ! ! !

artık kısa kesmek ıstıyorum uyarı alıcam yoksa !!

önyargılı olanlar bizler değiliz. polemik yaratmaya çalışanlarda. herkes kendi hakkını savunuyor bu kadar. hem kimse de 2.öğretimler kalksın demiyor sadece aradaki farkı anlatmaya çalışıyor.
bu konu bu karar çıktığından beri tartışılıyor ama kimse de anlamıyor. herkes 1.öğretimlerin bencilliğinden bahsediyor. pes doğrusu yani.

2. ogretım kalksın dıye bısey soylemedım ıs ıftıra boyutuna gelmesın lutfen ! ! !

artık kısa kesmek ıstıyorum uyarı alıcam yoksa !!

Hahahahaha çok güldüm tekrardan iyi okumanızı tavsiye ediyorum. ''her 2. öğretime sanki tamamiyle kalkmasını istiyormuş muamelesi yapıyorsunuz'' cümlesinden anladığınız şeyle asıl iftiraya uğrayan benim . Benim anlatmak istediğim her 2. öğretim okuyan kişilere harçların tamamiyle kalkmasını istiyormuş muamelesi yapıyorsunuz demekti. Anlayacağınızı düşündüğüm için harç kısmını eksik yazdım ama önyargı işte. Haklısınız kısa kesmeniz daha mantıklı ikimizde uyarı alırız yoksa.

Bakın siz belki mantık çerçevesinde konuşmuş olabilirsiniz özel olarak yazılarınızı takip etmedim ama benim tepkim diplomaya yansıtılsın diyenlere, Sabah erken uyanıyorum diyenlere, her şeyi bilerek yazıyorsunuz diyenlere ki onlarda sabah erken kalkılacağını bile bile yazdılar bunu. Siz bunlardan biri değilseniz eğer ve hala bir şeyleri savunuyorsanız polemik çıkarmaya çalışanlar belli. Biz aynı düşünüyoruz bende HARÇLARIN tamamen kaldırılmasını desteklemiyorum makul ölçülerde indirime gidilsin diyorum ki sizde öyle anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…