- 7 Haziran 2011
- 759
- 9
- 118
Bakın siz belki mantık çerçevesinde konuşmuş olabilirsiniz özel olarak yazılarınızı takip etmedim ama benim tepkim diplomaya yansıtılsın diyenlere, Sabah erken uyanıyorum diyenlere, her şeyi bilerek yazıyorsunuz diyenlere ki onlarda sabah erken kalkılacağını bile bile yazdılar bunu. Siz bunlardan biri değilseniz eğer ve hala bir şeyleri savunuyorsanız polemik çıkarmaya çalışanlar belli. Biz aynı düşünüyoruz bende HARÇLARIN tamamen kaldırılmasını desteklemiyorum makul ölçülerde indirime gidilsin diyorum ki sizde öyle anladığım kadarıyla.
hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz doğru. ama sabah kalkma konusunda bende yazdım. bende sabahın köründe kalkıp gidenlerden biriyim. bunu bile bile yazdım bunu az para ödeyeceğimi bildiğim halde yazdım. hatta çok para ödeyeceğimi bildiğim halde tercih lisetemde hiç ikinci öğretim yoktu bilinçli yaptım listemi.
burda anlatılmak istenen o değildi aslında ama evet ikimizde aynı şeyleri savunuyoruz. sadece arada harçlar kalksın üvey evlat muamelesi diyenler var onların tartışmasıydı bu ama neyse artık zaten anlayan anlamıştır.