- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece eğlendirmek 2. öğretime girer. 2 katı+zam parası ödiyeceksin. gündüz olsa bedaveydiii![]()
eveet haklısın napsam ki şimdi bilemedim senle polemiğe girmek istemiyorum bi kere benim zekam seninkini döver
bu konunun benı bu kadar eglendirecegini tahmin edemezdim![]()
Sen hangi dondan çıktın kadın??
bende bi an şaşırdım nluyo diye:44: neyse gec olmadan anlaşılmısımpardon. yanlış okumuşum
bende bi an şaşırdım nluyo diye:44: neyse gec olmadan anlaşılmısım![]()
Sanırım mervemerve... gibi noktalama işaretleri fıttırttı. Bide ünlemde değil sadece birsürü işaret kullandım![]()
ben bu baslık altında hiç ifade bile kullanmıyodum benı bile cıldırttıgına gore normal, neyse kndini bişey sandırcaz onada şimdi konuyu saptrdık son vurusumuda yapım barı bı gulıym gece gece para bol nasıl olsa![]()
Bol tabi. parayı serer üstüne edebiliriz biliriz yani. Tamamen bize kalmışpara var mı var tuvalet var mı var hadi ne duruyorsun mıç :)))
o degilde ben artık ikinci ogretimim demeyede utancam özel üni gibisiniz diyolarya bize:18: ayy bu baba parasıyla okuyo bizimkiler isee kendi emeklerı ıle kazandılar kendi zekaları ile kazandılar onları devlet baba okutuyo gibi laflar duyarmıyız acabaa:18:
Ozaman mervermerve... tırnak işareti herhangi bi tepki verdirmez. Sağom hocam![]()
ah cnm ya benı cok mu sevdın sen ne bayagı bahsetmıssın arkamdan ama bos konusuyosun
bayagı kulagım cınladı sagol cnm benım ıyıkı varsın
benı cok guzel eglendırebılırsın sadece ıste bole![]()
Üniversite harçları kaldırıldı, kaldırılacak derken sonunda kaldırıldı.
Sevinmiştik bizede vuracak diye.
Devlet vurdu bizi.
İkinci öğretimi keyfimizden seçmedik, mecbur kaldık.
Ailelerimiz maddi yönden sıkıntıya girdi, okutabilmek için.
Kıt kanaat geçinen insanlar var, asgari ücret bulamayan.
Çoçuklarını okutabilmek için çalışan, ilerde çoçuklarım benim gibi olmasın diye düşündükleri için kendilerini çoçuklarına adayan.
Neden bizi dışladılar ki.
Buna en çok bizim ihtiyacımız vardı.
Devlet okulunda okuyup tek bizim 3 katı harç vermemiz haksızlık.
Belki çoğu öğrenci okulunu bırakmak zorunda kalıcak.
Kaldırıldığını duyunca sevinçten ağlamıştım, şimdi de ağlıyorum neden mi?
İkinci öğretim okuyoruz diye, ikinci insan muamelesi gördüğümüz için.![]()
şikayet edince ne işe yarıyo ki sanki bizim okulda benzer durumlardan dolayı bi hoca şikayet edildi cesaretli 1 kız tarafından dekanlığa. sınıftan tek 5 kişi geçmişti dersi ve resmen egosunu tatmin etmin etmek için yaptı o adam bunu. yardımcı doçentti şikayentten sonra doçent oldu. şikayet ne işe yarıyo ben o zaman öğrendim
Bazıları fazlasıyla bencil olmuşlar
Kendileri bir şekilde 2. öğretime gitmek zorunda kalsalardı eminim bunların hiç birini demezlerdi
Benim bazı arkadaşlarım maddiyattan dolayı şehir dışına gidemeyeceklerinden kendi yaşadıkları şehirde 2. öğretim okuyorlar
Onlar ne yapsınlar?
İş konusuna gelince yaz okulu zamanında tüm gün gezdik iş aramak için sordukları şey 'öğrenci misiniz?' evet dediğiniz anda yok devamlı eleman arıyoruz deyip yolluyorlar
Ve geçen gün gittim yine harcımı ödedim 513 tl, yazık gerçekten keşke yarıya indirselerdi inanın ona da razıyız
Ama neyse biz 1. öğretimlerden çok daha başarısız olduğumuz halde kazandık, ee zaten çalıştığımız yüklü paralar alabileceğimiz işimiz var o zaman 500 bile az değil mi![]()