Ben örgün öğretimden makina mühendisliği bitirmiş ve şimdi de örgünden hukuk fakültesi okuyan biriyim.... bazı örgünde okuyan arkadaşların''ikinci öğretim ödesin tabi'' tarzı yaklaşımını üzülerek okuyorum... ödeyecek te size mi gelecek o para;? bunlar neyin çirkefliği çözemedim gitti..... 3,5 puan farkıyla girilen devlet okulunda bir kısım öğrenci bedava okuyacak diğerlerine ikinci öğretim diye zam yapılacak? yazıklar olsun bu haksız düzene..... benle alakalı değil ben de artık harç ödemeyeceğim ama el insaf diğerleri için? günahtır yazıktır bu kadar insan haklarına aykırı davranılamaz..... çok üzücü bir durum ve ,inşallah bu yanlıştan dönülür.. ama tüm bu yanlışa hayır diyenler seslerini duyurmalı.... ikinci öğretimdeki tüm arkadaşar ve yakınları ve bu haksızlığa hayır diyenler lütfen gerektiği gibi seslerini çıkarsın..... eşitlik var ülkede birisi bedava okurken diğerine zam yapılamaz!!!!!!! en azından yarıya indirilmeli zam yapılması yerine!!!!!!!
Keşke herkes böyle sizin gibi duyarlı olabilse.
Şuanda kendileri okumuyor olabilir ama yarın öbür gün kardeşi veya bir yakını okuyabiilir.
En azından onlarınki kadar bi indirim beklerken onlardan alınacak harçlarıda bize kitleyecekler.
Bunun adınıda ücretsiz eğitim veriyoruz diyecekler.
Sadece bencillikten biraz çıkmalarını diliyorum.