ikinci öğretim ??

Üniversitede ikinci öğretim yazmanin kotu bi yani var midir ? Nasildir ikinci öğretim ?

valla ben ikinci öğretim olarak çok keyifli bir okul hayatı geçirdim. eğer erken kalkmayı sevmiyorsan vede ders çalışırım ama eğlenmek benim hakkım diyorsan ikinci öğretim candır ben uyksuzluğa hiç gelemediğim için yazmıştım. ayrıca gözn korkmasın ikinci öğretim saatlerini çok aşağı çekiyor hocalar nerdesyse birinci öğretim gibi derslere girdiğin oluyor ve uykunu alıyorsun :)

Çok teşekkür ederim :)

bende yakında mezun oluyorum. ve sabah iş akşam okul derken yorucuda olsa günüdz eğitimden daha keyifliymiş...kesinlikle yine terci yapsam ikinci öğretim yazarım:)))

Yaptığım en doğru tercihti diyebilirim :)
Çok rahat oluyor gerçekten. Benim en erken dersim 16.00 da. Erken uyanmaktan nefret eden biri olarak tam benlik bir durum :)
Artık son sınıf oldum daha bir kere birinci öğretim yazsaydım demedim.

Cok tesekkurler :) peki hangi okul hangi bolumdesiniz :) bende yazicam 2. öğretim :)

Bence yazmadan önce 2.öğretim fiyatlarina bi bak.ben ingilizce elktrk elktrnk müh okuyorum ve harc paramiz cook yuksek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence yazmadan önce 2.öğretim fiyatlarina bi bak.ben ingilizce elktrk elktrnk müh okuyorum ve harc paramiz cook yuksek

Çok yuksek derken yillik 1000tl diye biliyorum ama yoksa aylik mi o fiyat ?

en güzel yanı istediğin saatte uyanıyorsun istediğin saatte yatıyorsun
sabah erken kalkmak gibi bi derdin yok gün içinde istediğin gibi gezme imkanın var
bazen 1.öğretimlerin dersi akşama kadar yani 2.öğretimlerin dersi başlamadan öncesine kadar uzayabiliyo
en kötü yanı gece geç saatte çıkıyorsun ama seçeceğin ile bağlı eğer küçük bi şehir seçersen eve gidişlerin sorun olmaz
bizim hocalar öyle çok fazla uzatmazdı dersi.3 saatse dolu dolu bi buçuk saat yapar bırakırdı o yüzden hiç geç gelmedim 4 sene boyunca.
bide harç paraları var o çok kötü.tabi üniye bölüme göre değişiyo ve yaz okulundada aynı şekilde kredi başı ücret olduğu için fazla ücreti çıkar

Son düzenleme:
Üniversitede ikinci öğretim yazmanin kotu bi yani var midir ? Nasildir ikinci öğretim ?

canım sakın tercih etme 2. öğretimi.hem bütün düzenin bozuluyor.hemde üstüne para ödüyorsun.akşam 5 ten 11 e kadar dinlenmen tam rahat etmek istediğin vakitte okulda oluyorsun derste uyuklarsın . eğer sabah da eğer benim gibi erken yatıp erken kalkmaya alışkınsan sabahın köründen akşama kadar köskös oturursun

Ben donemlik 1153 tl ödüyorum yıllık 2300 oluyor yani .ama bu harc fiyati bölümden bölüme değişiyor tabiki.rahatlığına bise diyemem çook rahat ama bi müddet sonra o parayi ödemek dokunuyo (

Anladim. Ben iletişim fakültesi yada edebiyat istiyorum ama onceligi 1.ogretime veririm bununla ilgilide bilgi almak istedim.

ben 2.öğretimim oldukça rahat ediyorsun sabahın köründe kalkıp okula gitmek biraz uzak bir yerdeysen okula yetişememe derdi yok en azından dersler de çok nadir 11 e kadar sürüyor çoğu hoca erkene alıyor boşluklardan birine biran önce bitsin diye
saüdeydim ben müh. fakültesinde dönemlik 765 veriyoruz sanırım bu sene gitmediğim için yatırmadım arttı mı bilmiyorum ama arttığını sanmam harç ücretine karşıyım aslında durumun çok kötü değilse uçuk bir rakam yine de devlet okulunda okuyup da bunun olması sacmalık.

bende gecen yıl yazmadım 2. seneme kaldım cok pişman oldum bu yıl yazıcam inşallah :))

ikinci öğretimin avantajları bi kere erken kalma sorunun varsa o yönden iyi sabah erken kalkma gibi bir sıkıntın olmuyor bazı hocalar geç kalmayın diye dersi kısa işliyor sıkıldığın bir ders olduğunda o yönden de iyi ayrıca hem çalışıp hem okumak istiyorum diyorsan ikinci öğretimlerin iş bulma konusunda zaman açısından avantajları var. gündüz çalışır akşam derse gidersin özellikle kısmi zamanlı da çalışırken iyi oluyor..dezavantajları ise ben erken kalkmaya alışkınım dersen bi yerden sonra düzenin bozuluyor ilerde erken kalkman gerektirecek durumlarda zorlanıyorsun ve bence en önemli sorunu harç parasıııı çok para gidiyor fakat onunda bir çözümü var gittiğin bölümde sınavlardan yüksek puan alıp %10 luk dilime girince harç parasından da kurtuluyorsun..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…