Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversitede ikinci öğretim yazmanin kotu bi yani var midir ? Nasildir ikinci öğretim ?
valla ben ikinci öğretim olarak çok keyifli bir okul hayatı geçirdim. eğer erken kalkmayı sevmiyorsan vede ders çalışırım ama eğlenmek benim hakkım diyorsan ikinci öğretim candır ben uyksuzluğa hiç gelemediğim için yazmıştım. ayrıca gözn korkmasın ikinci öğretim saatlerini çok aşağı çekiyor hocalar nerdesyse birinci öğretim gibi derslere girdiğin oluyor ve uykunu alıyorsun :)
Cok tesekkurler :) peki hangi okul hangi bolumdesiniz :) bende yazicam 2. öğretim :)Yaptığım en doğru tercihti diyebilirim :)
Çok rahat oluyor gerçekten. Benim en erken dersim 16.00 da. Erken uyanmaktan nefret eden biri olarak tam benlik bir durum :)
Artık son sınıf oldum daha bir kere birinci öğretim yazsaydım demedim.
Cok tesekkurler :) peki hangi okul hangi bolumdesiniz :) bende yazicam 2. öğretim :)
Bence yazmadan önce 2.öğretim fiyatlarina bi bak.ben ingilizce elktrk elktrnk müh okuyorum ve harc paramiz cook yuksek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Üniversitede ikinci öğretim yazmanin kotu bi yani var midir ? Nasildir ikinci öğretim ?
Ben donemlik 1153 tl ödüyorum yıllık 2300 oluyor yani .ama bu harc fiyati bölümden bölüme değişiyor tabiki.rahatlığına bise diyemem çook rahat ama bi müddet sonra o parayi ödemek dokunuyo (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.