Cnm kusura bakma son iki gün yoğun geçti baya bi önceki mesajımda istanbulda bilgi aldığım doktorların ismini yazdım umarım işine yarar
Cannım benim çok saol. Not aldım isimleri. Birsüre daha bekliycem sonra görüşmeye gidicem doktorlarla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm kusura bakma son iki gün yoğun geçti baya bi önceki mesajımda istanbulda bilgi aldığım doktorların ismini yazdım umarım işine yarar
Cannım benim çok saol. Not aldım isimleri. Birsüre daha bekliycem sonra görüşmeye gidicem doktorlarla.
Eriyecek miktar hesaplanarak yağ enjektesi yapılıyor canım.Tabiki muhakkak erime miktarı oluyor,olacakta.Ama başarılı bir operasyonda kalan miktar sorunu gizlemeye yetiyor zatenArzum çok teşekkürler bana detaylı bir şekilde açıkladığın için. Ama daha 2 haftada nasıl bu kadar cabuk oluşabilir ortaya çıkar aklım almıyor. O yüzden en çok korkuyorum zamanla tüm ödemler gidip dalga dalga bir halle karsılasırım diye. Yağ enjektesi olayını evet burdaki birkaç kişi daha söyledi. Onlar da erir gider diye endişeliyim. Keşke zayıf olmasaydım yada istediğim zaman kilo alabilseydim. Neyse, aklımda deli sorular ..:)
Canım çok nadir benim doktorumdailk kez karşılaşıyorum dedi hatta dönmüş gibi görünüyor ama bi röntgen gibi birşeydi adını hatırlayamadım şimdi :)) ondan çektirin emin olalım Yada ameliyatta bakarım çeviririm demişti !!!Canim merhaba gecmis olsun bendede damla protez var cok korkuyorum bu donme olayindan doktorum garanti verdi ama yinede olurmu olur diye tedirginim dondugunu nasil anladin? Agrimi oldu bide ameliyatin kas altimiydi?
İnşallah cnm hayırlısı olsun senin içinde inşallah sende sorunsuz sıkıntısız atlatırsın ve gönlündeki gibi olur herşeyAmeliyatm haftaya cmt cnm yine kendi doktorum ameliyat edicek bencede bidaha donme riskini goze alamazsin en iyisi yuvarlak.. Insallah sende bu sefer sorunsuz atlatip uzunca bi sure kullanirsin saglickla
Canım çok nadir benim doktorumdailk kez karşılaşıyorum dedi hatta dönmüş gibi görünüyor ama bi röntgen gibi birşeydi adını hatırlayamadım şimdi :)) ondan çektirin emin olalım Yada ameliyatta bakarım çeviririm demişti !!!
Anlıyacağın takma kafaya . Ben nasıl becerdim bilmiyorum yeni mi oldun ameliyatını? Forumu takip edemiyorum da
Benim doktorumda bisey olmaz diyo ama insanin aklindada kaliyo malesef ben ameliyat olali 3 ay oldu canim bide sol gogsumde bi agri basladi iki haftadir hep en kotusunu dusunuyorum umarim hicbisey cikmaz canim sanada cok uzuldum niye boyle olduki ters bi hareketmi yaptin acaba?
Öncelikle hepinize geçmiş olsun umarım bu sorunu atlatıp istediğiniz görüntüye ve mutluluğa kavuşursunuz :) Bu dalgalanma konusunda biraz bilgi verebilir misiniz ? Nasıl gözüküyor yani ya da oluşma ihtimali nedir. Bende yaza ameliyat olucamda biraz tedirgin oldum doktorumla bunu konuşmalı mıyım acaba.
Canım nasılsın Ameliyat tarihin ne zamanİlk mesajımda ayrıntılı olarak yazdım bide ekle beni istersen fotolarda gayet belirgin görünüyor
Canım nasılsın Ameliyat tarihin ne zaman
Allahın izni le çok güzel olacak:13:.... Az kalmış Bak bende heyecanlandım kız şimdi :109::111::116::124:Arzumm cnm cumartesi 10 da yaa valla bi tuhafım sigarayıda bırakamadım son on gün içmeyim bari diyordum nolcak bilmiyorumm. High profil düz yüzeyde karar kıldım (yuvarlak) cc de büyicek bakalım nası olcak
İlk mesajımda ayrıntılı olarak yazdım bide ekle beni istersen fotolarda gayet belirgin görünüyor
Cnm simdiden acil sifalar dilerim. Inss sorunsuz gecer ve sonrasindada hersey diledigin gibi olur..Canım çok nadir benim doktorumdailk kez karşılaşıyorum dedi hatta dönmüş gibi görünüyor ama bi röntgen gibi birşeydi adını hatırlayamadım şimdi :)) ondan çektirin emin olalım Yada ameliyatta bakarım çeviririm demişti !!!
Anlıyacağın takma kafaya . Ben nasıl becerdim bilmiyorum yeni mi oldun ameliyatını? Forumu takip edemiyorum da
İnşallah cnm hayırlısı olsun senin içinde inşallah sende sorunsuz sıkıntısız atlatırsın ve gönlündeki gibi olur herşey
Allahın izni le çok güzel olacak:13:.... Az kalmış Bak bende heyecanlandım kız şimdi :109::111::116::124:
cnm bnm guzel bebegim :=)) insallah hayirlisiyla olup atlaticaksin dualarim seninle bomba gibi cicislerin olucak sabirsizlaniorum simdiden senin için :=)) hersey coooook guzel olucak birtanem
Cnm simdiden acil sifalar dilerim. Inss sorunsuz gecer ve sonrasindada hersey diledigin gibi olur..
Canım, çok az kaldı ya sabır diyorum.
Şimdiden geçmiş olsun
Resimdeki yakışıklıyı da öp benim için ;-)
Sevgiler
Ama çok tatlı buuu.... Şımart,oynat benim yerimede Oy yerim bitiririm ben bunuSaolun kızlarr iyi dilekleriniz içinç ok teşekkür ederimm, ameliyat heyecanı bir yana ailemize yeni biri katıldı onun telaşı sevincide var. Bu minikle uğraşmaktan ameliyat heyecanınıda unutuyorum gün içinde, sayesinde zaman su gibi geçmeye başladı , ne olduğunu anlamadan girip çıkıcam inşallah.
Ama çok tatlı buuu.... Şımart,oynat benim yerimede Oy yerim bitiririm ben bunu
Ama çok tatlı buuu.... Şımart,oynat benim yerimede Oy yerim bitiririm ben bunu
İlk mesajımda ayrıntılı olarak yazdım bide ekle beni istersen fotolarda gayet belirgin görünüyor
Ekledim teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum ameliyatın heycanından mıdır bilmiyorum ama sanki kötü bir şey olacak gibi hissediyorum ameliyatta. Sizin ameliyatınız yakın siz nasılsınız acaba bi ben mi böyle hissediyorum :/