İkinci meme ameliyatıma çeyrek kala :((

Ya resimlerini gormustum ama suanda goremiyorum sanki.canim tek sorun yanlarda ve altta protezi hissetmen mi yoksa goruntu mu ? Ben de ilk basta yanlarda ve altta hissediyordum ama suanda hissetmiuorum.koltukaltimdan mememe dogru kenar kismini hissediyorum ama dalgalanma yok.

Ekledim cnm seni şimdi görebilirsin. Evet tam bahsettiğin bölgede dalgalanma var ayrıca sol göğsümde protezin altını çok net hissediyorum, sağda o kadar değil.

Ekledim cnm seni şimdi görebilirsin. Evet tam bahsettiğin bölgede dalgalanma var ayrıca sol göğsümde protezin altını çok net hissediyorum, sağda o kadar değil.
Canim ben kenar kisimlarini hissediyorum.nasil anlatsam ki bilemedim.bugun foto yukleyip hissettigim yeri isaretlerim.aslinda acele karar verdim diye uzulme.ben koltukaltindan oldum ama koltukaltimdan yana dogru sanki kenarini hissediyorum.doktorum yag ennjeksiyonuna da yanasmiyor.simdi senin yazini okuyunca eve gidip bidaha kontrol edesim geldi.yoksa ustelemiyordum.

Tamam cnm sen foto yükleyince bende elimden geldiğince yorum yaparım, okumadığım şey kalmadı diyebilirim.. Ya buarada kafama takılan bişe var, ben memeyle birlikte burun ameliyatıda olmuştum. Onlada ilgili ufak tefek şikayetlerim vardı ama memeye odaklandığım için sorun daha ciddi olduğu için bi defa söylemiştim doktoruma. Şimdi ikinci kez bıçak altına yatıyorken burnumdaki sorunlarıda düzeltmesini isteyebilirmiyim ki? Aynı doktor yapıcak ameliyatımı. Burundaki düzeltmeler için para istermi istemeden mi düzeltmeli? Bielemedimkii.. Ay başında ameliyat günü belirlerken konuşcam ama nası dicem bilmiyorum.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım...hepimiz ne hayallerle bıçak altına yatıp güzelleşmek için elimizden geleni yapıyoruz sonrasında hayal kırıklığına uğramayı kimse istemez..senin fotoğraflarındaki dalgalanma çok net belli olmuş...benim bugün 9.günüm ve akşam dikişimde gördüğüm az bir kanama hemen endişelenmeme sebep olduki senin şu anki düşüncelerini tahmin bile edemiyorum...ama elbetteki herşeyin bir çözümü vardır...umarımki ikinci ameliyatın ile istediğin görüntüye kavuşur sorunsuz bir süreç geçirirsin...Allah yardımcın olsun

Teşekkür ederim tatlım inşallah hiç bi problem çıkmaz sende.. High profilmi takıldı öyleyse bişiler sormak istiyorum yardımcı olabilirmisinn hatta high profil takılan herkes bi bakabilirmii :) şimdi high profil ile ameliyat olan arkadaşların ilk hallerinde göğüste üst kısım fazlaca dolgun, göğüsün alt kısmı küçük görünüyor, meme başları aşağıda gibi görünüyor. İyileşme sürecinde aşağı doğru mu iniyor protez? İkiaradabiderede arkadaşımızın iyileşmiş halini gördüm çok güZel, protez hava değil oturmuş meme damla görüntüsü almış.. Yani high profilin iyileşme süreci bu mu? dalganma içinde high profil öneriliyor çap olarak daha dar olduğu için, yani modarate plus var bende şuan high profil düşünmem lazımm bilemedim o yüzdenn

evet canım bende 350 cc high profil yuvarlak mentor protez var ve dual plan uygulandı...seninde dediğin gibi protez şu anda yukarıda duruyor ve doktorum bana zamanla protez 1-1,5 cm aşagıya inecek protezin en yüksek kısmı göğüs başı hizasına inecek benim istediğim de bu demişti ama tabiki zaman lazım...bekleyip göreceğim

Üç ay beklemek gerekiyor evet, inş istediğin gibi olur teşekkür ederimm

Benim üstler boş olduğu için yüksek profil tercih edildi canım. senin protez ciktiktan sonraki durumun ne olacak buna en iyi doktor karar verir ve ona göre ne tür protez takacana karar verir sana şimdi ne tür protez takıcanI soylemedi mi yine ayni yöntemle mi olacaksın . hight profiln iyilesme süreci evet zamanla aşağı inmesi iyi ki bana yüksek profil takılmış ben memnunum ama su dalgalanma moralimi bozuyo ışte

Bu arada resimlerine baktım dalga dalga bariz bi şekilde belli umarım bu ameliyatinda herşey istediğin gibi olur canım herşey gonlunce olsun

canım sorunu anladım.bak benım ılk ameliyat resmım var.cıktıgımda sok olmustum memeuclarım asagı bakıyordu.ustler dolgundu ama altta bombe yoktu.daha sonra zamanla asagıda bombelık olustu gogus uclarım duzeldı.damla goruntusunu aldı.bunun ıcın 4 ay gectı tam olarak.dualplane teknıgının de faydası olmus olabılır.baska bi sorun varsa sor canım seve seve yardımcı olurum.

hanımlar günlerdir okuyorum okuyorum okudukça kafam karıştı. bu silikonu ben sadece damla ve yuvarlak olarak biliyordum high profıl bilmem ne bir suru terimler var hangi silikonun kendımıze uygun olduğuna nasıl karar verecegiz???? bu arada şimdiden geçmiş olsun

Onu doktorun senin ölçülerine ve ne istediğine göre söylüyor. Bir doktorla kalmamak gerekir, birkaç doktorla görüşüp diğer doktorlarında fikrini alıp, sonra içine hangi Dr siniyor,hangisi senin ne istediğini anladı, ona göre de Dr kararı vermek gerekir diye düşünüyorum...

Yuvarlak ; modarate, modarate plus, high profil ve ultra high profil olarak dört çeşit, yada başka çeşidi varsa bilemiyorum. Yuvarlakta tek çeşit olması lazım.. Teşekkürler

Yuvarlak ; modarate, modarate plus, high profil ve ultra high profil olarak dört çeşit, yada başka çeşidi varsa bilemiyorum. Yuvarlakta tek çeşit olması lazım.. Teşekkürler

canım yeni gördüm actığın konuyu..öncelilikle cok üzüldüm ve cok gecmiş olsun.inş bu sefer istdiğin sonucu alırsın.olmayacak bişey olmuş.senle bayagı bi konuşmuştuk.uzun süre bu sefer bence iyi sonuçlarla cıkacaksın ben inanıyorum.işte ameliyat bünyeye göre ve birazda şans işi allah yardımcın olsun fıstık

Saol tatlım göremedim bende seni bayadır :) teşekkür ederim yazdığın için.. Cnm gördüğün gibi boyut gayet normal olduğu için daha küçük bi silikon istemiyorum ama son muayenede zühtü hocayla ayrıntılık onuşup karar veririz, inşallah dediğin gibi olur cnm çok saol

canımm ben de tahta göğüsüm yazıklarını okuyunca daha da korktum şubat ayı içinde ameliyat olacağım inş şuan görüşmelere gidiyorum.Nolur bana yardımcı ol.özelden yazamıyorum mesaj sayım dolmadı.Boyum 1.60 53 kiloyum aynı oranlarda sayılırız 70 a desteklı oluyor.Kas altı dediler 250 cc den büyük koysammı sence iki doktor 250 cc dedi biri 300 e kadar alır dedi ama ele gelir diye korkuyorum.Boyutundan memnun musun arkadaş olarak ekleyebilir misin fotolarını görebilir miyim?Çok uzun yazdım kusura bakma birde 2. doktorun kimdi acaba

Merhaba madampink :) 2. doktorum Altan Yücetaş, forumda 2.meme büyütme ameliyatımı Dr. Altan Yücetaş'a oldum başlıklı bir konu açmıştım, sürecimin uzun halini ordan da okuyabilirsin, linki de eklerim birazdan :)
Tahta göğüslerde 250 cc'den büyük konulabiliyor, her zaman problem yaşanmıyor.. bana mesela ilk ameliyatta 270 ya da 275 cc konulsaydı muhtemelen böyle bir problem yaşamayacaktım, 2. doktorum ameliyat sırasında önce 275 cc'yi denemiş ama maalesef bana uymamış o yüzden 255 cc koymak zorunda kalmış. Eskiye göre görünüm olarak daha doğal daha boyuma posuma kiloma uygun görünüyo şimdiki halleri.. İlk konulan 320 cc bende füze gibi görünüyordu, yapıma göre büyüktü bi de üstüne kapsül gelişince çok göze batıyordu.. şimdiki hallerinden çok memnunum, yumuşaklığı iyileşme süreci hepsi süper gelişti :)
Bizim gibilerde yani hiç göğüs dokusu olmayanlarda kas altıyla ya da dual planla daha başarılı sonuçlar alınıyor, kas zarı altı ya da kas üstü tekniğiyle maalesef ilerde problem çıkarma olasılıgı yüksek oluyor. Sen istanbul'da mı olucaksın ameliyatı? arkadas olarak da ekliyorum canım, aklında ne varsa çekinme sor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…