• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci meme ameliyatıma çeyrek kala :((

Tamam o zaman daha fazla yoklama kendini bu durumda bariz hissediliyor çünkü protez öyle iyice yoklayınca gelmiyor eline. Fotoğraflarını yüklersen herkes çok daha iyi yorum yapar cnm, mesela benim fotolarımdada meme ucum tam hizada dagil ama göze batmıyor gibi? Sence?
Ayy cok sevndm canm ya cok Saol insallah bi dha bole bi sorunla karsilasmazsn snde hep dua ediyrm Valla bu ameliyati olmus herkes icin insallah hic ho Sorun yasamayz. Hayr sninki gayet duzgun ve com dogal duruyo ve biseye dikkt ettm protez sna hicte buyuk olmams hatta biraz kucuk bile. Canm dunden beri resm atmaya calisiyrm ama olmuyo hic bi resmi Kabul etmiyo tel.dan diemi olmuyo anlamadm Aksam Bide pcden denicem insallah olur

Ayy cok sevndm canm ya cok Saol insallah bi dha bole bi sorunla karsilasmazsn snde hep dua ediyrm Valla bu ameliyati olmus herkes icin insallah hic ho Sorun yasamayz. Hayr sninki gayet duzgun ve com dogal duruyo ve biseye dikkt ettm protez sna hicte buyuk olmams hatta biraz kucuk bile. Canm dunden beri resm atmaya calisiyrm ama olmuyo hic bi resmi Kabul etmiyo tel.dan diemi olmuyo anlamadm Aksam Bide pcden denicem insallah olur

Teşekkür ederim cnm, ikinci ameliyatta cc düşmelimi aynı kalmalı mı kafam o kadar karışıkki bu konuda yorumlara ihtiyacım var

Teşekkür ederim cnm, ikinci ameliyatta cc düşmelimi aynı kalmalı mı kafam o kadar karışıkki bu konuda yorumlara ihtiyacım var
bak bn ameliyatmdan once sirf bu konu yuzunden uykularm kacmsti bnde hic meme dolusu yktu burda okudklarmla 300 die tuttrmstm. Doktrma cunku buyuk istydm ama sonunda en mantklisinin bu minuti doktora birakmak oldgna kadar verdm evet cok buyuk olmadi ama iikide doktrma burakmsim cunku buyuk protzn saglk acisindnda problemi oluyo sn bu konuya kafami hic yorma doktoruna birak varsn kucuk olsn ama saglkli olsn Bnce

Mesajın için çok teşekkür ederim arkadaşımm, bir senedir o kadar çok karıştırdımki internet sitelerini benimle aynı sorunu yaşayıp müdahale ettiren var mı diye.. İyiki bu konuyu açmışım senin tecrübenden yararlanma fırsatınıda bulmuş oldum.. Kapsül sorunu yaşamana üzüldüm gerçekten ama neyseki atlatmışsın, ameliyatı yıllarca bekleyip olduktan sonra keyfini sürememek komplikasyonla karşılaşmak gerçekten çok üzücü.. Bende doktorumun söylediği kadarıyla kapsül oluşumu yok, benim durumuma taşma dalgalanmasıda deniyormuş. Sanırım bende protez cebe tam yerleşemedi yada cep dar geldi bilemiyorum, meme dokum ince onunda etkisi var tabi.. Ama fotoğraflarıma bakarsan gereğinden büyük bi protez gibi de görünmüyor, o yüzden ikinci ameliyatta protezin boyutunu küçültmekte kararsızım. Sonuçta 25 50 cc lik bi küçülme çok bişey değiştirmicek, 275 lere kadar inersemde baya küçülcek. Zaten topu topu bi beden büyüdü 80a dan 80b ye.. O yüzden kafam o kadar karışıkki... İkinci ameliyatımdan tek beklentim protezin değişmesi ve ideal büyüklükteki cebe düzgün bi şekilde yerleşmesi.. Meme dokumun inceliğinden dolayı yine protezi hissedersem hissedeyim, her halükarda yağ enj yaptırcam zaten.. Şimdi cep gereğinden büyük açılırsada sorun, oda kapsül oluşmasına sebep veriyormuş. O yüzden bu ameliyat çok korkutuyor beni yağmurdAn kaçarken doluya tutulmak var bide. Allah göstermesin bide kapsül oluşmasını hiç istemem, ikinci ameliyatla yüzüm gülsün bari :(( bu arada kesi yerin göğüs altımıydı? Ve iyileşme süreci ilk ameliyatın gibi mi oldu? Yine şiş ve sert mi olacak ilkinde olduğu gibi ödem vs off :( yazman çok iyi oldu gerçekten, bunları çok merak ediyorum.

Evet canım açılan ceple konulan protezin uyumlu olması çok önemli.. İnsallah en ideal olanı yaparlar.. 2. kesi yerim yine aynı yerden göğüs altından yapıldı, 3-4 cmlik bir kesiydi, çok hızlı bir şekilde iyileşiyor. Önceki ameliyatımda pembe-beyaz silik ince bir çizgi olarak iz kalmıstı sadece, muhtemelen yine aynı şekilde olur.. Bikinide sutyende falan belli olmuyor.. Bu sefer iyileşme sürecim çok rahat oldu. İlkinde kas zarı altına konulmasına ragmen cok agrım olmustu, uzun süre oturarak yatmak zorunda kalmıstım, göğsümün ortası şişmişti, baya ödem yapmıştı hem göğsümde hem karnımda. 2. ameliyatımdan sonra ise hiç ödem olmadı. Kaslarım kesilmesine ragmen ağrım da olmadı. Cok cabuk iyileştim. Ki normalde kaslarım kesilceği için daha ağrılı gecer gözüyle bakılıyordu ama hiç sıkıntı yaşamadım. 2.sinde sertlik de hiç olmadı. Gayet yumusaklar. İlkinde Nagor marka 2.sinde Allergan marka protez konuldu. Sen de hiç korkma canım, belki ilkinde problem yaşadığımız için 2.sinde daha kolay atlatıyoruz herşeyi.. İçin rahat olsun :)

aynen o kadar kilo almama rağmen hiç göğsüm buyumedi hamileyken bile buyumedi dusun artık. kaldı ki şimdi büyucek

Evet canım açılan ceple konulan protezin uyumlu olması çok önemli.. İnsallah en ideal olanı yaparlar.. 2. kesi yerim yine aynı yerden göğüs altından yapıldı, 3-4 cmlik bir kesiydi, çok hızlı bir şekilde iyileşiyor. Önceki ameliyatımda pembe-beyaz silik ince bir çizgi olarak iz kalmıstı sadece, muhtemelen yine aynı şekilde olur.. Bikinide sutyende falan belli olmuyor.. Bu sefer iyileşme sürecim çok rahat oldu. İlkinde kas zarı altına konulmasına ragmen cok agrım olmustu, uzun süre oturarak yatmak zorunda kalmıstım, göğsümün ortası şişmişti, baya ödem yapmıştı hem göğsümde hem karnımda. 2. ameliyatımdan sonra ise hiç ödem olmadı. Kaslarım kesilmesine ragmen ağrım da olmadı. Cok cabuk iyileştim. Ki normalde kaslarım kesilceği için daha ağrılı gecer gözüyle bakılıyordu ama hiç sıkıntı yaşamadım. 2.sinde sertlik de hiç olmadı. Gayet yumusaklar. İlkinde Nagor marka 2.sinde Allergan marka protez konuldu. Sen de hiç korkma canım, belki ilkinde problem yaşadığımız için 2.sinde daha kolay atlatıyoruz herşeyi.. İçin rahat olsun :)

cnm yardımına ıhtıyacım var benım dun doktorla gorusmemızde amelıyatdan sonra sutyen oluyormus onu sormadam hem medıkal hem sporcu bugunde konusamadım amelıyatdaymıs doktor sporcu sutyenınden 1tanemı almalıyım 2tanemı ? bana yardım edermısın

cnm yardımına ıhtıyacım var benım dun doktorla gorusmemızde amelıyatdan sonra sutyen oluyormus onu sormadam hem medıkal hem sporcu bugunde konusamadım amelıyatdaymıs doktor sporcu sutyenınden 1tanemı almalıyım 2tanemı ? bana yardım edermısın

ben sporcu sutyeni hiç almadım. İlk ameliyatımda doktorumun sipariş edip getirttiği medikal sutyeni kullandım, 2. ameliyatımda da aynı sutyeni kullandım. Ameliyattan sonra ölüçünün kaç olacagına göre almalısın sutyeni, o yüzden bilemiyorum hangisi uygun olur. Sen doktorunu yine bir ara, ya da sekreterine sor, en iyi onlar cevap verir, belki doktorun kendi getirtiyordur sutyeni..

şimdi yenı görustum sporcu sutyenı almam gerekıyormus amelıyatdan sonra onu takıcakmıs bana bende nasıl alıcam hangısı ıyı olur bılmıorum aklımdakı önden kopcalı arzum demısdı önden kopcalılar daha ıyı oluyormus ama nerden alıcm işteee

şimdi yine görustum beden için LARC dedı ınternetten bakıyorum ama bedenı bılemedıgım ıcın aradım dedım ınternettenmı alıosunuz dedı bende evet dedım burda nerde satılıyor bılmıorum dedım gerı degısım sansınız olsun dedı bende tamam dedım

Yok canım daha yeni üye olabildim resim filan atiliyormu bilmiyorum telden giriyorum

aynen o kadar kilo almama rağmen hiç göğsüm buyumedi hamileyken bile buyumedi dusun artık. kaldı ki şimdi büyucek

Evet özel albüm oluşturabiliyorsun.. Çok rahatsız ediyormu seni? gözle görülür derecedemi yani

Doktorum protezin küçülmesi illa gerekli cebin genişletilse bil almıyor derse cc küçülttürürm o zaman bende.. Son muayenede uzun uzun konuşcam doktorumla. Ne kadar stresliyim anlatamam.. Şanssızlık mı ihmal mi artık bilemiyorum ama şu sorunları atlatmak istiyorum bian önce. Fotolarına baktım cnm, gerçeten boyutta küçülme olduğu belli değil ve çok güzel duruyor. Bi altı ay geçsin daha da güzel olur.

şimdi yine görustum beden için LARC dedı ınternetten bakıyorum ama bedenı bılemedıgım ıcın aradım dedım ınternettenmı alıosunuz dedı bende evet dedım burda nerde satılıyor bılmıorum dedım gerı degısım sansınız olsun dedı bende tamam dedım

Hazırlıklar başladı yAni :) hadi bakalım hayırlı olsun

Hazırlıklar başladı yAni :) hadi bakalım hayırlı olsun

aynen öyle gercekden 9gun kaldı bugunde gecdı aslında 8gun kaldı 8gun sonra amelıyatda olcam ogren den sonra uyandıgımda cıcılerımle gozumu acıcam ınsallahhh hayırlısı olur öyle dua ıcındeyım stres gergınlık heyecan ne arasan suanda mevcutt sporcu sutyenını alamadım yaa okadar ugrasdım

Doktorum protezin küçülmesi illa gerekli cebin genişletilse bil almıyor derse cc küçülttürürm o zaman bende.. Son muayenede uzun uzun konuşcam doktorumla. Ne kadar stresliyim anlatamam.. Şanssızlık mı ihmal mi artık bilemiyorum ama şu sorunları atlatmak istiyorum bian önce. Fotolarına baktım cnm, gerçeten boyutta küçülme olduğu belli değil ve çok güzel duruyor. Bi altı ay geçsin daha da güzel olur.

Cok saol gypsymiacım, ben de çok memnunum yeni hallerinden :) 2. ameliyatının tarihi belli mi? Belki daha önce yazmışsındır ama şimdi hatırlayamadım. Canım anladığım kadarıyla başka doktorla yüzyüze görüşmedin. Ama en azından endişelerini gidermek, boyut konusundaki soru işaretlerini gidermek için bir başka doktorla daha da görüşsen belki için biraz daha rahatlar. Yine kendi doktoruna ameliyat olursun ama en azından sonrası için kafanda soru işaretleri kalmaz. Stresini anlıyorum canım, maddi manevi çok zor. Ben 3 yıl önce kredi çekerek ameliyat oldum 12 ay borç ödedim. Simdi yine 2.kez kredi çektim daha 9 ay borç ödicem.. Keşke 2. ameliyatı olmak zorunda kalmasaydım. Ama napalım, Allah başka dert vermesin. En azından sağlığımız yerinde :) Öpüyorum çok, ne zaman istersen yaz bana :)

Cok saol gypsymiacım, ben de çok memnunum yeni hallerinden :) 2. ameliyatının tarihi belli mi? Belki daha önce yazmışsındır ama şimdi hatırlayamadım. Canım anladığım kadarıyla başka doktorla yüzyüze görüşmedin. Ama en azından endişelerini gidermek, boyut konusundaki soru işaretlerini gidermek için bir başka doktorla daha da görüşsen belki için biraz daha rahatlar. Yine kendi doktoruna ameliyat olursun ama en azından sonrası için kafanda soru işaretleri kalmaz. Stresini anlıyorum canım, maddi manevi çok zor. Ben 3 yıl önce kredi çekerek ameliyat oldum 12 ay borç ödedim. Simdi yine 2.kez kredi çektim daha 9 ay borç ödicem.. Keşke 2. ameliyatı olmak zorunda kalmasaydım. Ama napalım, Allah başka dert vermesin. En azından sağlığımız yerinde :) Öpüyorum çok, ne zaman istersen yaz bana :)

Çoo....k teşekkürler cnm sende yaz arada mutlaka.. Ben 24 aylık bi kredi çekmiştim son taksidini önümüzdeki ay ödicem onubekliyorum. Son taksidi ödedikten sonra tekrar kredi çekicem :( ayrıca burnumdada sorun var biliyormusun göğüs için gidip gelmekten daha bu konudaki rahatsızlığımı bile konuşamadım, ona müdahale etmek için ekstra ücret istemez inş. Bakalım krediye şubatta başvurcam bi aya kadar bende ameliyatımı olcam kısmetse.. Evet çok haklısın en azından sağlığımız yerinde çok şükür bunada.

protezi iki göğsümun arasında hissediyorum canım böyle elimi koyduğumda dalga dalga ele geliyor yani hatta karşıdan bakildiginda bile dikkatli bakılırsa bellı oluyor çok sinir bozucu :(

Sporcu sutyenini koray mağazasından alabilirsin ben ordan almıştım önden kopçali güzel bi sutyendi ben çok memnun kaldım doktorum da çok beğendi 79tl falandi fiyatı

protezi iki göğsümun arasında hissediyorum canım böyle elimi koyduğumda dalga dalga ele geliyor yani hatta karşıdan bakildiginda bile dikkatli bakılırsa bellı oluyor çok sinir bozucu :(

Anlıyorum aynı sinir bozukluğunu uzun zamandır yaşıyorum.. Yalnız benim göğüs arasında göğüs üstünde hiç sorun yok fotolarda görüldüğü gibi dış kenarlar ve altı :(

Buarada seninki yüksek ihtimalle kas altı yapılmadığı için olmuş bence. Çünkü sebepler arasında en başta kas altı yapılmaması, sonra büyük protez dar cep az meme dokusu vs die sıralanıyor..

Son düzenleme:
Back