Mesajın için çok teşekkür ederim arkadaşımm, bir senedir o kadar çok karıştırdımki internet sitelerini benimle aynı sorunu yaşayıp müdahale ettiren var mı diye.. İyiki bu konuyu açmışım senin tecrübenden yararlanma fırsatınıda bulmuş oldum.. Kapsül sorunu yaşamana üzüldüm gerçekten ama neyseki atlatmışsın, ameliyatı yıllarca bekleyip olduktan sonra keyfini sürememek komplikasyonla karşılaşmak gerçekten çok üzücü.. Bende doktorumun söylediği kadarıyla kapsül oluşumu yok, benim durumuma taşma dalgalanmasıda deniyormuş. Sanırım bende protez cebe tam yerleşemedi yada cep dar geldi bilemiyorum, meme dokum ince onunda etkisi var tabi.. Ama fotoğraflarıma bakarsan gereğinden büyük bi protez gibi de görünmüyor, o yüzden ikinci ameliyatta protezin boyutunu küçültmekte kararsızım. Sonuçta 25 50 cc lik bi küçülme çok bişey değiştirmicek, 275 lere kadar inersemde baya küçülcek. Zaten topu topu bi beden büyüdü 80a dan 80b ye.. O yüzden kafam o kadar karışıkki... İkinci ameliyatımdan tek beklentim protezin değişmesi ve ideal büyüklükteki cebe düzgün bi şekilde yerleşmesi.. Meme dokumun inceliğinden dolayı yine protezi hissedersem hissedeyim, her halükarda yağ enj yaptırcam zaten.. Şimdi cep gereğinden büyük açılırsada sorun, oda kapsül oluşmasına sebep veriyormuş. O yüzden bu ameliyat çok korkutuyor beni yağmurdAn kaçarken doluya tutulmak var bide. Allah göstermesin bide kapsül oluşmasını hiç istemem, ikinci ameliyatla yüzüm gülsün bari
( bu arada kesi yerin göğüs altımıydı? Ve iyileşme süreci ilk ameliyatın gibi mi oldu? Yine şiş ve sert mi olacak ilkinde olduğu gibi ödem vs off
yazman çok iyi oldu gerçekten, bunları çok merak ediyorum.