Ikinci kez koronaya yakalananlar

Stresli birisiyim. Kimseye değil ama kendim anksiyete var. Bazen uyumuorum.

Çok geçmiş olsun. O kişiye de üzüldüm. Neler neler var. Sizde sadece koku sorunu kaldı o vakit o da geçer herhalde
Ara ara gelip gidiyor.
Koku hissi 4 ay sonra gelen varmış.4 ay koku alamıyorsun.
Koku almadan yemek yemek istemiyor insan çok etkiliyor.

Koku denip geçiyoruz ama hayatı inanılmaz etkiliyor.
Ocak ayının başında korona oldum.
Koku Mart başı gibi geldi.
Ama eskisi gibi değil.
Zamanla oda düzelecek inşallah.

Inşallah tabi baş ağrısı var mı peki

Meehaba baslik 2.kez covid gecirenler diye acilmis yazanlar 1 kere gecirenler sanirim herkese gecmis olsun .bn yas 41 bnde burun akintisi ile gecirdim burnumun aktigini hatirlamiyorum su gibi 2 gun akti ve gozlerim ufaldi ozaman hissettim ama sanki cok gecti .bekledim duzeldim 2 gune ama ailemde kapti.annemde halsizlik bas agrisi oksuruk yogun degil tabi ama kaburgalarim.aciyor diyordu oksururken ,sonra babam oldu halsizlik basladi test yaptirdi sonuc pozitif sonra bn ve annem yaptirdi.babam iyiki yaptirdi ,ilk covid aşisini olmustu 2.ciyi olcakti.bir tanidigimiz 2.aşiyi olunca komalik olmus nedeni covid 19 kapmis o sirada ,dikkat edin etrafinizdaki yaslilara soyleyin test olmadan olmasinlar aşiyi,babama ilac verildi favicomil ney baya halsizlik yapti bitti yan etskisi oluyor ,ilk zamanlar sitma ilacida veriyorlarmis o cok tehlikeliymis .simdi vermiyorlar .su an ev karantinasindayiz biticek yakinda bn ilac vs almadim gec kalmistim zaten bir an once def olsun su hastalik yoksa boyle hayat gecmio herkesin pisikoljisi bozuldu

Sitma ilacı gençler içinde tehlikeli miymiş?? Kim söledi

Yani yapilan arasrirmalar sonucunda kalbe ve organ lara bir muddet sonra zarar verildigi soypeniyor .aylar sonra ay sonra kalp yetmezligi olumu olmus kan pihtisasmasi vs favicamil var sanirim su anda kuzenim de sitma ilaci alanlarda saçlari dokulmeye baslamis bunu 2.3 kisiden duydum herkeste olcak diye birsey yok herkesin bunyesi farkli

Her belirti uzun mu sürdü yoksa arada mı nuksetti

Koku tat geldikten kaç gün sonra ateş devam etti. Şu an tam nasilsiniz
Ben toplamda dört gün evde dört gün hastanede ateşle mücadele ettim . Hastaneye yattıktan bir kaç gün sonra koku geldi benim , doktorun teşhisi şu : senin ciğerler e inmiş burnunda kalmamış dedi .... bilemiyorum ne lafa doğru kimsemin ki bir diğerininkine benzemiyor

Her belirti uzun mu sürdü yoksa arada mı nuksetti
2 gün başım ağrıdı, o geçerken vücut ağrım başlayan 2 gün sürdü, o geçerken nezle 1 gün, o geçti nefes darlığı başladı.
Karın ağrısı, mide bulantısı, ishal, ateş az az oldu.
Öksürük, boğaz ağrısı, koku alamama da var arada bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…