- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
- Konu Sahibi strawberry_cake
Hayır evdeAğır mı atlatmisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır evdeAğır mı atlatmisti
Bnm saman nezlesi gibi burnum.su gibi akti cok haif bas agrisi gozlerim ufaldi,bide fazla enerjik oldum uykusuz 24 saat sanki icimde enerji vermisler degisikti .bnm de ailem yakalaninca benden dolayi piskikoljim bozuldu gece kalb atisim hizlanip uyandiryor beni hergece stres tenBelirtisi nasildi mutasyonlunun
Geçmiş olsun. Agustos ayında geçiren arkadaş ta sonradan ne belirti yaşadı acaba bilio musun??
Kaç günde bitti tam olarak peki tat koku gitmedi mi??Bnm saman nezlesi gibi burnum.su gibi akti cok haif bas agrisi gozlerim ufaldi,bide fazla enerjik oldum uykusuz 24 saat sanki icimde enerji vermisler degisikti .bnm de ailem yakalaninca benden dolayi piskikoljim bozuldu gece kalb atisim hizlanip uyandiryor beni hergece stres ten
1, 2 gun belki ,siz oldunuzmu ilgileniyorsunuz ondanbKaç günde bitti tam olarak peki tat koku gitmedi mi??
Evet oldum ne yazık ki1, 2 gun belki ,siz oldunuzmu ilgileniyorsunuz ondanb
Var kardeşim bir ay önce kovit olduGeçmiş olsun.. Ben covidde burnu akan hiç görmedim.. biz ailecek bir kere geçirdik halsizlik ağrı vardı. Bana soğuk algınlığıymış gibi geldi ama test yaptırmanızda fayda var..
Gecmis olsun gectiysede zamana birakin kendinizi iyi dusunun iyi dusunce herseyin ilaci moral cok onemli bnceEvet oldum ne yazık ki
Saolun ama işte iyi hissetmiorumGecmis olsun gectiysede zamana birakin kendinizi iyi dusunun iyi dusunce herseyin ilaci moral cok onemli bnce
Bende de kan pıhtılaşmasi var korona olmadım korkuyorumHatırlatıyor tabi ki başka şeylerde oluyor, hala genzimden kan akıyor mesela.
O koku o kan akış hissi beni üzüyor. Ve genzimden kan aktıkça ağlıyorum. Bana bişey olursa çocuklarıma kim bakacak diye. Kimse bakmaz çünkü.
Trombofiliyim bu arada.
Kim inanır inanmaz bilemem ama inanın koku alma bı gidip bı geliyor.
O baş ağrısı da çok değişik bişey. Bı yoğunlukla gelen bı ağrı.
Şimdi öğle kokuyorum ki folik asit b vitamini ve d vitaminini hiç aksatmıyorum.
Bende de pıhtılaşma varBende de kan pıhtılaşmasi var korona olmadım korkuyorum
Doktorum coraspin verdi hergun alıyorum
Siz sulandirici kullandinizmi
Merhaba çok geçmiş olsun benim babam da hastaneye yattı şiddetli öksürük vardı kaç günde çıktınız acaba babamın da ciğerinde 2 tane küçük leke var dedilerBen de geçirdim üstelik hastanede yattım , biz de de bir yaşındaki oğlum un Burun akıntısı ve ateşi iki gün sürdü , sonra da ben de burun akıntısı hapşuruk iki gün sürdü sonrası ateş ve ciddi ağrılar geçer geçer derken ciğerlere baya inmişti , iki ay oldu ama hala atlattığımı düşünmüyorum hala eski ben değilim ,
İlkini olmak gibi ikincisini olmak da çok büyük korkum
Bel ağrısı da olmuştu bende ama ihmal ettim test yaptırmakta geç kaldım
İnşallah değilsindir ama ihmal etmeden netleştir derim ...
Geçmiş olsunMerhaba çok geçmiş olsun benim babam da hastaneye yattı şiddetli öksürük vardı kaç günde çıktınız acaba babamın da ciğerinde 2 tane küçük leke var dediler
Çok geçmiş olsun bünyeniz epey yorulduğu için kendinizi halsiz hissediyor olabilirsiniz ama siz yinede kontrollerinizi aksatmayın göğüs uzmanına dahiliye uzmanına iç organlarınuzı kontrol ettirin. Herkes bu covid geçtikten sonda bir kaç ay etkisinin devam ettiğini söylüyor. Moralinizi yüksek tutunGeçmiş olsun
Bendeki lekeden çok daha fazlası idi maalesef
8 gün yattım ama yeterli değildi ben çıkmak istedim evde bebeğim var diye , pcr testim negatife dönünce 8. Gün çıktım ama keşke çıkmasaydım ... evde çok zorlandım , bir ay daha hiç bir şekild ekendime gelemedim , hatta iyileşmedim mi neden böyleyim diye çok üzülüyordum
Aşırı halsizlik oluyor öyle böyle değil
merhaba size de geçmiş olsun. ben de covid sonrası sürekli kulak çınlaması yaşıyorum aynı zamanda uğultu. işitme kaybı olmasından korkuyorum. siz bir ilerleme kaydettinz mi? benim tansiyonum düşük çıkıyor ama hep süşüktür benim 9-7 çıkardı normal zamanda da. ben ilaç kullanmadım gebelik ihtimali olduğu için.Aralık başında geçirdim , grip gibi başladı 5. Gün tat ve koku gitti . Ama 2 gün sonra hemen geri geldi . Göz kısmında çok ağrım oldu , gözlerimi sağa sola çeviremedim o derece . Benim burnum hep tıkalıydı zaten ama akıntı falan olmadı . Karantinanın 8. Günü kulak çınlaması başladı , üç buçuk ay oldu hala geçmedi . Gece gündüz sürekli kulağım çınlıyor . Bir ay önce antikor testi yaptırdım oranım 3 çıktı. İnşallah bir daha bulaşmaz ben en korkuyorum
Hiç bir değişiklik yok maalesef , 5,5 ay oldu hala gece gündüz çınlama devam ediyormerhaba size de geçmiş olsun. ben de covid sonrası sürekli kulak çınlaması yaşıyorum aynı zamanda uğultu. işitme kaybı olmasından korkuyorum. siz bir ilerleme kaydettinz mi? benim tansiyonum düşük çıkıyor ama hep süşüktür benim 9-7 çıkardı normal zamanda da. ben ilaç kullanmadım gebelik ihtimali olduğu için.
sizin son güncel durmunuz nedir ?
Merhaba gecti mi acaba cinlamaHiç bir değişiklik yok maalesef , 5,5 ay oldu hala gece gündüz çınlama devam ediyor
hayır maalesef, 14 ay oldu . sanırım kalıcı olduMerhaba gecti mi acaba cinlama
ilaç kullaıdnız mı betaserc gibi, dr lar nesior, benimde başladı geceleri çok belirgin ama benim aşıdna sonra olduhayır maalesef, 14 ay oldu . sanırım kalıcı oldu
betaserc hiç bir işe yaramadı, bitkisel haplar falan da verdi ama maalesef.Arkadasmın eşi betasercle muadil olan v....serc adlı ilacı kullanmış baya azalttı dedi ama denemedim.ilaç kullaıdnız mı betaserc gibi, dr lar nesior, benimde başladı geceleri çok belirgin ama benim aşıdna sonra oldu