- Konu Sahibi strawberry_cake
Hayir olmadi benimki mutasyonlu guney afrika ,beezilya cok cabuk bulasan cinsten biz test olmadan cikamicaz oyle dedi saglik calisanlariBelirtilerinizden daha sonra tekrar eden oldu mu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir olmadi benimki mutasyonlu guney afrika ,beezilya cok cabuk bulasan cinsten biz test olmadan cikamicaz oyle dedi saglik calisanlariBelirtilerinizden daha sonra tekrar eden oldu mu??
Bence hala kaybolmadı , bir buçuk hafta önce gece acillik oldum nefes darlığı ve göğüste midede ciddi baskı ile , kalp krizi sandım değilmiş bin şükür , baya bir tetkikler yapıldı , ara ara karın ağrısı var son dört gündür şiddetlendi , tüm abdomen ultrason yapıldı ama bağırsakalr onda görünmüyor , bağırsaklara da kolonoskopi ile baktırmam gerekiyor , sürekli bir karın ağrım var .. yani bunlar hep koronadan sonra oldu , bir de genzimde doluluk hissi, senin şuan sıkıntın neGeçmiş olsun. Tüm belirtiler ne zaman kayboldu arada nüksediyor mu??
Geçmiş olsun. Tüm belirtiler ne zaman kayboldu arada nüksediyor mu??
Şuan senin sıkıntın tam olarak ne ? Korona teşhisin ne zaman konmuştu ? Benim 26 ocaktaydı teşhisSizin ağrılarınız şiddetli değil o zaman. Ben çok acı cekiorum
Canım ben baya baya rahatsızım yani , tenim gözlerim sarı , benim iş arkadaşım da çookkk uzun sürede atlattı , sonradan beyin tomografisi çektirdi falan .... 6 ay geçti hala iyi değilim diyorsun şimdiler de idare ediyor kadın , daha iyi yani , ben geçen hafta tekrar kaptığını düşünüyordum hatta takılandık burunla gezdim baya baya grip gibiydi sesim , ya öyle hemen geçmiyor maalesef atlattım bitti denecek bir durum değil bu lanet olası , ordan burdan vuruyor insanı20 gün sonra belirti tekrar veren var mıdır acaba benim gibi
Belirtisi nasildi mutasyonlununHayir olmadi benimki mutasyonlu guney afrika ,beezilya cok cabuk bulasan cinsten biz test olmadan cikamicaz oyle dedi saglik calisanlari
Baş ağrısı bel bacak ağrısı acaba seninki psikolojik mı?? Bi de dilim kötü gibi yara oluo aradaBence hala kaybolmadı , bir buçuk hafta önce gece acillik oldum nefes darlığı ve göğüste midede ciddi baskı ile , kalp krizi sandım değilmiş bin şükür , baya bir tetkikler yapıldı , ara ara karın ağrısı var son dört gündür şiddetlendi , tüm abdomen ultrason yapıldı ama bağırsakalr onda görünmüyor , bağırsaklara da kolonoskopi ile baktırmam gerekiyor , sürekli bir karın ağrım var .. yani bunlar hep koronadan sonra oldu , bir de genzimde doluluk hissi, senin şuan sıkıntın ne
Şuan senin sıkıntın tam olarak ne ? Korona teşhisin ne zaman konmuştu ? Benim 26 ocaktaydı teşhislik
Hiç bir şey hissetmeden atlatanlar varmış ben anlamadım neden böle bizde bazıları psikolojik olabilir dio ama bu kadar ağır bas agrisi olamaz psikolojik olamaz benimkiCanım ben baya baya rahatsızım yani , tenim gözlerim sarı , benim iş arkadaşım da çookkk uzun sürede atlattı , sonradan beyin tomografisi çektirdi falan .... 6 ay geçti hala iyi değilim diyorsun şimdiler de idare ediyor kadın , daha iyi yani , ben geçen hafta tekrar kaptığını düşünüyordum hatta takılandık burunla gezdim baya baya grip gibiydi sesim , ya öyle hemen geçmiyor maalesef atlattım bitti denecek bir durum değil bu lanet olası , ordan burdan vuruyor insanı
Ben de psikolojik olduğunu düşünmüyorum benim ağrılarımın , bel bacak ağrısı bende de var , önceden olmayan ağrılar bunlar bende , önceden de ağrılarım olurdu masa başı çalışıyorum biliyorum , bunlar daha değişik ağrılar , bi de kulak çınlaması var bendeHiç bir şey hissetmeden atlatanlar varmış ben anlamadım neden böle bizde bazıları psikolojik olabilir dio ama bu kadar ağır bas agrisi olamaz psikolojik olamaz benimki
Bende masa başı çalışıyorum asla onlara benzerlik. Mesela bel agrisi tam belin ortasinda bir ağrı ve böbrek ağrısı gibi çok keskin baş ağrısı migren krizi gibi bir başlıo tüm günBen de psikolojik olduğunu düşünmüyorum benim ağrılarımın , bel bacak ağrısı bende de var , önceden olmayan ağrılar bunlar bende , önceden de ağrılarım olurdu masa başı çalışıyorum biliyorum , bunlar daha değişik ağrılar , bi de kulak çınlaması var bende
Tekrar bir doktora gitsen genel baksalarNe tadım var ne tuzum gerçekten. Herkes çok kolay atlatmış çoğu hissetmemis
Evet tekrar etti nörolojiye gitme planım var.korona olduğum hafta 4 gün ağrım oldu sonra geçti koronayi atlattıktan sonra çok şiddetli oldu.simdi okadar şiddetli olmuyor ama ataklarım arttığı için doktora gitmeyi düşünüyorumNe kadar sürdü baş ağrınız tekrar etti mı??
Normal de migrenin fln var mı?? Bel ağrısı eşlik etti mi??Evet tekrar etti nörolojiye gitme planım var.korona olduğum hafta 4 gün ağrım oldu sonra geçti koronayi atlattıktan sonra çok şiddetli oldu.simdi okadar şiddetli olmuyor ama ataklarım arttığı için doktora gitmeyi düşünüyorum
Koronayi atlattıktan sonra bir kere çok şiddetli oldu mu??Normal de migrenin fln var mı?? Bel ağrısı eşlik etti mi??
Iyi değilim cidden psikolojim gitti. Her gece en az iki kere uyanıyorum. Iki merdiven çıkamıyorum. Eskiden bunları bilmezdim. Dilim bile yara oluo olmazdı. B12 tamamen bitti desem artık basım dönmüo o bitti.Tekrar bir doktora gitsen genel baksalar
Benim arkadaşım ağustosta olmuştu yeni yeni kendine geliyorBu korona ne kadar kalıyor ki vücutta böyle sadece orayı anlayamadım.
Geçmiş olsun. Agustos ayında geçiren arkadaş ta sonradan ne belirti yaşadı acaba bilio musun??Benim arkadaşım ağustosta olmuştu yeni yeni kendine geliyor
Bak ben şimdi hastanedeyim ilaçlı tomografi çekindim , hem ilaç hem bi sürü radyasyon yedim ... karın ağrım bitmedi bitmiyor ,
Kimisi de çok çok rahat atlatıyor ...
Geçer inşallah doğaya salınmak lazım bence
Benim de psikolojim gitti iyice
Bebeğim i sağlıkla güzel günlerde büyütmek istiyorum
Sen de benim gibi çok etkilenmişsin
Baş ağrısıGeçmiş olsun. Agustos ayında geçiren arkadaş ta sonradan ne belirti yaşadı acaba bilio musun??
Ağır mı atlatmistiBaş ağrısı
Göğüste baskı
Sürekli duman kokusu alma
Halsizlik uykusuzluk