• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci kez koronaya yakalananlar

Geçmiş olsun. Tüm belirtiler ne zaman kayboldu arada nüksediyor mu??
Bence hala kaybolmadı , bir buçuk hafta önce gece acillik oldum nefes darlığı ve göğüste midede ciddi baskı ile , kalp krizi sandım değilmiş bin şükür , baya bir tetkikler yapıldı , ara ara karın ağrısı var son dört gündür şiddetlendi , tüm abdomen ultrason yapıldı ama bağırsakalr onda görünmüyor , bağırsaklara da kolonoskopi ile baktırmam gerekiyor , sürekli bir karın ağrım var .. yani bunlar hep koronadan sonra oldu , bir de genzimde doluluk hissi, senin şuan sıkıntın ne
Geçmiş olsun. Tüm belirtiler ne zaman kayboldu arada nüksediyor mu??

20 gün sonra belirti tekrar veren var mıdır acaba benim gibi
Canım ben baya baya rahatsızım yani , tenim gözlerim sarı , benim iş arkadaşım da çookkk uzun sürede atlattı , sonradan beyin tomografisi çektirdi falan .... 6 ay geçti hala iyi değilim diyorsun şimdiler de idare ediyor kadın , daha iyi yani , ben geçen hafta tekrar kaptığını düşünüyordum hatta takılandık burunla gezdim baya baya grip gibiydi sesim , ya öyle hemen geçmiyor maalesef :( atlattım bitti denecek bir durum değil bu lanet olası , ordan burdan vuruyor insanı

Bence hala kaybolmadı , bir buçuk hafta önce gece acillik oldum nefes darlığı ve göğüste midede ciddi baskı ile , kalp krizi sandım değilmiş bin şükür , baya bir tetkikler yapıldı , ara ara karın ağrısı var son dört gündür şiddetlendi , tüm abdomen ultrason yapıldı ama bağırsakalr onda görünmüyor , bağırsaklara da kolonoskopi ile baktırmam gerekiyor , sürekli bir karın ağrım var .. yani bunlar hep koronadan sonra oldu , bir de genzimde doluluk hissi, senin şuan sıkıntın ne
Baş ağrısı bel bacak ağrısı acaba seninki psikolojik mı?? Bi de dilim kötü gibi yara oluo arada

Şuan senin sıkıntın tam olarak ne ? Korona teşhisin ne zaman konmuştu ? Benim 26 ocaktaydı teşhislik

Canım ben baya baya rahatsızım yani , tenim gözlerim sarı , benim iş arkadaşım da çookkk uzun sürede atlattı , sonradan beyin tomografisi çektirdi falan .... 6 ay geçti hala iyi değilim diyorsun şimdiler de idare ediyor kadın , daha iyi yani , ben geçen hafta tekrar kaptığını düşünüyordum hatta takılandık burunla gezdim baya baya grip gibiydi sesim , ya öyle hemen geçmiyor maalesef :KK43: atlattım bitti denecek bir durum değil bu lanet olası , ordan burdan vuruyor insanı
Hiç bir şey hissetmeden atlatanlar varmış ben anlamadım neden böle bizde bazıları psikolojik olabilir dio ama bu kadar ağır bas agrisi olamaz psikolojik olamaz benimki

Hiç bir şey hissetmeden atlatanlar varmış ben anlamadım neden böle bizde bazıları psikolojik olabilir dio ama bu kadar ağır bas agrisi olamaz psikolojik olamaz benimki
Ben de psikolojik olduğunu düşünmüyorum benim ağrılarımın , bel bacak ağrısı bende de var , önceden olmayan ağrılar bunlar bende , önceden de ağrılarım olurdu masa başı çalışıyorum biliyorum , bunlar daha değişik ağrılar , bi de kulak çınlaması var bende

Ben de psikolojik olduğunu düşünmüyorum benim ağrılarımın , bel bacak ağrısı bende de var , önceden olmayan ağrılar bunlar bende , önceden de ağrılarım olurdu masa başı çalışıyorum biliyorum , bunlar daha değişik ağrılar , bi de kulak çınlaması var bende
Bende masa başı çalışıyorum asla onlara benzerlik. Mesela bel agrisi tam belin ortasinda bir ağrı ve böbrek ağrısı gibi çok keskin baş ağrısı migren krizi gibi bir başlıo tüm gün

Ne kadar sürdü baş ağrınız tekrar etti mı??
Evet tekrar etti nörolojiye gitme planım var.korona olduğum hafta 4 gün ağrım oldu sonra geçti koronayi atlattıktan sonra çok şiddetli oldu.simdi okadar şiddetli olmuyor ama ataklarım arttığı için doktora gitmeyi düşünüyorum

Evet tekrar etti nörolojiye gitme planım var.korona olduğum hafta 4 gün ağrım oldu sonra geçti koronayi atlattıktan sonra çok şiddetli oldu.simdi okadar şiddetli olmuyor ama ataklarım arttığı için doktora gitmeyi düşünüyorum
Normal de migrenin fln var mı?? Bel ağrısı eşlik etti mi??

Bu korona ne kadar kalıyor ki vücutta böyle sadece orayı anlayamadım.
Benim arkadaşım ağustosta olmuştu yeni yeni kendine geliyor
Bak ben şimdi hastanedeyim ilaçlı tomografi çekindim , hem ilaç hem bi sürü radyasyon yedim ... karın ağrım bitmedi bitmiyor ,
Kimisi de çok çok rahat atlatıyor ...
Geçer inşallah doğaya salınmak lazım bence
Benim de psikolojim gitti iyice
Bebeğim i sağlıkla güzel günlerde büyütmek istiyorum
Sen de benim gibi çok etkilenmişsin

Benim arkadaşım ağustosta olmuştu yeni yeni kendine geliyor
Bak ben şimdi hastanedeyim ilaçlı tomografi çekindim , hem ilaç hem bi sürü radyasyon yedim ... karın ağrım bitmedi bitmiyor ,
Kimisi de çok çok rahat atlatıyor ...
Geçer inşallah doğaya salınmak lazım bence
Benim de psikolojim gitti iyice
Bebeğim i sağlıkla güzel günlerde büyütmek istiyorum
Sen de benim gibi çok etkilenmişsin
Geçmiş olsun. Agustos ayında geçiren arkadaş ta sonradan ne belirti yaşadı acaba bilio musun??

Back