Birşey olmaz diye düşünüyorum. Allah sizi yavrularınıza bağışlasın çok içten diliyorum bunu doktor ne dedi bunlar için. Vitaminleri bitirio dediler korona bende 10 yıldır vejeterynim bende de b12 azdır belki de bitti ondan baş ağrısı cekiorum. Uzun suruo mu bu ağrılar peki
Benim vücudum B12 ve folik asit üretmiyor, şöyle bu vitaminlerden zengin yiyecekler de yesem vücudum üretmiyor.
O yüzden ben ölene kadar bu takviyeleri alıcam.
Normalde bı iki aksasa önemsemezdim.
Şimdi resmen Yusuf Yusuf oluyorum.
Koronanın kofaktörü B12 ve folik asitmiş.
Dolayısı ile doktorlar nasıl geçirirsiniz biliyoruz ama bunlari kullanın diyorlar.
Valla bı 15 20 gün anamı resmen ağlattı. Korona olduktan 5 gün sonra teste gittik. Sonra karantina işte zordu yani ben yemek yiyemedim hiç. Nefes alırken özellikle yatarken son kaburga kemiğim batıyordu. Söylüyorlardı hadi felan dedim ama resmen iğne batar gibi bı ağrı.
Bı de nefesiniz çok cılız oluyor.
Terleme su gibi.
Baş ağrısı.
Hangi ekleminize vurursa orda şenlik var resmen korona orda parti yapıyor. Benim sol bacağıma vurdu günlerce bacağımı sürükledim.
Beliniz zaten ağrıyor o Allah'ım emri kopacak gibi.
Bide parmaklara vuruyor çok güçsüz oluyor ağrıyorlar.
Valla aklıma şu an gelenler bunlar.
Siz hiç aksatmayin bence B12 iğnesi olun, sizin vücudunuzda azdır B12. Bunun yanında folik asit ve d vitamini alın.
İnşallah kimse olmaz.
İnanın Rabbim kanlı düşmanıma yaşatmasın.
Bana 112 hastanede yatmayı teklif etti. Çocuklarım olduğu için gitmedim.
Diyeceğim o ki, aman olmamaya özen gösterin. Siperlik takın. Ben maske ve siperlikle dolaşıyorum dışarı da.