O belirti yok bu belirti yok denmemeli, klasik haber sitelerinde olan o grip/nezle/covid semptom tablosu salgının başından kalma arkadaşlar benim ilk belirtim burun akıntısıydı diyebilirim. Sonra yerini geniz akıntısına bırakıp burnumun içinin kupkuru olması izlemişti. Biz Ekim sonunda günlerce "öksürük yok burun akıntısı var tabloya göre nezleyim" diye nezle sandığımız bir covid geçirdik geçirdik, antikor testiyle de tescilledik bunu. 5 ay olacak geçirdiğimiz ve biri geçirdiğimizin 2.ayında diğeri de 4. ayında olmak üzere iki kez soğuk algınlığı geçirdim ikisinde de bel ağrısı, burun yanması hepsini yaşadım covid gibi günlerce sürdü. Koku ve tat bile azaldı gibi geldi ama tabii covide göre daha iyiydim. 2. Ayındakinde eşim benim de göğsüm ağrıyor dediği için test yaptırdı negatif, geçen aykinde de ben test yaptırdım yine negatif. Psikolojimiz mi bozuldu, uzun etkili covid dedikleri şeyi mi yaşıyoruz bilmiyorum ama uzmanlar ikinci kez olmanın çok yoğun virüs yükü almadıkça zor olduğunu söylüyorlar. Yine de içiniz rahat etsin bence devam ederse test yaptırın.