• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci kez koronaya yakalananlar

Kovid atlatanlar acaba deneyimlerini paylaşabilir mı?? Rica etsem
Aralık başında geçirdim , grip gibi başladı 5. Gün tat ve koku gitti . Ama 2 gün sonra hemen geri geldi . Göz kısmında çok ağrım oldu , gözlerimi sağa sola çeviremedim o derece . Benim burnum hep tıkalıydı zaten ama akıntı falan olmadı . Karantinanın 8. Günü kulak çınlaması başladı , üç buçuk ay oldu hala geçmedi . Gece gündüz sürekli kulağım çınlıyor . Bir ay önce antikor testi yaptırdım oranım 3 çıktı. İnşallah bir daha bulaşmaz ben en korkuyorum

2 gün başım ağrıdı, o geçerken vücut ağrım başlayan 2 gün sürdü, o geçerken nezle 1 gün, o geçti nefes darlığı başladı.
Karın ağrısı, mide bulantısı, ishal, ateş az az oldu.
Öksürük, boğaz ağrısı, koku alamama da var arada bir yerde.
Hepsi tam olarak ne zaman geçti bir daha tekrarladı mı??

Aralık başında geçirdim , grip gibi başladı 5. Gün tat ve koku gitti . Ama 2 gün sonra hemen geri geldi . Göz kısmında çok ağrım oldu , gözlerimi sağa sola çeviremedim o derece . Benim burnum hep tıkalıydı zaten ama akıntı falan olmadı . Karantinanın 8. Günü kulak çınlaması başladı , üç buçuk ay oldu hala geçmedi . Gece gündüz sürekli kulağım çınlıyor . Bir ay önce antikor testi yaptırdım oranım 3 çıktı. İnşallah bir daha bulaşmaz ben en korkuyorum
Tekrar etti mi peki belirtiler

Geçmiş olsun arada mı çınlıyor. Yoksa hep mi bir de bas ağrınız oldu mu??

Arada değil , sürekli gece gündüz çınlıyor. Mesela gece uykuya çınlamayla dalıyorum , gece yarısı uyandığımda aynı şekilde devam ediyor . Baş ağrım oldu ama göz ağrısı çok daha fazlaydı
Tam olarak kaç günde atılıyor bu korona vücuttan her yerde farklı birşey diolar

Tam bir süre veremem.
Iyileştim deyip ertesi gün yattığım oldu başlarda.
4 ay oldu sanırım, çok yorulduğumda aynı sırt ağrısı ve ciğer sıkışması gibi bir şey yaşıyorum.
Bazen coviddeki gibi çok ağrıyor.
Bende öle oluyorum. Doktorlar 6 ay diyip basından savio artık korkmaya başladım. Sizlerden tecrübelerimizden yararlanmaktan başka çarem kalmadı. Zaman ayıran tüm arkadaşlardan Allah razı olsun. Acaba bu yaşadıklarımız psikolojik olabilir mi diyecem ama böle bir baş ağrısı psikolojik olamaz. Bu kadar ağır ben tam iyileştin diorum 1 hafta sonra tekrar ayni

Meehaba baslik 2.kez covid gecirenler diye acilmis yazanlar 1 kere gecirenler sanirim herkese gecmis olsun .bn yas 41 bnde burun akintisi ile gecirdim burnumun aktigini hatirlamiyorum su gibi 2 gun akti ve gozlerim ufaldi ozaman hissettim ama sanki cok gecti .bekledim duzeldim 2 gune ama ailemde kapti.annemde halsizlik bas agrisi oksuruk yogun degil tabi ama kaburgalarim.aciyor diyordu oksururken ,sonra babam oldu halsizlik basladi test yaptirdi sonuc pozitif sonra bn ve annem yaptirdi.babam iyiki yaptirdi ,ilk covid aşisini olmustu 2.ciyi olcakti.bir tanidigimiz 2.aşiyi olunca komalik olmus nedeni covid 19 kapmis o sirada ,dikkat edin etrafinizdaki yaslilara soyleyin test olmadan olmasinlar aşiyi,babama ilac verildi favicomil ney baya halsizlik yapti bitti yan etskisi oluyor ,ilk zamanlar sitma ilacida veriyorlarmis o cok tehlikeliymis .simdi vermiyorlar .su an ev karantinasindayiz biticek yakinda bn ilac vs almadim gec kalmistim zaten bir an once def olsun su hastalik yoksa boyle hayat gecmio herkesin pisikoljisi bozuldu
Belirtilerinizden daha sonra tekrar eden oldu mu??

Ben toplamda dört gün evde dört gün hastanede ateşle mücadele ettim :KK43:. Hastaneye yattıktan bir kaç gün sonra koku geldi benim , doktorun teşhisi şu : senin ciğerler e inmiş burnunda kalmamış dedi .... bilemiyorum ne lafa doğru kimsemin ki bir diğerininkine benzemiyor
Geçmiş olsun. Tüm belirtiler ne zaman kayboldu arada nüksediyor mu??

O belirti yok bu belirti yok denmemeli, klasik haber sitelerinde olan o grip/nezle/covid semptom tablosu salgının başından kalma arkadaşlar benim ilk belirtim burun akıntısıydı diyebilirim. Sonra yerini geniz akıntısına bırakıp burnumun içinin kupkuru olması izlemişti. Biz Ekim sonunda günlerce "öksürük yok burun akıntısı var tabloya göre nezleyim" diye nezle sandığımız bir covid geçirdik geçirdik, antikor testiyle de tescilledik bunu. 5 ay olacak geçirdiğimiz ve biri geçirdiğimizin 2.ayında diğeri de 4. ayında olmak üzere iki kez soğuk algınlığı geçirdim ikisinde de bel ağrısı, burun yanması hepsini yaşadım covid gibi günlerce sürdü. Koku ve tat bile azaldı gibi geldi ama tabii covide göre daha iyiydim. 2. Ayındakinde eşim benim de göğsüm ağrıyor dediği için test yaptırdı negatif, geçen aykinde de ben test yaptırdım yine negatif. Psikolojimiz mi bozuldu, uzun etkili covid dedikleri şeyi mi yaşıyoruz bilmiyorum ama uzmanlar ikinci kez olmanın çok yoğun virüs yükü almadıkça zor olduğunu söylüyorlar. Yine de içiniz rahat etsin bence devam ederse test yaptırın.
Tam olarak hepsi kac gunde gecmisti

Bende öle oluyorum. Doktorlar 6 ay diyip basından savio artık korkmaya başladım. Sizlerden tecrübelerimizden yararlanmaktan başka çarem kalmadı. Zaman ayıran tüm arkadaşlardan Allah razı olsun. Acaba bu yaşadıklarımız psikolojik olabilir mi diyecem ama böle bir baş ağrısı psikolojik olamaz. Bu kadar ağır ben tam iyileştin diorum 1 hafta sonra tekrar ayni
Doktora gitmedim ben ama sırt ağrısının covidden kalma olduğuna eminim.
Bir yerden sonra bitecektir herhalde bilmiyorum.
20 gün olduysa iyileşmek için çok erken henüz.
Toparlamak 1-2 ay zaten.

Back