Ikinci kez koronaya yakalananlar

Kac gün oldu yaşınız da küçük. Bağışıklığıniz nasıldı normalde?

Kac gün oldu yaşınız da küçük. Bağışıklığıniz nasıldı normalde?
22 gün oldu. Normal bağışıklığım. 35 yaşım orta yaş aslında. 23 24 yaşında insanlar ölmüş geçen arkadaşın hemşire tanıdığı 23 yaşında vefat etmiş. Siz atlattınız mı??

Çok teşekkür ederim. Benim agrım çok uzun suruo. Baya birgün devam edio bel ağrısı da eslik edio arada. Ağladığım kadarıyla uzun suren bir durum. Ilk başlarda hafif mı geçirmiştiniz peki
Hayır ilk gün şiddeti 14 gün sürdü.ama eşim 3.gün şiddetlendi 10.gün son buldu
Herkes de farklı tepkiler ortaya çıkıyor

Arada nüksetti mı yani
Arada mı 1 ay ne geçmeyen baş agrısı tat ve doku kaybı yaşadım
Tat koku aldım ama baş agrım 5 ay devam etti.
Hani agrı kesici aldım geçti degil ilaç bile fayda vermedi.
Bu virüs sanılan gb birilerinin kolay geçirdim ha haa bana birşey olmaz demesine hiç benzemiyor

Ciddi misiniz bir ay hergun devam mı etti??

Şakası olur mu hiç.sizi korkutmak için yazmadım ama kendinize dikkat edin basit ve kolay geçirenler azınlıkta
Kusura bakmayın kötü anlamda solemedim. Ilaç kullandım ama neden tekrar edio onu merak ediorum. Siz kaç yaşındasınız ben 35 yaşındayım. Orta yaştayım. Ama benim yaşadığım baş ağrısı tüm gün. Kısa değil sizin nasil

40 yaşında kovit geçirdim.
Size en çok tavsiye edebileceğim şey beslenmenize önem verin öyle böyle degil kemik suyu ile çorba yapın bakliyat meyve kısacası bütçenizi iyi şeyler harcayın moralinizi düşük tutmayın çünkü stres bağışıklığı çökertiyor bu hastalık da en çok bunu seviyor

Ilaç almadınız değil mi??

Çok teşekkür ederim.
Ben ilk hastalığımı öğrendiğim de hiç tatlı değildim sürekli bi dert halindeydim.

Şimdi alıştım pek kafama da takmıyorum.
Tatlı tatlı yaşıyorum bu sorunla.
Benim gibi herkes bunları yaşayacak değil ama benim gibi benden çok daha kotu vs vs olacak.

Valla jelatine girip gezin korona olmayacaksınız deseler valla girerim.

Doktorlar bizde yaşayıp öğrenicez diyorlar.

Biz bir kere kurallara uymadık ve korona olduk başka bişey demiyorum. Kurallara uyunca sorun yaşamazsınız.

Son düzenleme:
Kesinlikle haklisiniz. Peki şu an hala devam eden durumlar hangisi

Hem ben, hemde o zamanlar kızım 18 aylıktı. Yogun bas agrisi ve beraberinde burun akıntımız oldu. 2-3 gun kadar. Tat ve koku gitmese covid oldugumu anlamayacaktim burnum akiyor diye grip oldum diyordum. Ancak covid testtimiz pozitif cikti. Esiminse hic burnu akmadı, tat ve kokusu dahi gitmedi. Kizimda ilk gun ateş sonraki 2 gün burun akıntısı şeklinde geçirdi. Etrafımda cok covidli var kimsenin burnu akmadi. Gerçekten çok illet birsey bu herkeste farkli oluyor.

Kesinlikle haklisiniz. Peki şu an hala devam eden durumlar hangisi
Genzimden kan akıyor ara ara hemen anlıyorum sinirlerim bozuluyor, o sıcaklık o koku.
Bide koku almam azaldı bu aralar.
Mesela oğlum yada kızım altına yapınca kokuyu almam lazım doğal olarak almıyorum dimi artık o koku yayılacakta yayılacak yada poposunu koklarsam anlıyorum.

Haseki hastanesinde hematoloji bölüme gitmem gerek.
Bence benim hastalığımdan dolayı daha bı farklı seyrediyor.
İnşallah Allah'ın izniyle sizde böyle problem olmayacak.

Aaaa bu arada yazmayı unuttum, bi tanıdığım gebe iken korona oldu. 31 haftalık gebeymiş.
Neyse korona olduğu anlaşılıyor, ağırlaşınca hastaneye yatırıyorlar o gece bebek yukarı da dururken hop birden aşşa iniyor. Ve doğum yaptı. 5 gün yaşamış ve bebek melek oldu.
Korona olan gebelerim %6 sında bebek bu şekilde kaybediliyormuş.

Ay bunu duyunca şok oldum resmen.
Hani korona olup bebeklerde sorun olmuyordu.
Ben önce bı inanamadım sonra bı araştırdım doğruymuş %6 oranında gebelikte korona bebek erken doğumuna neden oluyormuş.

Çok geçmiş olsun. O kişiye de üzüldüm. Neler neler var. Sizde sadece koku sorunu kaldı o vakit o da geçer herhalde

Evet cok degisik seyler duyuyorum ben de. Her biri bir cesit. Cok gecmis olsun

Kan pıhtılaşması vardı di mi sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…