İkinci kez boşanmak ve ilkinden de kötü yaşananlar

Bebek bilerek isteyerek olmadı ilk ilişkide kalmışım ben hamile olduğumu bile anlamadım. Bile isteye kimse evladını huzursuzluğun içine doğurmaz.
Çok teşekkür ederim. Sadece nafaka değil donuna kadar alacağım inşallah

Aynen gözlerimi kör ettim kulaklarımı sağır ettim insanlara, konusacaklar biliyorum ama ben bu hayatı onlar için yaşamıyorum. Elalem ne der fikrini aştım aşıcam inşallah.
Çok teşekkür ederim iyi dilekler için

Ne yaşadınız bilmem ama biliyorumki acının dili ortak, bende onda yara görmek acınası hallerini duymak istiyorum Allah yanlarına bırakmasın o pisliklerin inşallah

Benim zamanım da aynı sizin gibi kendimi kandırmakla geçti hamileliğim sıkıntılıydı sonrası sıkıntıydı derken zaman geçti yediği haltları gördükçe soğudum uzaklaştım çocuk için gittiği yere kadar dedim ve gitmediği yerde bitti

Ne yaşadınız bilmem ama biliyorumki acının dili ortak, bende onda yara görmek acınası hallerini duymak istiyorum Allah yanlarına bırakmasın o pisliklerin inşallah
amin inş.herşeye gögüs gerdim ama aldatılmak beni bin parça etti çünkü asla beklemediğim birşeydi fakat evliliğimde de asla mutlu değildim eve bir bardak bile almak içimden gelmiyor ve zaten birgün bitecek diye günlerim geçiyordu belkide beni aldatması benim hayrıma oldu ve gözü karardı onun ben başka türlü kurtulamazdım çünkü.hala psikologa devam ediyorum inş hepsi geçecek

Aynen öyle yapıcam sanki iki evliliğimdeki şahıslar aynı tornadan çıkmış yaşattıkları herşey nerdeyse aynı 2. Daha kötüsü... aynen hepsinin köküne kibrit suyu

çekişmeli olursa kendinide yıpratma orta yol bul ve defet gitsin çekişmeliler 3 yıla kadar sürüyor.

Çok teşekkür ederim evliliğe dair bir istek yok içimde erişkin her erkekten tiksiniyorum öyle bozmuşki psikolojimi televizyonda gördüğüm adamlardan bile midem bulanıyo kim bilir hangi kadını üzdü bu da diyorum, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

çok zor yaşayan bilir ve hiç bir kadın yuvasını yıkmak istemez buna eminim.şuanda öyle atarlı laflar paylaşıyorki görmeyin gitsin sanki başka adamın yanına bir girmişim ve haketmişim o da boşamış gibi allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.maaşımı kuruşuna kadar eline sayardım bebege ailem bakardı.yemegimi yaparlardır ama yaranamadık.tutumluyumdur o bile sorun oldu sen cimrisin 2.el eşyalara layık bir kadınsın bile dedi boşanırken niye cunkü eline para verdim harcama yaptırmadım nankör.

Nasıl kötü bir tecrübe bu böyle. İkisi de birbirinden beter. İnsanlar neden bu kadar acımasız ve kötü ki.
Size bundan sonra saf iyilik ve güzellik diliyorum arkadaşım . Allah bahtını güzel etsin

çekişmeli olursa kendinide yıpratma orta yol bul ve defet gitsin çekişmeliler 3 yıla kadar sürüyor.
Bana hiçbir şey vermek istemiyor anlaşmaya para vermemek şartıyla boşanmak istiyor, aldatıldım ekonomik psikolojik giziksel şiddete maruz kaldım sürsün acelem yok bekleyenim yok. İşin içinde zina olduğu için süre kısalırmış avukat tuttum öyle diyor. Elimde ispatları var

ona anlaşmaya razı ol yoksa ömür boyu zinadan boşandı diye yazacak de pislik mahlukat

Mutlu olmak için evlenmenize gerek yok demek ki.
Annesin ve güçlüsün. Mutlu olmak için en önemli sebep yanında

Şu yaşım 30 oldu evde kaldım konusu açanlar bu konuları okusunlarda biraz örnek alsınlar. İkinci de olur üçüncüde olur . Hayat bu . Tez zamanda en az hasarla kurtulmanız dileğiyle .....

Kısmen aynı şeyleri duydum yaşadım ben maaşımı falan vermedim zaten vermediğim için kötü ilan edildim eve ben baktım düğün borcunu ben ödedim çocuğumun her masrafını ben karşıladım yetmedi maaşımı istedi vermedim, Allah iyi insanlara denk getirsin. Sizi çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun

Nasıl kötü bir tecrübe bu böyle. İkisi de birbirinden beter. İnsanlar neden bu kadar acımasız ve kötü ki.
Size bundan sonra saf iyilik ve güzellik diliyorum arkadaşım . Allah bahtını güzel etsin
Çok teşekkürler, aynen imtihanım eştenmiş demekki cümlemizin bahtı güzel olsun inşallah

Şu yaşım 30 oldu evde kaldım konusu açanlar bu konuları okusunlarda biraz örnek alsınlar. İkinci de olur üçüncüde olur . Hayat bu . Tez zamanda en az hasarla kurtulmanız dileğiyle .....
Bunları yaşamaktansa hiç evlenmemeyi tercih ederdim. Önemli olan evlenmek değil doğru insanla evlenmek bekarlar umarım örnek alır...iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…