- 30 Mart 2019
- 143
- 170
- 23
- 40
- Konu Sahibi Tuzsuzayran
-
Bebek bilerek isteyerek olmadı ilk ilişkide kalmışım ben hamile olduğumu bile anlamadım. Bile isteye kimse evladını huzursuzluğun içine doğurmaz.2.5 yıllık evlilikte 22 aylik bir bebek var. Yani hemen. Ilk evliliginizden çocuğunuz yok galiba. Keske ikinci evliliginizde de biraz bekleseydiniz cocuk icin. Sizin icin bunlari soylemek gec olabilir ama belki baskalarinin kulagina kupe olur.
Cok gecmis olsun. Maddi gucunuz olması cok güzel. Yine de bebeginiz icin nafaka hakkini kullanin
Aynen gözlerimi kör ettim kulaklarımı sağır ettim insanlara, konusacaklar biliyorum ama ben bu hayatı onlar için yaşamıyorum. Elalem ne der fikrini aştım aşıcam inşallah.En son cümlene sonsuz katılıyorum bende parçalanan ailenin çocuğum keşke bizim için evliliğe devam etmselerdi diyorum psikolojik olarak sorun yarattı çok şükür destek aldım ve geçti senin adına sevindim bize yazdığın kadarını biliyoruz insanlar çok dengesiz davranacaklar bunlara hazırsan seni hiç bir güç yıkamaz kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin bundan sonra ki hayatında mutluluklar dilerim
öyle şeyler yaşattı ki bana onu ALLAHA havale ettim o sorsun hesabını..kesinlikle öyle boşanalı tam 2 ay oldu ve her geçen gün ben daha da iyileşiyorum..benim yaralarım kapandıgında onunkilerin açıldıgınıda bir görürsem deymeyin keyfime :)
Benim zamanım da aynı sizin gibi kendimi kandırmakla geçti hamileliğim sıkıntılıydı sonrası sıkıntıydı derken zaman geçti yediği haltları gördükçe soğudum uzaklaştım çocuk için gittiği yere kadar dedim ve gitmediği yerde bittikesinlikle öyle senelerce çok agresif ama beni seviyor çok agresif ama bana deger verdiğini anlıyorum sinirli ama siniri geçince çok iyiyiz vs vs kendimi kandırdım adamın bi tepeme etmediği kaldı sonunda onuda etti aldattı yakalayınca artık pılımı pırtımı ve cocugumu aldım boşandım.
amin inş.herşeye gögüs gerdim ama aldatılmak beni bin parça etti çünkü asla beklemediğim birşeydi fakat evliliğimde de asla mutlu değildim eve bir bardak bile almak içimden gelmiyor ve zaten birgün bitecek diye günlerim geçiyordu belkide beni aldatması benim hayrıma oldu ve gözü karardı onun ben başka türlü kurtulamazdım çünkü.hala psikologa devam ediyorum inş hepsi geçecekNe yaşadınız bilmem ama biliyorumki acının dili ortak, bende onda yara görmek acınası hallerini duymak istiyorum Allah yanlarına bırakmasın o pisliklerin inşallah
Aynen öyle yapıcam sanki iki evliliğimdeki şahıslar aynı tornadan çıkmış yaşattıkları herşey nerdeyse aynı 2. Daha kötüsü... aynen hepsinin köküne kibrit suyuNe mutlu ki sana ekonomik gucun var ne yazik ki cogumuz evlenince mutlu olacagiz saniyoruz ama bu maalesef herkes icin dogru degil. Esimden ne kadar memnun olsamda yinede evlilik mutlu olma sebebi degilmis oglunla ciz bundan sonraki hayatini erkeklerin buyuk cogunluguna kibrit suyu
çekişmeli olursa kendinide yıpratma orta yol bul ve defet gitsin çekişmeliler 3 yıla kadar sürüyor.Bebek bilerek isteyerek olmadı ilk ilişkide kalmışım ben hamile olduğumu bile anlamadım. Bile isteye kimse evladını huzursuzluğun içine doğurmaz.
Çok teşekkür ederim. Sadece nafaka değil donuna kadar alacağım inşallah
Çok teşekkür ederim evliliğe dair bir istek yok içimde erişkin her erkekten tiksiniyorum öyle bozmuşki psikolojimi televizyonda gördüğüm adamlardan bile midem bulanıyo kim bilir hangi kadını üzdü bu da diyorum, iyi dilekleriniz için teşekkür ederimBoşanma psikolojisi işte yine olmadı olayı tamamen, rabbim size sağlıklı bir evlat vermiş işinizde var bu saatten sonra değerli vaktinizi kendinize ve bebeğinize ayırın vakti zamanı gelince zaten karşınıza çıkacaktır sizi çok çok mutlu edecek birisi bunun illa eşiniz olmasına gerek yok tekrar evlenmenize gerek yok ama hayatınıza önce insanlarn ne düşündüğünü umursamayarak adım atmalisinz oğlunuz ve size mutlu hayatlar dilerim kötü günlerde iyi olanlar gibi bitiyor
çok zor yaşayan bilir ve hiç bir kadın yuvasını yıkmak istemez buna eminim.şuanda öyle atarlı laflar paylaşıyorki görmeyin gitsin sanki başka adamın yanına bir girmişim ve haketmişim o da boşamış gibi allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.maaşımı kuruşuna kadar eline sayardım bebege ailem bakardı.yemegimi yaparlardır ama yaranamadık.tutumluyumdur o bile sorun oldu sen cimrisin 2.el eşyalara layık bir kadınsın bile dedi boşanırken niye cunkü eline para verdim harcama yaptırmadım nankör.Benim zamanım da aynı sizin gibi kendimi kandırmakla geçti hamileliğim sıkıntılıydı sonrası sıkıntıydı derken zaman geçti yediği haltları gördükçe soğudum uzaklaştım çocuk için gittiği yere kadar dedim ve gitmediği yerde bitti
Nasıl kötü bir tecrübe bu böyle. İkisi de birbirinden beter. İnsanlar neden bu kadar acımasız ve kötü ki.1. İle 24 yaşındaydım evlendiğimde düğüne 1 hafta kala aldatıldığımı öğrendim inkar etti nişanı attım şiddet uygulayıp tehditle düğüne ikna etti düğün günüde o yakaladığım kişiyi sevdiğini ailesinin rezil olmaması için düğünü yaptığını ve boşanacağını bana gelin odasında söyledi ve bitti 8 yıl kimseyle görüşmedim erkeklerden nefret ettim. İnat olsa o 8 yıl içinde evlenirdim. Hayırlısı dedim evlilikte istemiyordum arkadaşlar tanıştırdı sanırım sevgiye aç kalmışım bir iki güzel lafa kandım. Sonuç ilk evliliğimdeki kişiyi bile bana mumla aratacak cehhennemden beter günler yaşadım... çocuğum dedim sustum susmamam gerekiyordu ama küçük bir şehirde yaşıyorum ve onun memleketi orası sanırım yalnızlık, boşanma korkusu, ayrılma korkusu beni istemediğim yerde tuttu...
Bana hiçbir şey vermek istemiyor anlaşmaya para vermemek şartıyla boşanmak istiyor, aldatıldım ekonomik psikolojik giziksel şiddete maruz kaldım sürsün acelem yok bekleyenim yok. İşin içinde zina olduğu için süre kısalırmış avukat tuttum öyle diyor. Elimde ispatları varçekişmeli olursa kendinide yıpratma orta yol bul ve defet gitsin çekişmeliler 3 yıla kadar sürüyor.
ona anlaşmaya razı ol yoksa ömür boyu zinadan boşandı diye yazacak de pislik mahlukatBana hiçbir şey vermek istemiyor anlaşmaya para vermemek şartıyla boşanmak istiyor, aldatıldım ekonomik psikolojik giziksel şiddete maruz kaldım sürsün acelem yok bekleyenim yok. İşin içinde zina olduğu için süre kısalırmış avukat tuttum öyle diyor. Elimde ispatları var
Mutlu olman dilegiyle sakin arkana bakma!!!!!!Aynen öyle yapıcam sanki iki evliliğimdeki şahıslar aynı tornadan çıkmış yaşattıkları herşey nerdeyse aynı 2. Daha kötüsü... aynen hepsinin köküne kibrit suyu
Kısmen aynı şeyleri duydum yaşadım ben maaşımı falan vermedim zaten vermediğim için kötü ilan edildim eve ben baktım düğün borcunu ben ödedim çocuğumun her masrafını ben karşıladım yetmedi maaşımı istedi vermedim, Allah iyi insanlara denk getirsin. Sizi çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsunçok zor yaşayan bilir ve hiç bir kadın yuvasını yıkmak istemez buna eminim.şuanda öyle atarlı laflar paylaşıyorki görmeyin gitsin sanki başka adamın yanına bir girmişim ve haketmişim o da boşamış gibi allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.maaşımı kuruşuna kadar eline sayardım bebege ailem bakardı.yemegimi yaparlardır ama yaranamadık.tutumluyumdur o bile sorun oldu sen cimrisin 2.el eşyalara layık bir kadınsın bile dedi boşanırken niye cunkü eline para verdim harcama yaptırmadım nankör.
Çok teşekkür ederim üzülmüyorum ardıma bakıp üzüleceğim hiçbir şey yok o yüzden vicdanım rahat yoluma bakıyorumMutlu olman dilegiyle sakin arkana bakma!!!!!!
Çok teşekkürler, aynen imtihanım eştenmiş demekki cümlemizin bahtı güzel olsun inşallahNasıl kötü bir tecrübe bu böyle. İkisi de birbirinden beter. İnsanlar neden bu kadar acımasız ve kötü ki.
Size bundan sonra saf iyilik ve güzellik diliyorum arkadaşım . Allah bahtını güzel etsin
Bunları yaşamaktansa hiç evlenmemeyi tercih ederdim. Önemli olan evlenmek değil doğru insanla evlenmek bekarlar umarım örnek alır...iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimŞu yaşım 30 oldu evde kaldım konusu açanlar bu konuları okusunlarda biraz örnek alsınlar. İkinci de olur üçüncüde olur . Hayat bu . Tez zamanda en az hasarla kurtulmanız dileğiyle .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?