• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci kez boşanmak ve ilkinden de kötü yaşananlar

Bazen sadece yastik kilifin degisir kaderin degismez. 1 yavrun varmis enine boyuna dusunup evlen bir daha evleneceksen.

Bir daha evlilik mi tövbeler olsun her gelen hayatımı yıktı gitti bırakın mutlu etmeyi iyi niyetimi sömürdüler
Allah kahretsin bu pislikleri.İyi erkek kalmadı galiba:( Ben artık korkuyorum evlenmekten:( adamla ve ailesiyle yaşayacaklarım direk geliyor gözümün önüne.Adamı iyi seçmezsek sürünmek işten bile değil.Cidden ortalık manyak dolu.Sen çevreyi onu bunu boşver.Şu an en az hasarla kurtul bu deliden.Topluma kulak tıka.Herkes kendi söküğüne baksın

Toplumumuzda 2 kere 3 kere bosananlara hep suçlu karşı tarafmiydi sende hiç suç yokmuydu düşüncesi var bide böyleleriyle ugrasiliyo ayrilinca. kim ne yasadigini kendi bilir sadece.

Allah kahretsin bu pislikleri.İyi erkek kalmadı galiba:KK43: Ben artık korkuyorum evlenmekten:KK43: adamla ve ailesiyle yaşayacaklarım direk geliyor gözümün önüne.Adamı iyi seçmezsek sürünmek işten bile değil.Cidden ortalık manyak dolu.Sen çevreyi onu bunu boşver.Şu an en az hasarla kurtul bu deliden.Topluma kulak tıka.Herkes kendi söküğüne baksın
Allah karşınıza bekarsanız insan evladı Allahtan korkan birini çıkarsın inşallah

10 defa evlensem yine mutsuzsam yine bosanirim kimse ve hic 1 kurum benden onemli degil.demistim bosandigimda bitmek bilmeyen laf torbalarina.hala ayni düşünüyorum.

Toplumumuzda 2 kere 3 kere bosananlara hep suçlu karşı tarafmiydi sende hiç suç yokmuydu düşüncesi var bide böyleleriyle ugrasiliyo ayrilinca. kim ne yasadigini kendi bilir sadece.
Yaşım 35 yaşadıklarımı ben biliyorum bir 35 yıl daha yaşamıcam ben mutlu olmak için evlendim her insan gibi olmadı nasip demekten başka elden gelir bişey yok. Herşeyden önemlisi benim bir erkek evladım var böyle bir babayla çocuğumu büyütmek oğlumun ilerdeki eşinin hayatını mahvetmek olacaktı. İnsan yetiştirmek en önemlisi bir erkek evladı yetiştirmek ne kadar önemliymiş iki evliliğimde de gördüm. Desteğiniz için çok teşekkürler❤️

10 defa evlensem yine mutsuzsam yine bosanirim kimse ve hic 1 kurum benden onemli degil.demistim bosandigimda bitmek bilmeyen laf torbalarina.hala ayni düşünüyorum.
Aynı düşüncedeyim ben de sizle aslında sadece ikinci evlilikte boşanmak için adımı atmak için geç kaldım malesef toplum baskısı mahalle baskısı biz kadınlara yapılıyo. Erkeğin dulu olmaz diye bir saçma kanı. Hem hayat mahveden hem masum görülen taraflar ne acı

Hayır son derece profosyonel bir oyuncu ya da hasta diyelim küçük tartışmalar oluyordu evlenmeden önce ama özür diliyordu af diliyordu gönül alıyordu evlendiğim insanla görüştüğüm insan malesef aynı kişi değillerdi bunu evlendikten sonra gördüm. asla kabul edemeyeceğim şeyler her şiddet uyguladığında ayrıldım 2,5 yıllık evliyim zaten 1,5 yılını ayrı geçirdim bebeğim çok küçük diye boşanmayı erteledim. Artık dayanılmaz noktaya geldiğinde bitti
Kesinlikle öyle bazı insanlar psikopat da olsa köprüyü geçene kadar melek rolünü mükemmel oynuyor. Benim eski eşimde nikah olana kadar melek rolünü oynadı. Nikahtan sonra bambaşka bir insan çıktı karşıma. En nefret ettiğim olduğu gibi olmayan insanlar. Sırf elde etmek , nikah ile garantilemek (onlara göre) için profosyonel oyunculuk sergiliyorlar. Yani bazı insanlar da bunu beceremiyor bir yerde kişiliklerini ortaya çıkarıyor ama sonuna kadar sabredip,nikahtan sonra asıl kişiliklerine dönen tehlikeli insanlarda mevcut. Yani 10 sene tanımaya çalışsan dip dibe olsan bile asıl karakterini nikaha kadar saklamayı başaranların sayısı da oldukça fazla . Allah karşımıza böyle insanları çıkarmasın bir daha. Yani tahammül etmek, uğraşmak insanın ömründen ömür alıyor. O yüzden bu da imtihanınızdı sayın kurtulun sağlığınızdan, sizden önemli değil. Oğlunuzla güzel bir hayat kurup yaşayın. Allah evladınızla mutlu, huzurlu ömür versin inşallah🙏

Back