İkinci kez boşanmak ve ilkinden de kötü yaşananlar

Varlığıyla mutsuz olduğum insanlar oldu evlendiğim kişiler ama anlamam geç oldu... mutluluk benim elimde ama insan acaba mutlu olabilecek miyim küllerimden doğar mıyım diye düşünüyor ister istemez.. teşekkür ederim

2. Kez boşanıyor olmak için üzülme neden boşandığını düşün mantıklı ise ve kendini düşünüyorsan eğer doğru karar vermişsindir insanlar ne diyecek diye üzülme. Senin yanındayım unutma

aynı şeyi yaşadım. evet doğuluyor zor oluyor gerçekten ama isterseniz oluyor. bu sefer kendinizi inşaa ederken sağlam temeller kurun merkeziniz kendiniz olsun... sevgiler

Böyle destek görmek çok güzel çok teşekkür ederim. Boşanmak kesinlikle bu sözde evlilikte verilmesi gereken en mantıklı karar bunca zaman evli kalmak hataydı.. yatak odası 2,5 yıl boyunca hiç olmadı tek oldu onda oğluma hamile kaldım, eve asla bakmıyordu bişey istesem senin parn var sen al diyordu, sürekli aldatıyordu ama inkar ediyordu, küfür hakaret şiddet, yalan , dolan herşey vardı bana karşı çok kötüydü ama dışardaki herkese melekti...çocuğum için katlanmak çocuğuma kötülük olacaktı ve bitti şükür

Hakkında hayırlısını versin Allah.
Çok güçlü bir kadınsın ki demek en azından mutluluğun yollarını aramaktan vazgecmemişsin belkide oglun en buyuk mutluluk olarak armagan edilmiş.
Yolun bahtın gönlüne göre olsun.

Gercekren cok uzuldum Allah karsiniza bundan sonra iyi insanlar cikarsin

Herkes güçlü olduğumu söylüyor keşke tırnağı kırıldığında kıyamet koparan biri olsaydım kıymetim olurdu belki diyorum, güçlüsün diye diye delikanlıya çevirdiler beni evet bunca çektiğim sıkıntıya en güzel armağan sanırım oğlum yeni konuşmaya başlayan bir bebek yanıma yaklaşan herkese “anne buma” diyor. Ne kadar doğru bir karar olduğunu görüyorum. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için umudumu yitirmedim benimde imtihanım eşten yanaymış napalım Allah ailemle sevdiklerimle sağlıkla evladımla sınamasın

Kimseye açiklama yapmak zorunda degilsin. Olmazsa olmaz, biterse biter.

O evdeki mutsuzlugu çeken sizsiniz.

O ne der bu ne der diye hayatini zindan edemezsin nihayetinde.

2.5 yıllık evlilikte 22 aylik bir bebek var. Yani hemen. Ilk evliliginizden çocuğunuz yok galiba. Keske ikinci evliliginizde de biraz bekleseydiniz cocuk icin. Sizin icin bunlari soylemek gec olabilir ama belki baskalarinin kulagina kupe olur.
Cok gecmis olsun. Maddi gucunuz olması cok güzel. Yine de bebeginiz icin nafaka hakkini kullanin

Boşanma psikolojisi işte yine olmadı olayı tamamen, rabbim size sağlıklı bir evlat vermiş işinizde var bu saatten sonra değerli vaktinizi kendinize ve bebeğinize ayırın vakti zamanı gelince zaten karşınıza çıkacaktır sizi çok çok mutlu edecek birisi bunun illa eşiniz olmasına gerek yok tekrar evlenmenize gerek yok ama hayatınıza önce insanlarn ne düşündüğünü umursamayarak adım atmalisinz oğlunuz ve size mutlu hayatlar dilerim kötü günlerde iyi olanlar gibi bitiyor

Aynen Öyle size kesinlikle katılıyorum .. Kişi kendini bir gün gizler iki gün gizler... hiç mi açık vermedi.. bazı kadınlarımız da gözünü kapatıp kendini uçuruma atıyor maalesef Görmezden geliyorlar, evlenince düzelir diyorlar ... Lütfen kendinize gelin

Ben istisnasını görmedim. Kim çıktıysa karşıma 1-2 ay sonra gerçek yüzlerini gösterdiler, herkes gösteriyor, sadece bayanlar görmek istemiyor. Sevdiği için kıskanıyor, aslında bizi düşünüyor, kızlar kötü bu devirde sevgilim ne yapsın aldatıyorsa, sinirli ama iyiyken de çok iyi, evlenince düzelir gibi bahaneler üretiyorlar, evlenince düzelmeyince keşke evlenmeseydim diyorlar. Buradaki çoğu yorumda sevgili iken de şunu yapmıştı gibi absürd şeyler anlatıyorlar evli bayanlar ya da nişanlı iken konu açan bayanlar öyle şeyler yazıyorlar ki bu kızın bununla evlenmesi için aklını kaybetmiş olması lazım diye düşünüyorum ama o kız onunla evleniyor, sonra anlaşamıyorum diye bir sürü konu açılıyor, neden acaba Allah akıl vermiş otur bir düşün demek istiyorum o zamanlarda ama demiyorum :)

Ne mutlu ki sana ekonomik gucun var ne yazik ki cogumuz evlenince mutlu olacagiz saniyoruz ama bu maalesef herkes icin dogru degil. Esimden ne kadar memnun olsamda yinede evlilik mutlu olma sebebi degilmis oglunla ciz bundan sonraki hayatini erkeklerin buyuk cogunluguna kibrit suyu

kesinlikle öyle senelerce çok agresif ama beni seviyor çok agresif ama bana deger verdiğini anlıyorum sinirli ama siniri geçince çok iyiyiz vs vs kendimi kandırdım adamın bi tepeme etmediği kaldı sonunda onuda etti aldattı yakalayınca artık pılımı pırtımı ve cocugumu aldım boşandım.

Olsun siz boşanabildiniz en azından, senelerce aldatılıp boşanmaya cesaret edemeyen bir sürü kadın var. Zararın neresinden dönerseniz kardır.

Olsun siz boşanabildiniz en azından, senelerce aldatılıp boşanmaya cesaret edemeyen bir sürü kadın var. Zararın neresinden dönerseniz kardır.
öyle şeyler yaşattı ki bana onu ALLAHA havale ettim o sorsun hesabını..kesinlikle öyle boşanalı tam 2 ay oldu ve her geçen gün ben daha da iyileşiyorum..benim yaralarım kapandıgında onunkilerin açıldıgınıda bir görürsem deymeyin keyfime :)

En son cümlene sonsuz katılıyorum bende parçalanan ailenin çocuğum keşke bizim için evliliğe devam etmselerdi diyorum psikolojik olarak sorun yarattı çok şükür destek aldım ve geçti senin adına sevindim bize yazdığın kadarını biliyoruz insanlar çok dengesiz davranacaklar bunlara hazırsan seni hiç bir güç yıkamaz kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin bundan sonra ki hayatında mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…