- 30 Mart 2019
- 143
- 170
- 23
- 40
- Konu Sahibi Tuzsuzayran
-
Varlığıyla mutsuz olduğum insanlar oldu evlendiğim kişiler ama anlamam geç oldu... mutluluk benim elimde ama insan acaba mutlu olabilecek miyim küllerimden doğar mıyım diye düşünüyor ister istemez.. teşekkür ederimmutluluğu kendinizde bulursanız mutlu olursunuz. başkalarının varlığıyla mutlu olmaya endekslerseniz her hezimette aynı şeyi hissedersiniz.
hayat güzel yaşamaya değer çocuğunuzla huzurlu günleriniz olsun umarım.
Varlığıyla mutsuz olduğum insanlar oldu evlendiğim kişiler ama anlamam geç oldu... mutluluk benim elimde ama insan acaba mutlu olabilecek miyim küllerimden doğar mıyım diye düşünüyor ister istemez.. teşekkür ederim
Böyle destek görmek çok güzel çok teşekkür ederim. Boşanmak kesinlikle bu sözde evlilikte verilmesi gereken en mantıklı karar bunca zaman evli kalmak hataydı.. yatak odası 2,5 yıl boyunca hiç olmadı tek oldu onda oğluma hamile kaldım, eve asla bakmıyordu bişey istesem senin parn var sen al diyordu, sürekli aldatıyordu ama inkar ediyordu, küfür hakaret şiddet, yalan , dolan herşey vardı bana karşı çok kötüydü ama dışardaki herkese melekti...çocuğum için katlanmak çocuğuma kötülük olacaktı ve bitti şükür2. Kez boşanıyor olmak için üzülme neden boşandığını düşün mantıklı ise ve kendini düşünüyorsan eğer doğru karar vermişsindir insanlar ne diyecek diye üzülme. Senin yanındayım unutma
Yok değildi yengeçti sanırımX eşin Kova burcumuydu ya, bu Kova erkekleri çok berbat
Gercekren cok uzuldum Allah karsiniza bundan sonra iyi insanlar cikarsin1. İle 24 yaşındaydım evlendiğimde düğüne 1 hafta kala aldatıldığımı öğrendim inkar etti nişanı attım şiddet uygulayıp tehditle düğüne ikna etti düğün günüde o yakaladığım kişiyi sevdiğini ailesinin rezil olmaması için düğünü yaptığını ve boşanacağını bana gelin odasında söyledi ve bitti 8 yıl kimseyle görüşmedim erkeklerden nefret ettim. İnat olsa o 8 yıl içinde evlenirdim. Hayırlısı dedim evlilikte istemiyordum arkadaşlar tanıştırdı sanırım sevgiye aç kalmışım bir iki güzel lafa kandım. Sonuç ilk evliliğimdeki kişiyi bile bana mumla aratacak cehhennemden beter günler yaşadım... çocuğum dedim sustum susmamam gerekiyordu ama küçük bir şehirde yaşıyorum ve onun memleketi orası sanırım yalnızlık, boşanma korkusu, ayrılma korkusu beni istemediğim yerde tuttu...
Herkes güçlü olduğumu söylüyor keşke tırnağı kırıldığında kıyamet koparan biri olsaydım kıymetim olurdu belki diyorum, güçlüsün diye diye delikanlıya çevirdiler beniHakkında hayırlısını versin Allah.
Çok güçlü bir kadınsın ki demek en azından mutluluğun yollarını aramaktan vazgecmemişsin belkide oglun en buyuk mutluluk olarak armagan edilmiş.
Yolun bahtın gönlüne göre olsun.
Amin inşallah çok teşekkür ederimGercekren cok uzuldum Allah karsiniza bundan sonra iyi insanlar cikarsin
Boşanma psikolojisi işte yine olmadı olayı tamamen, rabbim size sağlıklı bir evlat vermiş işinizde var bu saatten sonra değerli vaktinizi kendinize ve bebeğinize ayırın vakti zamanı gelince zaten karşınıza çıkacaktır sizi çok çok mutlu edecek birisi bunun illa eşiniz olmasına gerek yok tekrar evlenmenize gerek yok ama hayatınıza önce insanlarn ne düşündüğünü umursamayarak adım atmalisinz oğlunuz ve size mutlu hayatlar dilerim kötü günlerde iyi olanlar gibi bitiyorMerhaba bayanlar 2. Evliliğim bitmek üzere boşanma davası açıldı. Ruh hastası biriydi çok şükür eziyet bitiyor. 22 aylık bir bebeğim var. Duyan herkesin çok geç kaldın boşanmak için dediği bir sözde evlilik biten, üzülmüyorum tek üzüldüğüm 2. Kez boşanıyor olmak. Acaba mutlu olabilecek miyim çok merak ediyorum. 2 evliliğimde birbirinden berbattı...
Aynen Öyle size kesinlikle katılıyorum .. Kişi kendini bir gün gizler iki gün gizler... hiç mi açık vermedi.. bazı kadınlarımız da gözünü kapatıp kendini uçuruma atıyor maalesefMemursunuz, ekonomik özgürlüğünüz var, niye kendinize sürekli şiddet uygulanılmasına izin verdiniz?
Merak ettiğim için bir şey soracağım eleştirmek için değil, bu adam evlenmeden önce melek miydi? Bu kadar ağır piskopat bir adam evlenmeden önce alarm vermemiş olamaz diye düşünüyorum. İkinci evliliği yaparken daha dikkat edilmeli, yoğurdu üfleyerek yeme hesabı. Birincisine inat olsun diye mi evlendiniz? Bundan sonra kendinizi toparlayana kadar evlenmeyin bence,çocuğunuz da var, kimseye ihtiyacınız yok sizin.
Aynen Öyle size kesinlikle katılıyorum .. Kişi kendini bir gün gizler iki gün gizler... hiç mi açık vermedi.. bazı kadınlarımız da gözünü kapatıp kendini uçuruma atıyor maalesef ☹ Görmezden geliyorlar, evlenince düzelir diyorlar ... Lütfen kendinize gelin
Ne mutlu ki sana ekonomik gucun var ne yazik ki cogumuz evlenince mutlu olacagiz saniyoruz ama bu maalesef herkes icin dogru degil. Esimden ne kadar memnun olsamda yinede evlilik mutlu olma sebebi degilmis oglunla ciz bundan sonraki hayatini erkeklerin buyuk cogunluguna kibrit suyuÇok şükür memurum oğluma da kendime de bakacak ekonomik gücüm var. Şu an tek derdim oğlum. Bana sürekli oğlumun yanında şiddet uyguluyordu hatta 2-3 defa boğmaya çalıştı 22 aylık bebeğim bunlara şahit oldu. Malesef toplum baskısı yüzünden istemediğim bir evliliği devam ettirdim adı eğer evlilikse ki değildi, geçen zamanıma yanıyorum boşu boşuna
kesinlikle öyle senelerce çok agresif ama beni seviyor çok agresif ama bana deger verdiğini anlıyorum sinirli ama siniri geçince çok iyiyiz vs vs kendimi kandırdım adamın bi tepeme etmediği kaldı sonunda onuda etti aldattı yakalayınca artık pılımı pırtımı ve cocugumu aldım boşandım.Ben istisnasını görmedim. Kim çıktıysa karşıma 1-2 ay sonra gerçek yüzlerini gösterdiler, herkes gösteriyor, sadece bayanlar görmek istemiyor. Sevdiği için kıskanıyor, aslında bizi düşünüyor, kızlar kötü bu devirde sevgilim ne yapsın aldatıyorsa, sinirli ama iyiyken de çok iyi, evlenince düzelir gibi bahaneler üretiyorlar, evlenince düzelmeyince keşke evlenmeseydim diyorlar. Buradaki çoğu yorumda sevgili iken de şunu yapmıştı gibi absürd şeyler anlatıyorlar evli bayanlar ya da nişanlı iken konu açan bayanlar öyle şeyler yazıyorlar ki bu kızın bununla evlenmesi için aklını kaybetmiş olması lazım diye düşünüyorum ama o kız onunla evleniyor, sonra anlaşamıyorum diye bir sürü konu açılıyor, neden acaba Allah akıl vermiş otur bir düşün demek istiyorum o zamanlarda ama demiyorum :)
kesinlikle öyle senelerce çok agresif ama beni seviyor çok agresif ama bana deger verdiğini anlıyorum sinirli ama siniri geçince çok iyiyiz vs vs kendimi kandırdım adamın bi tepeme etmediği kaldı sonunda onuda etti aldattı yakalayınca artık pılımı pırtımı ve cocugumu aldım boşandım.
öyle şeyler yaşattı ki bana onu ALLAHA havale ettim o sorsun hesabını..kesinlikle öyle boşanalı tam 2 ay oldu ve her geçen gün ben daha da iyileşiyorum..benim yaralarım kapandıgında onunkilerin açıldıgınıda bir görürsem deymeyin keyfime :)Olsun siz boşanabildiniz en azından, senelerce aldatılıp boşanmaya cesaret edemeyen bir sürü kadın var. Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Böyle destek görmek çok güzel çok teşekkür ederim. Boşanmak kesinlikle bu sözde evlilikte verilmesi gereken en mantıklı karar bunca zaman evli kalmak hataydı.. yatak odası 2,5 yıl boyunca hiç olmadı tek oldu onda oğluma hamile kaldım, eve asla bakmıyordu bişey istesem senin parn var sen al diyordu, sürekli aldatıyordu ama inkar ediyordu, küfür hakaret şiddet, yalan , dolan herşey vardı bana karşı çok kötüydü ama dışardaki herkese melekti...çocuğum için katlanmak çocuğuma kötülük olacaktı ve bitti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?