- 30 Mart 2019
- 143
- 170
- 23
- 40
- Konu Sahibi Tuzsuzayran
-
Asla çok şey kaybettim maddi manevi ama en büyük en güzel duyguyu evladımı anneliğimi kazandım şükür edip yoluma bakıyorumMutlu olmak için evlenmenize gerek yok demek ki.
Annesin ve güçlüsün. Mutlu olmak için en önemli sebep yanında ❤
Zina başka kadınlar onda hobi olmuş utanmıyorki hiç, hatta aldattığı için ben suçluymuşum kadın olsaymışım elimde tutsaymışım o hayatındakilerin tırnağı etmezmişim, aldattıklarıda normal kadınlar değilki hepsi evli olduğunu bile bile görüşenler kiminide bekarım boşandım diye kandırmış, zina onun için utanç değil gurur duyuyor yediği haltla çünkü yakışıklıymış kadınlar ilgi duyuyormuş ben anlamıyormuşum. Onun canı parayla yanar. Bende parasını alıcam ahım bedduamda boynunda kalsın. İnşallah dünya gözüyle perişan olduğunu bana yaptıklarını yaşadığını görür duyarımona anlaşmaya razı ol yoksa ömür boyu zinadan boşandı diye yazacak de pislik mahlukat
2. Evliliğimde aldatılarak boşandım. Ahım çıkıyor da demeyeyim rabbim daha iyi bilir ama şu an kötü durumda o kişi. Beni tercih ettiği kişiyle mutsuz. En son sana çok haksızlık etmişim ben hakkını helal et dedi. Etmedim ben de. Yani demem o ki ah yerde kalmaz hiç merak etmeyin. Mazlumun ahı mutlaka çıkıyor.Zina başka kadınlar onda hobi olmuş utanmıyorki hiç, hatta aldattığı için ben suçluymuşum kadın olsaymışım elimde tutsaymışım o hayatındakilerin tırnağı etmezmişim, aldattıklarıda normal kadınlar değilki hepsi evli olduğunu bile bile görüşenler kiminide bekarım boşandım diye kandırmış, zina onun için utanç değil gurur duyuyor yediği haltla çünkü yakışıklıymış kadınlar ilgi duyuyormuş ben anlamıyormuşum. Onun canı parayla yanar. Bende parasını alıcam ahım bedduamda boynunda kalsın. İnşallah dünya gözüyle perişan olduğunu bana yaptıklarını yaşadığını görür duyarım
Malesef biz kadınlar bizi üzenlere benzeyenleri buluyoruz sanırım. Annemin bir lafı var “yastık değişir baht değişmez” kader kötü yazılmışsa kötü gidiyor ben de tövbeliyim hayata insanlara duygulara karşı inancımı tamamen yitirdim. Kendim ve çocuğum için yaşayacağım. Gezip tozup oğlumla güzel anılar biriktireceğim. Ayakta durmak için erkeğe ihtiyacımız yok 35 yaşında feminist oldumBen de evlilik ve eşten yana yüzü gülmeyenlerdenim. Sizden bir fazlayla hem de. 3 evlilik yaptım üçünde de karaktersizleri bulmuşum. Büyük konuşmayayım tövbe ettim evliliğe. Hatta ben de aynen erkeklerden iğreniyorum artık. Bundan sonra çocuklarım ve kendim için yaşayacağım inşallah.
Çok geçmiş olsun sizede umarım yaralarımız çabuk kabuk tutar2. Evliliğimde aldatılarak boşandım. Ahım çıkıyor da demeyeyim rabbim daha iyi bilir ama şu an kötü durumda o kişi. Beni tercih ettiği kişiyle mutsuz. En son sana çok haksızlık etmişim ben hakkını helal et dedi. Etmedim ben de. Yani demem o ki ah yerde kalmaz hiç merak etmeyin. Mazlumun ahı mutlaka çıkıyor.
ahahah inanmıyorum ya yemin ederim birebir aynı cümleler sen kadın olsaydında tutsaydın beni 7 yıllık evlilikte elle sayılır birlikte oldugumuz dedi.ailesine bizim cinsel hayatımız kötyüdü falan diye anlatmış arkadaşlarına falanda.şuan hayatımdaki kişi kadın sen kadınmıısn dedi bana.ben senin cogunun annesiyim dedim keşke olmasaydın git kiminle yatıyorsan sende yat dedi şerefsizz it.ben elindeki tüm parayı aldım anlaşmalı o şekilde boşandım.ve tüm delilleri onunla olan yazışmlaraı sakladım ilerde çocugumun aklı yetince kendi karar versinZina başka kadınlar onda hobi olmuş utanmıyorki hiç, hatta aldattığı için ben suçluymuşum kadın olsaymışım elimde tutsaymışım o hayatındakilerin tırnağı etmezmişim, aldattıklarıda normal kadınlar değilki hepsi evli olduğunu bile bile görüşenler kiminide bekarım boşandım diye kandırmış, zina onun için utanç değil gurur duyuyor yediği haltla çünkü yakışıklıymış kadınlar ilgi duyuyormuş ben anlamıyormuşum. Onun canı parayla yanar. Bende parasını alıcam ahım bedduamda boynunda kalsın. İnşallah dünya gözüyle perişan olduğunu bana yaptıklarını yaşadığını görür duyarım
bizimde evli oldugunu bilerek yaptı yanındaki kadın allah ikisinede gün yüzü göstemersin inş.ahahah inanmıyorum ya yemin ederim birebir aynı cümleler sen kadın olsaydında tutsaydın beni 7 yıllık evlilikte elle sayılır birlikte oldugumuz dedi.ailesine bizim cinsel hayatımız kötyüdü falan diye anlatmış arkadaşlarına falanda.şuan hayatımdaki kişi kadın sen kadınmıısn dedi bana.ben senin cogunun annesiyim dedim keşke olmasaydın git kiminle yatıyorsan sende yat dedi şerefsizz it.ben elindeki tüm parayı aldım anlaşmalı o şekilde boşandım.ve tüm delilleri onunla olan yazışmlaraı sakladım ilerde çocugumun aklı yetince kendi karar versin
30 yaşında hala da evlenmedim diye konu acanlarin ismi ezberimde olsaydı tek tek etiketlerdim vallahimutluluk evlilikte değil.
O laflar kendi eziklikleri adam olsalardı emanete sahip çıkarlardı hiç üzülmeyin ben zerre üzülmüyorum beni aldattığı hiçbir kadın benden güzel benden namuslu değil, herkes kendi kalitesinde yaşıyor boşverin... ah kalmaz benim ilk eşimde beni aldattığı kişiyle evlenmişti aynı mesleği yaptığımız için ortak tanıdık oluyor insan bir şekilde lafını duyuyor boşanmış 2 çocukla... yuva yıkanın yuvası olmaz alınmış ah kimsenin yanına kalmaz sıkmayın canınızı Allah görüyor o yeterahahah inanmıyorum ya yemin ederim birebir aynı cümleler sen kadın olsaydında tutsaydın beni 7 yıllık evlilikte elle sayılır birlikte oldugumuz dedi.ailesine bizim cinsel hayatımız kötyüdü falan diye anlatmış arkadaşlarına falanda.şuan hayatımdaki kişi kadın sen kadınmıısn dedi bana.ben senin cogunun annesiyim dedim keşke olmasaydın git kiminle yatıyorsan sende yat dedi şerefsizz it.ben elindeki tüm parayı aldım anlaşmalı o şekilde boşandım.ve tüm delilleri onunla olan yazışmlaraı sakladım ilerde çocugumun aklı yetince kendi karar versin
Amin inşallahbizimde evli oldugunu bilerek yaptı yanındaki kadın allah ikisinede gün yüzü göstemersin inş.
Yok hiç öyle düşünmeyin . Kabul ediyorum ikinci kez yaşamanız büyük talihsizlik ancak bunu bir kez yaşayan biri olarak elbetteki ikinci kez yaşamak istemem ama büyük bir tecrübe ve hayat dersi . Yaşattıklarının yanında hayatımıza kattığı gücü inkar edemeyiz . Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez . Her zorluğun yanında bir kolaylık vardır . Geç gelen mutluluğun kıymeti bilinir. Acılarda baki değildir mutluluklarda . Herşeyin hayırlısını dileyelimBunları yaşamaktansa hiç evlenmemeyi tercih ederdim. Önemli olan evlenmek değil doğru insanla evlenmek bekarlar umarım örnek alır...iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim❤
Bende aynı şeyi düşündüm. Son zamanlarda çok açıldı o konular .30 yaşında hala da evlenmedim diye konu acanlarin ismi ezberimde olsaydı tek tek etiketlerdim vallahi
Ilk esiniz nasıl davranmıştı neden ayrlmistinizHayır son derece profosyonel bir oyuncu ya da hasta diyelim küçük tartışmalar oluyordu evlenmeden önce ama özür diliyordu af diliyordu gönül alıyordu evlendiğim insanla görüştüğüm insan malesef aynı kişi değillerdi bunu evlendikten sonra gördüm. asla kabul edemeyeceğim şeyler her şiddet uyguladığında ayrıldım 2,5 yıllık evliyim zaten 1,5 yılını ayrı geçirdim bebeğim çok küçük diye boşanmayı erteledim. Artık dayanılmaz noktaya geldiğinde bitti
İlk eşimle severek evlendim düğünden 1 hafta öncesine kadar herşey güzeldi bir şekilde aldattığını öğrendim inkar etti kızı buldum o da inkar etti nişanı attım dövdü tehdit etti düğüne zorladı düğün oldu ve düğün günü gelin odasında aslında o kızı sevdiğini söyledi yakaladığım kişiyi yani boşanma kararı aldık ve boşandık kağıt üzerinde kalan bir evlilik olduIlk esiniz nasıl davranmıştı neden ayrlmistiniz
Şu ilk eşinin yaptığı kadar saçma bişey daha duymadım1. İle 24 yaşındaydım evlendiğimde düğüne 1 hafta kala aldatıldığımı öğrendim inkar etti nişanı attım şiddet uygulayıp tehditle düğüne ikna etti düğün günüde o yakaladığım kişiyi sevdiğini ailesinin rezil olmaması için düğünü yaptığını ve boşanacağını bana gelin odasında söyledi ve bitti 8 yıl kimseyle görüşmedim erkeklerden nefret ettim. İnat olsa o 8 yıl içinde evlenirdim. Hayırlısı dedim evlilikte istemiyordum arkadaşlar tanıştırdı sanırım sevgiye aç kalmışım bir iki güzel lafa kandım. Sonuç ilk evliliğimdeki kişiyi bile bana mumla aratacak cehhennemden beter günler yaşadım... çocuğum dedim sustum susmamam gerekiyordu ama küçük bir şehirde yaşıyorum ve onun memleketi orası sanırım yalnızlık, boşanma korkusu, ayrılma korkusu beni istemediğim yerde tuttu...
Çok üzücü olaylar yaşamışsınız.Sevgiliyken kötü davransa asla evlenmezdim ben narsist biriyle evli olduğumu düşünüyorum çünkü nikah düğün günü bile mükemmeldi sonra başladı herşey dünyam ikinci kez yıkıldı başıma... sürekli manipüle ediyordu beni başta kendimi suçladım sonra baktım ben de suç yok adam rahatsız 1,5 yıl ayrı yaşadım boşanma kararı verdim evime geldi çocuğu bahane edip git dedim gitmedi ailesini arayıp rahatsız olduğunu söyledim toz kondurmadılar oğullarına en son kendi ailemi arayıp durumu anlattım çok şükür arkamda durdular. Boşanma kararı aldım ve söyledim tamam dedi ama erkekliğine dokundu bana durduk yere küfür hakaret etti sonrası oğlum önünde şiddet ve karakol ardından adliye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?