- 30 Mart 2019
- 143
- 170
- 23
- 40
- Konu Sahibi Tuzsuzayran
-
Mutluluk evlilikte değil bunu bu evlilikte çok iyi anladımmutluluk evlilikte değil.
Çok teşekkür ederimBitmesi gerekiyormus ki bitmis. Kimse bosanacagim diye evlenmez. Tecrubelerinizi cebinize koyup onunuze bakin. Belki de cok mutlu olacaginiz biri karsiniza cikacak, belki de karsiniza cikacak insanin degerini gormek icindi bu sinaviniz. Herkesin imtihani fatklidir.
Dilerim cok ama cok mutlu olursunuz. Yolunuz aydinlik olsun.
Buna inanmak bana güç katıyor... 2,5 yıl içinde çektiğim acılardanmıdır bilmiyorum 1 damla gözyaşı dökmedim üzülmüyorumda hiç sanırım duygularımıda yitirdim bu 2,5 yıl süren evlilikteInşallah mutlu olacaksın. Ama mutluluğu doğru yerde ararsan mutlu olacaksın.
Hayat sana çok güzel kapılar açacak. Çok güzel fırsatlar çıkaracak karşına.
Şu sancılı dönemi atlat allah'ın izniyle her şey güzel olacak göreceksin.
Teşekkür ederim inşallahNasip kismet
Uzulmeyin,hayirlisi olsun,cocugunuzla mutlu olursunuz insallah
Çok şükür memurum oğluma da kendime de bakacak ekonomik gücüm var. Şu an tek derdim oğlum. Bana sürekli oğlumun yanında şiddet uyguluyordu hatta 2-3 defa boğmaya çalıştı 22 aylık bebeğim bunlara şahit oldu. Malesef toplum baskısı yüzünden istemediğim bir evliliği devam ettirdim adı eğer evlilikse ki değildi, geçen zamanıma yanıyorum boşu boşuna
Ben de bunu hep düşünüyorum. Evlenmeden önce bu adamlar kusursuzlar da evlendikten sonra birden bire manyağa mı bağlıyorlar.
Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Allah kimsenin başına vermesin.
Hayır son derece profosyonel bir oyuncu ya da hasta diyelim küçük tartışmalar oluyordu evlenmeden önce ama özür diliyordu af diliyordu gönül alıyordu evlendiğim insanla görüştüğüm insan malesef aynı kişi değillerdi bunu evlendikten sonra gördüm. asla kabul edemeyeceğim şeyler her şiddet uyguladığında ayrıldım 2,5 yıllık evliyim zaten 1,5 yılını ayrı geçirdim bebeğim çok küçük diye boşanmayı erteledim. Artık dayanılmaz noktaya geldiğinde bittiMemursunuz, ekonomik özgürlüğünüz var, niye kendinize sürekli şiddet uygulanılmasına izin verdiniz?
Merak ettiğim için bir şey soracağım eleştirmek için değil, bu adam evlenmeden önce melek miydi? Bu kadar ağır piskopat bir adam evlenmeden önce alarm vermemiş olamaz diye düşünüyorum. İkinci evliliği yaparken daha dikkat edilmeli, yoğurdu üfleyerek yeme hesabı. Birincisine inat olsun diye mi evlendiniz? Bundan sonra kendinizi toparlayana kadar evlenmeyin bence,çocuğunuz da var, kimseye ihtiyacınız yok sizin.
Allah kimseyede yaşatmasın, kusursuz değiller tabiki ama siz de bayansınız anlarsınız iyi niyet hep acabalar oluyo ilk,başta sevda yelleri esince kör oluyor insan darbe üstüne darbe alınca açılıyor gözler ben nasıl görmemişim diyorsun ama iş işten geçmiş oluyorBen de bunu hep düşünüyorum. Evlenmeden önce bu adamlar kusursuzlar da evlendikten sonra birden bire manyağa mı bağlıyorlar.
Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Allah kimsenin başına vermesin.
1. İle 24 yaşındaydım evlendiğimde düğüne 1 hafta kala aldatıldığımı öğrendim inkar etti nişanı attım şiddet uygulayıp tehditle düğüne ikna etti düğün günüde o yakaladığım kişiyi sevdiğini ailesinin rezil olmaması için düğünü yaptığını ve boşanacağını bana gelin odasında söyledi ve bitti 8 yıl kimseyle görüşmedim erkeklerden nefret ettim. İnat olsa o 8 yıl içinde evlenirdim. Hayırlısı dedim evlilikte istemiyordum arkadaşlar tanıştırdı sanırım sevgiye aç kalmışım bir iki güzel lafa kandım. Sonuç ilk evliliğimdeki kişiyi bile bana mumla aratacak cehhennemden beter günler yaşadım... çocuğum dedim sustum susmamam gerekiyordu ama küçük bir şehirde yaşıyorum ve onun memleketi orası sanırım yalnızlık, boşanma korkusu, ayrılma korkusu beni istemediğim yerde tuttu...Memursunuz, ekonomik özgürlüğünüz var, niye kendinize sürekli şiddet uygulanılmasına izin verdiniz?
Merak ettiğim için bir şey soracağım eleştirmek için değil, bu adam evlenmeden önce melek miydi? Bu kadar ağır piskopat bir adam evlenmeden önce alarm vermemiş olamaz diye düşünüyorum. İkinci evliliği yaparken daha dikkat edilmeli, yoğurdu üfleyerek yeme hesabı. Birincisine inat olsun diye mi evlendiniz? Bundan sonra kendinizi toparlayana kadar evlenmeyin bence,çocuğunuz da var, kimseye ihtiyacınız yok sizin.
Sevgiliyken kötü davransa asla evlenmezdim ben narsist biriyle evli olduğumu düşünüyorum çünkü nikah düğün günü bile mükemmeldi sonra başladı herşey dünyam ikinci kez yıkıldı başıma... sürekli manipüle ediyordu beni başta kendimi suçladım sonra baktım ben de suç yok adam rahatsız 1,5 yıl ayrı yaşadım boşanma kararı verdim evime geldi çocuğu bahane edip git dedim gitmedi ailesini arayıp rahatsız olduğunu söyledim toz kondurmadılar oğullarına en son kendi ailemi arayıp durumu anlattım çok şükür arkamda durdular. Boşanma kararı aldım ve söyledim tamam dedi ama erkekliğine dokundu bana durduk yere küfür hakaret etti sonrası oğlum önünde şiddet ve karakol ardından adliye..Bence öyle olmuyor. İnsanlar maksimum 1-2 ay saklayabiliyorlar kendilerini, sonrasında gerçek yüzleri mutlaka ortaya çıkıyor ama bayanlar yok seviyorum, yok evlenince düzelir, aslında seviyor beni diye görmezden geliyorlar. Allah aşkına sevgili iken sana kötü davranmaya cesaret eden bir adam evlenince düzelebilir mi hiç?
Bu üye için söylemedim bu söylediklerimi, belki o istisnadır, burada okuduğum konular için genelleme yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?