• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci kez boşanma acil yardım edin :(

Zaten çocuğunuz icin evlenmissiniz tekrar. Hemen 5 gunde yok ben mutlu olamıyorum demek yerine biraz mutlu olmayı deneseniz cabalasanız ailecek biseyler yapsanız falan mesela. Kusura bakmayın ama ben sizde hic bir çaba göremedim. Tekrar evlendiginize göre iliskinizde cok buyuk asılamayacak problemler yoktu siddet aldatma gibi. Madem eşinize tekrar içiniz ısınmamıstı neden evlendiniz ki? Sadece çocuk içindeyse şimdi de çocuk için disinizi sıkıp bir sure daha devam etmelisiniz bence. Yok gerçekten cok mutsuz olursanız zaman gecince de o zaman ayrılmayı tekrar düşünün derim

O gitmemi istemiyor, tabi o da öyle körkütük aşık falan değil. Ama gönlüm olsun diye çok uğraştı. Şimdi de ne istersen yap senin kararın diyor yani öyle zorluk çıkaracak gibı değil. Bu duruma üzülüyor. Bizimki daha ziyade oğlumuz için gerçekleşmiş bir birliktelik. Maddi olarak da ne istersem yapıyor sıktığı bir konu yok ama duygu olmayınca ev eşya vs gözü görmüyor insanın. İzmir de annemle kalıyorduk babam vefat edince o da yalnız kalınca beraberdik. Yani sadece eşyalarımızı alıp gidicez yine. Ama yine de düşünüyorum işte. Yanlış mı yaparım diye.
Çocuğunuza üzüldüm ordan oraya bir hayat sürüyor gibi geldi.İyice düşünüp karar verin.Tamam gençsiniz sevmek sevilmek istemeniz çok doğal ama sürekli karar alıp vazgeçmeniz çocuğunuzu olumsuz etkiler diye düşünüyorum.Tek başınıza olsanız kimsenin laf söylemeye hakkı yoktu ama bir çocuk söz konusu burda.Önceliğiniz o olmalı diye düşünüyorum.İyice düşünüp öyle bir karar verin.

Ayrıyken gerçekten değer veren insanlar çıktı karşıma çıkmadı değil. Ama oğlum için hep belli bir seviyede tuttum karşı cinsle ilişkilerimi, meslektaş olarak arkadaşlarimla bile hep dikkat ettim hareketlerime. İşte biraz da onda zaten. Gerçekten seven insanlar gördüm ben karşılık vermemiş olsam bile ve şimdi bu yaşadığım şey, bilemiyorum.[/QUOTE
elbettezin seveceginiz kişi çıkmamış
Ayrıyken gerçekten değer veren insanlar çıktı karşıma çıkmadı değil. Ama oğlum için hep belli bir seviyede tuttum karşı cinsle ilişkilerimi, meslektaş olarak arkadaşlarimla bile hep dikkat ettim hareketlerime. İşte biraz da onda zaten. Gerçekten seven insanlar gördüm ben karşılık vermemiş olsam bile ve şimdi bu yaşadığım şey, bilemiyorum.

Elbette sizi seven insanlar olmuştur da ben sizin kimseye içinizin ısınmadığını o yüzden kimseyi sevmediğinizi düşündüğümden öyle dedim. Yeniden evlilik de şart değil zaten dediğiniz gibi. ben eski kocanizi kabul edip bir şans daha vermenizi hakli bulduğumu anlatmak istedim. Mutsuzsaniz bunu çekmek zorunda değilsiniz. Çocuklar mutsuzluğu hissediyor yansitmasaniz da.

5 günde o kadar zamanlık emeği hemen heba etmeyin

adam akıllı tamamen duygusal olmadan karar vermeye çalışın

tabiki ilişkide iniş çıkışlar olur. belli bi sevgi saygı çerçevesinde oldukça sorun yok. %100 uyum die bisi yok sonuçta.

ama bu ikinci şansı nasıl kabul ettiniz. herşey tamamen sizin istediğiniz gibi olacak diye mi? ortak noktada bulusabileceginize inandığınız için mi?

harcamak bu kadar kolay olmasın
tamamen tükendiğinden emin olmadan vazgeçmeyin. ve 5 gün bunun için çok kısa. eşinize de kendinize de bu fırsatı değerlendirmek için biraz zaman verin. hemen ilk günden mükemmel bi ilişkiniz olmayacak elbette. Ilk evlilik zamanını düşünün. Ilk zamanlar cicim ayı değil, aksine en çok emek sabir anlayış gerektiren zamanlardır. siz de şu an aradan epey zaman geçti bir bakıma yeni tanışmış gibisiniz. birbirinize alan bırakın, tahammül gösterin. bu ikinci şansı vermeye sebep olan olumlu şeyleri hatırlamaya çalışın, eşinize de hatırlatın

hayat sevince güzel. .

Çocuğum için üzülünecek durumda değil şu an. Yaz tatilinde iki hafta için ankara ya gelip kaldık, sonra bayram vs için gittik sonra sorunlar patladı. Şimdi de birkaç gündür buradayız. Oğlum 5.5 yaşında ama erken olgunlaşmak zorunda kaldı malesef. Onunla arkadaş gibi konuşuyoruz. Kendisi söylüyor sen mutlu değilsen sen nerede mutlu olursan ben de orada mutlu olurum diyor. Birebir aynen bu kelimelerle söylüyor küçük adamım. Buraya gelmeden önce de babam sana kötü hissettiriyor istemezsen gitmeyiz diyordu. Öyle perişan olmadı çok şükür. Benim düşüncem de şu şekilde. Eğer döneceksek o buraya iyice alışmadan gidelim eski hayatımıza dönelim istiyorum. Geleceğe dair pek umudum olmadığı için öyle düşünüyorum sanırım. Deneyeyim desem ve bu duygu düşüncelerle bir yılın sonunda dönmek daha üzücü olur onun için diye düşünüyorum. Doğru mu düşünüyorum bilmem.

Sanki kafanizda bitirmeye odaklanmis gibisiniz.hic birimizin mukemmel evliligi yok.duygular herdaim on planda olmuyor.cocuklarimiz icin cogu seyle mucadele ediyoruz.oncesinde neden ayrildiginizin ve o surecin izlerinin kafanizdan cikip gitmedigi hissi uyandi bende.eger bunlarla cebellesiyorsaniz hic hosanmamissiniz gibi (karsi tarafin cabasiylada tabi) eskidn severek yaptiginiz seylere yonelin.paylasimlariniza guzellikler ekleyin.Allah yardimciniz olsun.

Çocuğum için üzülünecek durumda değil şu an. Yaz tatilinde iki hafta için ankara ya gelip kaldık, sonra bayram vs için gittik sonra sorunlar patladı. Şimdi de birkaç gündür buradayız. Oğlum 5.5 yaşında ama erken olgunlaşmak zorunda kaldı malesef. Onunla arkadaş gibi konuşuyoruz. Kendisi söylüyor sen mutlu değilsen sen nerede mutlu olursan ben de orada mutlu olurum diyor. Birebir aynen bu kelimelerle söylüyor küçük adamım. Buraya gelmeden önce de babam sana kötü hissettiriyor istemezsen gitmeyiz diyordu. Öyle perişan olmadı çok şükür. Benim düşüncem de şu şekilde. Eğer döneceksek o buraya iyice alışmadan gidelim eski hayatımıza dönelim istiyorum. Geleceğe dair pek umudum olmadığı için öyle düşünüyorum sanırım. Deneyeyim desem ve bu duygu düşüncelerle bir yılın sonunda dönmek daha üzücü olur onun için diye düşünüyorum. Doğru mu düşünüyorum bilmem.
Ayni kişiyle ikinci kez evlilik yaptım yetmedi bir de cocuk:)çoğu zaman tartışıyoruz pismanlik yaşadığım çok oldu öyle çok ki hatta lanet ettim evlendiğim güne. An itibariyle sular durgun sıkıntı yok şükür. Sizin yerinizde olsaydım bu kadar akıllı bir çocugüm da varsa biraz daha direnirdim bir kez daha bir kez daha denerdim.olmazsa giderdim size terapist onerdim siz zamanında aldım dediniz ama bu hastalık gibi bir kez doktora gitmek yetmez ihtiyaç oldukça gitmek gerekir. Çocuk düzene alışmadan gitmekten bahsetmissiniz ama eğer olmazsa bunu anlayabilecek gibi duruyor yavrucak. Yani denedik ama böyle daha mutlu olduk deseniz anlar eminim. 3unuz bişeyler yapmaya çalışın çocuğu tiyatroya götürün aksamlari oyuncak vs. Eminim iyi olacaktir

Ben oğlum için yaparım sandım, yani ne kadar kötü olabilir ki yalnız olmaktansa dedim hep. Ama zaten aynı odada bile uyumuyorum içimden gelmiyor oğlumun odasında uyuyorum siz anlayın. Dün gece tüm duygum düşüncemi anlattım eşime . sinirle konuşulan şeyler için hemen vazGecme diyor. Biraz daha sabret belki geçecek bu dönem bu dusuncelerin diyor. Ama sevmediğim duygusal yakınlık duymadığım,dokunmak içimden gelmeyen biriyle de ne bileyim kendime de ona da haksızlık gibi geliyor. Diğer yandan da şımarıklık mı yapıyorum diyorum yani herkes çok aşık değil ki eşine zaten falan filan. İnanılmaz karmakarışık haldeyim hanımlar. Uyku düzenim yeme düzenim hepsi bozuldu. Dediğiniz gibi hiç bulaşmamak lazımdı bu işe sanırım.
Napti size peki esiniz soguttu?evet her evlilikte ask dolu dizgin degil ama seviyoruz kocalarimizi ki evliyiz..Siz hic mi sevmiyirsunuz

O gitmemi istemiyor, tabi o da öyle körkütük aşık falan değil. Ama gönlüm olsun diye çok uğraştı. Şimdi de ne istersen yap senin kararın diyor yani öyle zorluk çıkaracak gibı değil. Bu duruma üzülüyor. Bizimki daha ziyade oğlumuz için gerçekleşmiş bir birliktelik. Maddi olarak da ne istersem yapıyor sıktığı bir konu yok ama duygu olmayınca ev eşya vs gözü görmüyor insanın. İzmir de annemle kalıyorduk babam vefat edince o da yalnız kalınca beraberdik. Yani sadece eşyalarımızı alıp gidicez yine. Ama yine de düşünüyorum işte. Yanlış mı yaparım diye.
Cok merak ediyorum kör kütük aşık olmak devam ediyor mu ?evlilik zamanla yipraniyor tabi ki..iyice olcun tartin siz aslinda hem gitmek hem kalmak ister gibisiniz..daha iyi koca bulurum asik olurum diye dusunuyorsunuz da kimse ayni eve girmeden belli olmuyor.
Ama tabi igreniyorsaniz birakin ...

BEce biraz daha beklenip beklerkende cabalanabilir ki madem 2.kez denediniz bu kadar cabuk vazgecmek olmamali diye dusunuyorum .ama siz kafanızda bitirmissiniz aslında .iyi düşünün mutlu olmaya çalışın beyninizi birde ankarayı esinizi sevmeye odaklayin bakalım .deneme gibi deneme olsun en azından .ve hersey gönlünüzce olsun

Yok yok hayır, kesinlikle başka koca bulurum diye bir düşüncem yok. Tekrar evlilik istemediğimi söylemiştim zaten o konuda kararım net. Yabancı biriyle oğlumu aynı eve sokmak istemiyorum açıkçası. Dediğiniz gibi bitirmeye odaklandım galiba ondan böyle oldum. Bir arkadaş yazmış iğreniyorsan ayrıl diye, elbette o boyutta değil. O kadar değil yani:) fakat özlem duymuyorum, merak etmiyorum, onun için endişe etmiyorum mesela. İnsan eşine bunları hissediyor olmalı değil mi? Neden ayrıldığımıza gelince önceleri inanılmaz yalan söyleyen, ailesini evliliğimize dahil eden biriydi. Sürekli senin paran benim param derdi öyle ki evin erkeği gibi olmuştum. Bu huylarının değiştiğine ikna etti beni. Ama geldiğimizin ikinci günü tartışma çıktı annesini aradı anlattı böyle böyle diye. Yıkıldım resmen. Baya her şey aynı yerde yani. Bikaç şey daha gördüm ayriligimizda etkili olmuş ve şimdi hala aynı kalmış şeyler var. Uzun vadede düşünüyorum ben. Bütün bunlar soğuttu beni anlıyor musunuz beni bilmiyorum.

Son düzenleme:
Çocuk varken aşk-sevgi aramak çocuğa haksızlık gibi geliyor... herkesin kendi kararı tabiki ama ortada evlat varken ikinci şansıda vermişken denenmedik yol bırakmayın derim. boşanma işini nasılsa yaparsınız, oyüzden bu sorunu çözmek için ne yapabileceğinizi düşünün derim
Herkesin evini bilmiyorum ama çevremden de gördüğüm her evin sıkıntısı sorunu oluyor

Ayrılmak için illa evde ağır kavga gürültü mü olmalı sizce? Hakaret aldatma vs şart mı? Eşine bir şey hissetmiyor olmak sevgi olmaması sebep değil mi? Şımarık mıyım bana gerçeği söyleyin nolur:( çok mu modern kafada bakıyorum ben?

Ayrılmak için illa evde ağır kavga gürültü mü olmalı sizce? Hakaret aldatma vs şart mı? Eşine bir şey hissetmiyor olmak sevgi olmaması sebep değil mi? Şımarık mıyım bana gerçeği söyleyin nolur:KK43: çok mu modern kafada bakıyorum ben?
Bence madem evlenmissiniz ,cabalayin. Once karsilikli kararlar alip konusun. Hoslanmadiginiz huylarinizi gozden gecirin.
Mesela kavga edince neden hemen annesine anlatmis? Bencede yanlis. Sogutucu bir davranis. Aile icinde olan , cok onemli olmadigi surece ,aile icinde kalmalı.

Ev arkadasi olmayi deneyin ayni zamanda. Destekte almali bence yine. Evlilik terapistinden. En azindan bunu , esinle konusarak denemeniz lazim . Tv de bile dinledigimde cok faydalaniyorum. Size ozel konusma kaha etkili olur.

Aşk sevgi zorla olmaz ki. Bir senede beklesen beklesen beş senede beklesen fikrin değişmeyecek.

Neden kendini mutsuzluğa itiyorsun ki, zaten hayat kısa ve zor, bir de kendin zorlaştırma.

Ah yavrum benim. Cok uzucu cocuklar icin.
Siz zaten bitirmissiniz bu adam yabanci sizin icin. Hayirlisi olsun.

Ayrıyken gerçekten değer veren insanlar çıktı karşıma çıkmadı değil. Ama oğlum için hep belli bir seviyede tuttum karşı cinsle ilişkilerimi, meslektaş olarak arkadaşlarimla bile hep dikkat ettim hareketlerime. İşte biraz da onda zaten. Gerçekten seven insanlar gördüm ben karşılık vermemiş olsam bile ve şimdi bu yaşadığım şey, bilemiyorum.

Bence cok secicisiniz. Eger ahim sahim bir guzelliginiz yoksa, kapinizda sira sira dizilmis adamlar yoksa, bu aradiginiz kibar, duzgun, romantik, yakisikli, isi gucu olan adami bulmaniz cok zor. Hem cocugunuz var, hem de 35 yasindasiniz. Ya erkeklerden beklentinizi dusureceksiniz, ya kocanizin size asik olmasi icin siz cabalayacaksiniz, ya da yalniz yasayacaksiniz.

Bence cok secicisiniz. Eger ahim sahim bir guzelliginiz yoksa, kapinizda sira sira dizilmis adamlar yoksa, bu aradiginiz kibar, duzgun, romantik, yakisikli, isi gucu olan adami bulmaniz cok zor. Hem cocugunuz var, hem de 35 yasindasiniz. Ya erkeklerden beklentinizi dusureceksiniz, ya kocanizin size asik olmasi icin siz cabalayacaksiniz, ya da yalniz yasayacaksiniz.

Ben anlatamıyorum galiba:) benim başka birı olsun diye bir düşüncem zaten yok. O yüzden zaten tekrar evlendim. Zaten başka biriyle evlenmeyecegim bari oğlum mutlu olsun dedim. Ama oturup sohbet etmekten keyif almıyorum, yokluğunu eksikliğini hissetmiyorum ve bu şekilde devam etmem doğru değil gibi sanki. Ha ayrıca kendine iyi bakan spor yapan çevrede dikkat çeken bir kadınım. 36 bedenin üstüne hiç çıkmam mesela. Görüşmek konuşmak isyeyen birileri hep oldu. Öyle ilgi sevgi açlığım yok. Eşimı kendime aşık etmek falan Bunların çabayla olacak şeyler olmadığını düşünüyorum. ben kendim seviyor muyum mutlu olacak mıyım onu düşünüyorum şu günlerde.

Back