• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci kez boşanma acil yardım edin :(

butterflyeffectt

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
108
13
298
Ankara
Herkese merhaba. Buraya uzun yıllar önce üye olmuştum kısmet yine bir sorunla geri gelmekmiş. Sizlerin fikrine çok ihtiyacım var. Konuya gireyim.

2011 yılında evlendim, 2014'te oğlum 17 aylıkken eşimden ayrıldım. Çoğunluk boşanmada olduğu gibi tatsız bir süreçti. Gel zaman git zaman eski eşimin tekrar barışma talebiyle görüşmeye başladık. Eskisi gibi değildi değişmişti, son derece ılımlı bir adam vardı karşımda. Biraz da çevrenin bak çocuk da var telkinleriyle tekrar evlenmeye karar verdik. 4 ay önce evlendik. Ben öğretmenim, izmir de ailemin yanındaydim. Eşim ankara da görev yapıyor, subay. Yaz aylarında tayin istedim puanım yetmedi. Her şey bununla başladı, devletin isi icin beni sucladi bilerek yaptirmadin dedi.eski huylarının değişmediği, dilinin kemiği olmadığı ortaya çıktı ve ben inanılmaz soğudum. Şimdi de araya birilerinin girmesiyle ankara da görev ayarlandı ve oğlumla sırf denemiş olmak için geldik, 5 gün oldu. Ve arada yine tartışmalar, eskisi gibi tatsızlıklar gördüm. Şimdi tekrar ayrılmayı düşünüyorum. Kendisi böyle tartışmaların olabileceğini normal olduğunu söylüyor fakat ben çok uzaklaştım, hiçbir şey hissetmiyorum mümkün olduğunca uzak duruyorum. Kendimi zorlamalı miyim yoksa sevgi heyecan aşk hele hiç olmayan bir ilişkide çocuğum için kalmaya mecbur mu hissetmeliyim nolur yardım edin. Bu arada ailem yanımda, kararima saygılı öyle çevre baskısı falan yok tamamen benim kararım olacak yani. Aşksız sevgisiz zamanı gelince ben de aşk sevgi isteyecegim 35 yaşındayım. Ne yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Ben oğlum için yaparım sandım, yani ne kadar kötü olabilir ki yalnız olmaktansa dedim hep. Ama zaten aynı odada bile uyumuyorum içimden gelmiyor oğlumun odasında uyuyorum siz anlayın. Dün gece tüm duygum düşüncemi anlattım eşime . sinirle konuşulan şeyler için hemen vazGecme diyor. Biraz daha sabret belki geçecek bu dönem bu dusuncelerin diyor. Ama sevmediğim duygusal yakınlık duymadığım,dokunmak içimden gelmeyen biriyle de ne bileyim kendime de ona da haksızlık gibi geliyor. Diğer yandan da şımarıklık mı yapıyorum diyorum yani herkes çok aşık değil ki eşine zaten falan filan. İnanılmaz karmakarışık haldeyim hanımlar. Uyku düzenim yeme düzenim hepsi bozuldu. Dediğiniz gibi hiç bulaşmamak lazımdı bu işe sanırım.

Bence en mutlu olacağınız kararı alın. Çocuklar mutsuz evlilikleri sezerler ve o ailede çok mutlu olamazlar.
Tabii ki çocuğunuz önemli ama sizin de mutluluğunuz önemli.

Aradan 4 sene geçmiş,ohooooo 4 senede tabiki araya yıllar,sogukluklar girecek. Zaten egitimli birisiniz ,cahil bir insan degilsiniz,oglunuzu düşünerek farkinda olmadan bir hata yapmışsınız yeniden evlenerek
Simdi birazcık kendinizi düşünün. Böyle hayat gecmez.
Başlarım evliliğe . Yalan mi?

Aradan 4 sene geçmiş,ohooooo 4 senede tabiki araya yıllar,sogukluklar girecek. Zaten egitimli birisiniz ,cahil bir insan degilsiniz,oglunuzu düşünerek farkinda olmadan bir hata yapmışsınız yeniden evlenerek
Simdi birazcık kendinizi düşünün. Böyle hayat gecmez.
Başlarım evliliğe . Yalan mi?

Biraz öyle evet. Ama çocuk olunca her şeyi deniyor insan.

Olmayınca olmuyor cok net. Bit seylrr bitince bitiyor saygi sevgi guven...icinize sinmeyen seyler varsa 2.bosanma olacak vs hic dusunmeyin bitirin.

Onun size hisleri , duyguları nasıl ? Bu söylediği sözler harici

O gitmemi istemiyor, tabi o da öyle körkütük aşık falan değil. Ama gönlüm olsun diye çok uğraştı. Şimdi de ne istersen yap senin kararın diyor yani öyle zorluk çıkaracak gibı değil. Bu duruma üzülüyor. Bizimki daha ziyade oğlumuz için gerçekleşmiş bir birliktelik. Maddi olarak da ne istersem yapıyor sıktığı bir konu yok ama duygu olmayınca ev eşya vs gözü görmüyor insanın. İzmir de annemle kalıyorduk babam vefat edince o da yalnız kalınca beraberdik. Yani sadece eşyalarımızı alıp gidicez yine. Ama yine de düşünüyorum işte. Yanlış mı yaparım diye.

kızmayin ama çocuğun için değil sevdiğin için ve onu olduğu gibi kabul edeceksen dönecektin. Erkeklerin her dediğine takılmak ve degisemeyeceklerini bilmek gerek.
Ama üzülme yine de içinden gelmiyorsa ayrıl. Senin hayatını biz bilemeyiz ki.
Bol şans ve mutluluk diliyorum

Ayrıyken seveceginiz biri karşınıza çıksaydı zaten aynı kişiyle tekrar evlenmeyi düşünmezdiniz. Bence değiştiğini söyleyen biriyle tekrar deneyerek doğrusunu yapmışsınız. Denemeden bilemezdiniz yani. Ben nasıl bir baba olduğunu merak ettim. Boşanırsanız çocuğa ilgisini keser mi? Sevmediğiniz biriyle devam edince çocuk da hisseder. Olmayınca olmuyor.

Back