- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi Selincan2394
Merhaba Hanımlar,
2 yıllık bir ilişkim var. Evliliği yavaş yavaş düşünüyoruz, fakat bu onun ikinci evliliği olacak. Benim ilk.
Kafamda bi kaç soru var, bunları ona sormaya çekiniyorum.
Aile mi böyle durumda düğünü yapar? Sonuçta ilk eşinde yapmışlardı. Takı vesayre takılır mı yoksa bunları Damat tek başına mı yapmak zorunda kalır?
Bunlar konuşup anlaşılır, bunun farkımdayım, fakat ilk burda bi kaç yorum almak istedim.
"İlk eşine yapıldı, 2. karışmayız" denilir mi? Siz ne yapardınız?
ne demek ikinciye karışmayız. eski eskide kalmış bitmiş gitmiş.sizinle yeni bir hayat başlıyor.dilediğiniz gibi bir düğün yapın. ailesi istemiyorsa da eş adayı ve siz ortak nokta buluşup evlenin.bizim bir tanıdık bayanın ikinci evliliği adamın ilk evliliği valla kadın gelinlik giydi ilk defa evlenir gibi düğün yapıldı.Merhaba Hanımlar,
2 yıllık bir ilişkim var. Evliliği yavaş yavaş düşünüyoruz, fakat bu onun ikinci evliliği olacak. Benim ilk.
Aile mi böyle durumda düğünü yapar? Sonuçta ilk eşinde yapmışlardı. Takı vesayre takılır mı yoksa bunları Damat tek başına mı yapmak zorunda kalır?
Bunlar konuşup anlaşılır, bunun farkımdayım, fakat ilk burda bi kaç yorum almak istedim.
Ben ikinci eşim. Benim ilk evliliğim. Aileden aileye değişiyor malesef. Bana düğün bile yapmak istemediler ama ben eşime düğün de istiyorum balayı da dedim. Ve ikisi de oldu. Takı da yapıldı durumları el verdiğince. Sonuçta bu senin ilk evliliğin ve hakkın. Başkasına düğün yapıldı takı yapıldı diye senin hakkın elinden alınamaz.Merhaba Hanımlar,
eşinin ikinci evliliği olabilir ama senin daha ilk. her şeyi layığıyla yaşamak senin hakkın. eşinin kaçıncı evliliği olduğu seni bağlamıyor kesinlikle. durumu olmayan aile ilkine de yapmazdı. kesinlikle iste, hiçbir şeyi geçiştirmesinler.