İkinci geline düğün ve takı?

ailenin durumuna göre değişir kimisinde para vardır isterse oğlu 5 kere evlensin düğün yapar takı yapar ama imkanlarını ilk düğünde kullanıp tamam oğlumuzu yerine yerleştirdik dedilerse napsın insanlar

bizim bi tanidigimiz vardi..bayan nisanlandi ayrildi , evlendi ayrildi..3 kez oldu boyle..ve hepsindede kutlama oldu..artik konu komsu tanidik " off yinemi X e taki goturecez,bari geri gelmesede dursa artik" demislerdi..aileye bagli...bi kisi daha taniyorum..adamin 2. bayanin ilk ti..kusursuz guzel bi dugun yaptilar

Boşanma oranı yüksek sülalemde gördüğüm kadarıyla biz takıyoruz yeni geline de ,ne olacak yani bi çeyrek altından...aynı hesapta x amcanın 2 çocuğu vardır y amcanın 5. "Onlar iki altın takarken biz 5 kere mi takacaz! " mı diyecekler..
Ailenin yapma konusu da aileden aileye değişir. Durumları varsa destek olurlar ama 2. evlilikte damadın yaşı artık daha büyük olur,daha bi sorumluluk sahibi olması beklenir. Yani ne bileyim,askerden dönüp iş bulup evlenen adamın düğününü ailesi üstlenir de 35 yaşında aileden ayrı yaşayan adamın düğününü neden aile üstlensin gibi gibi işte...

Ailenin maddi durumuna bagli
Damat bey koca adam herhalde bir sey isterseniz alir yani gozunuzde kalmaz
Birinci derece akrabalar da yapar taki
Ama es dost yapmayabilir sonucta onlarin yapacagi bir nevi borc ve insanlar var olan borclarini ilkinde kapamis olabilirler

Biz ailede ikinciye evlenenlerin düğününe nikahına gitmeyiz genelde. Babam bi kere taktık ya her seferinde mi takıcaz diyo :)

Ama etrafımda gördüğüm kadarıyla kızın ilk evliliğiyse düğün yapılıyor.

ne demek ikinciye karışmayız. eski eskide kalmış bitmiş gitmiş.sizinle yeni bir hayat başlıyor.dilediğiniz gibi bir düğün yapın. ailesi istemiyorsa da eş adayı ve siz ortak nokta buluşup evlenin.bizim bir tanıdık bayanın ikinci evliliği adamın ilk evliliği valla kadın gelinlik giydi ilk defa evlenir gibi düğün yapıldı.

Ben ikinci eşim. Benim ilk evliliğim. Aileden aileye değişiyor malesef. Bana düğün bile yapmak istemediler ama ben eşime düğün de istiyorum balayı da dedim. Ve ikisi de oldu. Takı da yapıldı durumları el verdiğince. Sonuçta bu senin ilk evliliğin ve hakkın. Başkasına düğün yapıldı takı yapıldı diye senin hakkın elinden alınamaz.

Ikinci es.Kerhen bir seyler yspildi.Ama ikinci oldugumdan eksikti cohu sey.Dusunmemeye calistim.Kari koca sirt sita verip yapmaya calistik.

eşinin ikinci evliliği olabilir ama senin daha ilk. her şeyi layığıyla yaşamak senin hakkın. eşinin kaçıncı evliliği olduğu seni bağlamıyor kesinlikle. durumu olmayan aile ilkine de yapmazdı. kesinlikle iste, hiçbir şeyi geçiştirmesinler.

alakası yok çoğu aile çocuğunu bir kere evlenecek diye düşünür zaten, hangi aile bunda olmadı bu dahakine kısmet der, mesela benim kp emekli ikramiyesini iki oğlunun düğünü için pay etmiş elinde olan o, hala kredi ödüyo, oğulları yeniden evlense düğün yapmaya durumu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…