Ikinci evlilik, üvey cocuk

Katılıyorum kesinlikle

Tamamını okumadan cevaplıyorum çocuğun yoksa sakınnnnnnnnnn çocukluyla evlenme ben aynı hatayı yaptım üstelik annesi ölmüş benimkinin ama bir babaanne var çocukla aramızı açtı çocuk şimdi muhpir gibi evde olanı biteni kavgayı gürültüyü anlatıyor elini yıka desem batıyor banyo yap desem batıyor sadece yeyip içip yatıyım bana kimse bişey demesin diyor neler yaşıyorum bilemezsin düşün üstelik annesi yok bide annesi olsa daha neler olacak yazık etme kendine çocuksuzla evlen evimin hiç sırrı kalmadı babaannesiyle dedikodumu yapıp babasına yetiştiriyo onun yüzünden boşanmayı düşünüyorum bi ablan olarak dinle bu öğüdümü

hiç öyle olmuyor emin olun o çocuklar yeri geliyor kuma gibi oluyor evinizin sırrı kalmıyor sürekli seni dövüyormu sana iyi davranıyormu sualleri çocuksuz çocuksuzla evlensin diyeceğim bu kadar

git çocuksuzla evlen sakın bak sakınnnnn o sana kuma gibi olur yarın evinde olup biteni anlatır babasını kıskanır kardeşi olsa kıskanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…