Ikinci evlilik mutluluk getirirmi?

Hanımefendi alnınızın akıyla bu adama boşanma davasını basıp kendiniz düştüğünüz yerden kalkmadığınız sürece 5. Koca da sizi böyle görür erkeğe kendinizi güçlü göstereceksiniz ki bir şeyleri yapmaya çekinsin .

daha boşanmadan nasıl ikinci evlilikte mutlu olmayı düşünebiliyorsunuz? Neden evliliği tek mutluluk kaynağı görüyorsunuz? Evlenmezseniz mutlu olmayacak mısınız ? Sizin yaşınızda insanlar daha ilk evliliklerini yeni yapıyor. Yapmayan ve mutlu olan binlercesi cabası.

27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok
Birinci çok mutluluk getirdi de ikinci nasıl olurun hesabını mı yapıyorsunuz. Aldatıldığınız evlilikte yakaladığınız hangi mutluluk var acaba

27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok
Böyle bi kocaya boncuğu…
Mücadele et asla boşama böylesini bulmak zor.
Gerçi siz boşamıyorsunuzdur, eşiniz boşar yakında sizi…
12 yıldır birlikteyiz kısmıda çok güzel.
15 yaşında birisi be bilir sevgili olmayı vs vs
İşte böyle erken yaşta flört olsun, birliktelik olsun büyük bi kısım kadın, o kişiye saplantılı olup deli sopasına tutunur gibi tutunuyorsunuz.
Boşansanızda herkese anlatıp duruyorsunuz.

Biraz kendinize gelin de emanet bedeninizin değerini bilin….

Bu şartları çekmeyip boşanan bir dolu kadın var. Kimisi zamanla evleniyor, kimisi hayatına tek devam ediyor.

İlk evliliğinizin garantisi var mıydı evlenirken? Hiç bir şeyin garantisi yok. Sadece ilkinden ağzı yanan kadın, ikincide daha temkinli oluyor. Onu diyenler müneccim b*kmu yemiş? Nerden biliyorlar ikinci evlilikte mutsuz olacağınızı.

Ve ayrıca maymun gibi bir dalı tutmadan, diğerini bırakmayacak mısınız?

Siz geçenlerde konu açmıştınız. 1.5 ay önce ayrılmak istediğini söylemiş gezmek istemeyişinizi öne sürdüğünü söylemiştiniz. Aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz? Aylarca bebek yapmaya çalıştığınız adamın sizi aldattığını öğrenmek ağır bir darbe. Başka evlilik yapabilir miyim diye düşünmek yerine mevcut yaralarınızı sarmaya bakın. Büyükler iyiliğinizi düşünmüyor. Onlar zamanında ayrılamadığı için istiyorlar ki güçlü kadın olmasın onlar nasıl çektiyse diğer kadınlar da çeksin. Hep hasetlik ben yapamadım başkası da yapamasın kıskançlığı. Yalnız kalmak koynunda yılanla yaşamaktan daha onurlu bir şey ayrıca.

Haklisiniz kizlar zamanla herseye alisirim defolsun gitsin kendinden 10'yas buyuk hayat kadiniyla hayatini sursun ben namusumla yasadim ve yasicam kimseyede muhtac degilim gerekirse omur boyu yanliz kalirim yada elbet benim degerimi anlayan biri cikar karsima..

Kalmazsınız merak etmeyin. Ama şu kendinizi beğendirme kaygınızdan vazgeçin, boşanınca psikolojik yardım alın bu konuda. Kimse sizi kabul etmesin, kabul eden siz olun.

Nasil toparlancam kizlar elim kolum kalkmiyor tum gun uyumak istiyom icim paramparca 12 yilim gitti..

Nasil toparlancam kizlar elim kolum kalkmiyor tum gun uyumak istiyom icim paramparca 12 yilim gitti..
Gayet de toparlanicaksiniz. Kurtuldugunuza sevinin ya , çocuk olmadan gencecik yaşta.
Sizi mutlu edecek birilerini bulmayı beklemeyin sürekli ! Kendinizle mutlu olmayı kendi ayaklariniz üzerinde durmayı öğrenin

Mutluluk dediğiniz şeyi insanlardan beklerseniz isiniz çok zor.Kimse olmadan da yeterli olursanız daha sonra bu yeterlilik halinde hayatınıza ekstra bir hayat arkası müdahil olursa şeklinde ilerlemek gerekir Belki önce ben neyim neye izin vermeliyim bana yapılanlari kabul etmektense tüm dünya umurumda değil yalnız değilim işime bağlıyım saglikliyim dostlarım var kendimi seviyorum kendime yetiyorum u hayata geçirmek gerek.Yoksa bı yetişkin olmayanla bir yetişkin olmayan sürer gider .Arada iki çocuğun çocuk büyütmesi de cabası.Ben mutlu oldum ikinci evliligimde lakin ben yalnizda çok mutluyum mutluydum.Amac evlilik değil olmamalı

Ne güzel ekonomik özgürlüğün var cocuk yok seni bu adama bağlayan hiçbirsey yok insanlar senin gibi imkanları olmadığı halde huzursuz oldukları yerden kurtarıyorlar kendilerini bir şekilde at tekmeyi gitsin kendin için biseyler yap hersey evlilik değil ömrünü yedirme bu adama pişman olursun

Aldattığı halde daha sen boşanmıyorsun adam diyo boşanalım diye yüzsüz müsün gurursuz mu çözemedim daha boşanmadan başka evlilik düşünüyorsun senin hiç hayatın yok mu mutluluğun illa bir kocaya mı bağlı

15 yaşında tanışmışsınız adamla, 27 yaşındasınız, çoğu kişi bu yaşta anca meslek edinip evleniyor, 20 yıllık evliliği 3 çocukla 50 yaşında bitirmiş gibi konuşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…