- 26 Mart 2024
- 830
- 1.679
- 28
Bende bu soru işareti gibiyim bugünlerde içten içe yalnız ve orada öylece duran
Birinci çok mutluluk getirdi de ikinci nasıl olurun hesabını mı yapıyorsunuz. Aldatıldığınız evlilikte yakaladığınız hangi mutluluk var acaba27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok
Adam sizi aldatmış - FARKINDA MISINIZ?Birdaha kimseyi sevemicem kendimi toparlayamicam kimseye guvenemicem gelicek anksiyeti cok var icimde halbuki bosanmak istemiyorum ama esim zorla bosuyor
Böyle bi kocaya27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok
Kalmazsınız merak etmeyin. Ama şu kendinizi beğendirme kaygınızdan vazgeçin, boşanınca psikolojik yardım alın bu konuda. Kimse sizi kabul etmesin, kabul eden siz olun.Haklisiniz kizlar zamanla herseye alisirim defolsun gitsin kendinden 10'yas buyuk hayat kadiniyla hayatini sursun ben namusumla yasadim ve yasicam kimseyede muhtac degilim gerekirse omur boyu yanliz kalirim yada elbet benim degerimi anlayan biri cikar karsima..
Gayet de toparlanicaksiniz. Kurtuldugunuza sevinin ya , çocuk olmadan gencecik yaşta.Nasil toparlancam kizlar elim kolum kalkmiyor tum gun uyumak istiyom icim paramparca 12 yilim gitti..
Şimdi mutlu musun ki?Hayir baskasiyla evlensem mutlu olurmuyum demek istedim
Ablacım aldatıyor ya hani? Sen mi boşasan acaba? Herife bak hem suçlu hem güçlü.O bosuyor beni zorla ben degil
Ne güzel ekonomik özgürlüğün var cocuk yok seni bu adama bağlayan hiçbirsey yok insanlar senin gibi imkanları olmadığı halde huzursuz oldukları yerden kurtarıyorlar kendilerini bir şekilde at tekmeyi gitsin kendin için biseyler yap hersey evlilik değil ömrünü yedirme bu adama pişman olursunArkadaslar haklisiniz cok korkuyorum bidaha beni kimse istemicek diye ama halbuki ayaklari uzerinde duran bi kadinim ekonomik ozgurlugum var ailem arkamda namussuzluk o yapti o beni terk etti ama buyukler diyolar hicbi zaman ikinci evliliktede mutlu olamazsin fln aklimi karistiriyolar korkuyorum
Aldattığı halde daha sen boşanmıyorsun adam diyo boşanalım diye yüzsüz müsün gurursuz mu çözemedim daha boşanmadan başka evlilik düşünüyorsun senin hiç hayatın yok mu mutluluğun illa bir kocaya mı bağlı27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok
15 yaşında tanışmışsınız adamla, 27 yaşındasınız, çoğu kişi bu yaşta anca meslek edinip evleniyor, 20 yıllık evliliği 3 çocukla 50 yaşında bitirmiş gibi konuşmayın.Nasil toparlancam kizlar elim kolum kalkmiyor tum gun uyumak istiyom icim paramparca 12 yilim gitti..