Aylardır aldatan,sizi boşayacağını söyleyen adamı sevdiğinize göre 2,3 ,4,5 fark etmez bu kafada yaşamaya devam ederseniz mutlu olmanız imkansız siz kendinizi sevmiyorsunuz ki elin adamı nasıl sevip el üstünde tutsun?????27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok
Hayir baskasiyla evlensem mutlu olurmuyum demek istedimAylardır aldatan,sizi boşayacağını söyleyen adamı sevdiğinize göre 2,3 ,4,5 fark etmez bu kafada yaşamaya devam ederseniz mutlu olmanız imkansız siz kendinizi sevmiyorsunuz ki elin adamı nasıl sevip el üstünde tutsun?????
O bosuyor beni zorla ben degilHe ikinci evlilikte mutlu olma garantiniz yoksa boşanmayacaksınız yani. Peki…
He o boşamasa aldatan adamla evli kalmaya devam edecektiniz yani.O bosuyor beni zorla ben degil
Bende diyorum ki mevcut sorunu halletmek için adım atmamisken,sizi resmen evden kovan sadakatsiz adamdan kurtulup kendi düzeninizi kurmamışken, evlenmeyi düşünmek çok ama çok saçma hele birde hâlâ eşimi seviyorum diyorsunuz ya!!! Ayrılmayın kocadan diyorum çekip oturun bu kafada olursanız sizi yerler diyorum daha nasıl anlatayım????Hayir baskasiyla evlensem mutlu olurmuyum demek istedim
Şimdi mutlu olmayacaksanız sizi hem aldatıp hem de aşağılayan birinden ısrar inat boşanmayacak mısınız? Bazı şeylerde bu kadar hesap yapılmaz, seçim hakkı yoktur, sadece yapılması gerekir. Sizde de durum bu malesef.27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok
Öf saçmalamayın kimleri kimleri istiyolar baş üstüne koyuyolar. Delikli boncuk yerde kalmaz derdi ebem.Arkadaslar haklisiniz cok korkuyorum bidaha beni kimse istemicek diye ama halbuki ayaklari uzerinde duran bi kadinim ekonomik ozgurlugum var ailem arkamda namussuzluk o yapti o beni terk etti ama buyukler diyolar hicbi zaman ikinci evliliktede mutlu olamazsin fln aklimi karistiriyolar korkuyorum
Yaşıtız ve ben olsam boşanırdım seni istemeyen ve aldatan bi erkeği ne yapacaksın ? Evde huzursuzluktan başka üzüntüden başka hiç bir şey olmayacak.. allahtan çocuk yok yemin ederim kurtar kendini daha boşanmadan evlilik düşünmüyorsun ne gerek var ? İnsan tek başına da aşırı mutlu olabilir görürsün kuş gibi hafifleyeceksin sana acı veren herkesten uzaklaştığında yük gidecek üzerinden. Kabuk değiştirme gibi düşün yeniden başlayacaksın :) belki de karşına daha iyi biri çıkar bilemezsin nasip bunu söylemek için çok erken ama mümkün neden olmasın.27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok
O büyükler; - içkisi yok kumarı yok erkek adam aldatır elinin kiri,biz ne dayaklar yedik yuvayı dagitmadik diyen çaresiz eski insanlardı sizin kafa eski o zaman oturun çekinArkadaslar haklisiniz cok korkuyorum bidaha beni kimse istemicek diye ama halbuki ayaklari uzerinde duran bi kadinim ekonomik ozgurlugum var ailem arkamda namussuzluk o yapti o beni terk etti ama buyukler diyolar hicbi zaman ikinci evliliktede mutlu olamazsin fln aklimi karistiriyolar korkuyorum
?27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok