Ikinci evlilik mutluluk getirirmi?

27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok
Aylardır aldatan,sizi boşayacağını söyleyen adamı sevdiğinize göre 2,3 ,4,5 fark etmez bu kafada yaşamaya devam ederseniz mutlu olmanız imkansız siz kendinizi sevmiyorsunuz ki elin adamı nasıl sevip el üstünde tutsun?????

Hayir baskasiyla evlensem mutlu olurmuyum demek istedim

İkinci evlilik işini şimdiden düşünmeyin bence yaşınız genç zaten çocukken evlenmişsiniz neredeyse boşanın kendinizi dinleyin ve keşfedin. Sonra sağlıklı ilişkiler yaşarsınız zaten evlilik bildiniz bir olay ona göre değerlendirir yeniden planlarsınız. Ama önce boşanın yaralarınızı iyileştirin aldatılmak çok ağır bir psikoloji yaratıyor. Değerinizi bilin hatta direk siz dava açın ve gidin bir daha da hiç iletişim kurmayın kocanızla avukatınız hallettsin. Bir b.k çuvalı gibi bırakın ve kaçın bu pislikten.

Hayir baskasiyla evlensem mutlu olurmuyum demek istedim
Bende diyorum ki mevcut sorunu halletmek için adım atmamisken,sizi resmen evden kovan sadakatsiz adamdan kurtulup kendi düzeninizi kurmamışken, evlenmeyi düşünmek çok ama çok saçma hele birde hâlâ eşimi seviyorum diyorsunuz ya!!! Ayrılmayın kocadan diyorum çekip oturun bu kafada olursanız sizi yerler diyorum daha nasıl anlatayım????

27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok
Şimdi mutlu olmayacaksanız sizi hem aldatıp hem de aşağılayan birinden ısrar inat boşanmayacak mısınız? Bazı şeylerde bu kadar hesap yapılmaz, seçim hakkı yoktur, sadece yapılması gerekir. Sizde de durum bu malesef.

Öf saçmalamayın kimleri kimleri istiyolar baş üstüne koyuyolar. Delikli boncuk yerde kalmaz derdi ebem.

Yaşıtız ve ben olsam boşanırdım seni istemeyen ve aldatan bi erkeği ne yapacaksın ? Evde huzursuzluktan başka üzüntüden başka hiç bir şey olmayacak.. allahtan çocuk yok yemin ederim kurtar kendini daha boşanmadan evlilik düşünmüyorsun ne gerek var ? İnsan tek başına da aşırı mutlu olabilir görürsün kuş gibi hafifleyeceksin sana acı veren herkesten uzaklaştığında yük gidecek üzerinden. Kabuk değiştirme gibi düşün yeniden başlayacaksın :) belki de karşına daha iyi biri çıkar bilemezsin nasip bunu söylemek için çok erken ama mümkün neden olmasın.

O büyükler; - içkisi yok kumarı yok erkek adam aldatır elinin kiri,biz ne dayaklar yedik yuvayı dagitmadik diyen çaresiz eski insanlardı sizin kafa eski o zaman oturun çekin

Asla öyle düşünmeyin. Mutluluğun nerden geleceğini bilemezsiniz. Hadi bir şekilde eşinizle düzeldiniz siz de onu affetmeye çalıştınız vs vs hiçbir zaman on agüvenemezsiniz. İlerleyen süreçte sürekli aklınızda soru işaretleri dolanır ve hep kendinizi başka kadınlarla kıyaslarsınız, özgüven sorunu yaşarsınız. Şu an eşiniz evliliği devam ettirmek istese bile siz ettirmemelisiniz. Bırakın gitsin ne hali varsa görsün. Bir süre yalnızlığın tadını çıkartın hazır olduğunuzda da hayatınıza birilerini alırsınız ve o zaman dönüp 'ki iyi ki kurtulmuşum o sadakatsiz pislikten' diyeceksiniz.

Üçüncü evliliğini yapıp ben bu eşimle mezara girerim iyi ki onu bulmuşum diyeni tanıyorum bu arada. Merak etmeyin herkes herkesten daha iyisini bulur. Şaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…