Ikinci evlilik mutluluk getirirmi?

27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok

Siz mutlu olamazsınız bence. Çünkü kendi elinizle yine bir şekilde hayatınızı mahvedersiniz.

15 yaşında tanışmışsınız adamla, 27 yaşındasınız, çoğu kişi bu yaşta anca meslek edinip evleniyor, 20 yıllık evliliği 3 çocukla 50 yaşında bitirmiş gibi konuşmayın.

Sorma sen. 27 yaşında anca evlenebildim ben zar zor kendimi toparlayıp. Bana kalsa hatta 1-2 sene daha beklesek iyiydi diyorum kendi kendime.

27 yasindayim, 12 yildir beraberim 6 yillik evlilik. Kocam beni aylardir aldatiyo bosicam seni diyo. Bosanip bidaha evlensem mutlu olurmuyum sizce? Cunku esimi hala seviyorum gerci daha olaylar yeni oldu. Cocuk yok
Senden 5 yaş büyüğüm ve yeni boşandım çocuğum da var. Yani ağzım açık kaldı boşanma aşamasındayken "bi daha evlensem mutlu olmam" diyip o adama katlanmak ne demek?? Nasıl bir zihniyetin var?? Bir erkek olmazsa asla mutlu olmayacak mısın yani diyelim ki hiç kimse olmadı hayatında bu kadar mı bağlısın o şeye, erkeğe???

başkasını bulmak zorunda mısınız
tekrar evlenmek zorunda mısınız
bu ülkenin kadınları boğuyor artık beni

Hayattaki tek başarın evlilik mi ? Seni aldatmış biri için hala o beni boşayacak diyorsunuz. Lütfen kendinizi sevin, yoksa kimse size sevemez. Ve lütfen ama lütfen sırf adamı eve bağlamak için de çocuk yapmayın.

E hani boşanacaktın sen, çok kararlıydın. Adam seni istemiyor boşanmadan mutlu olacağını mı sanıyorsun. Boşan da en azından mutlu olma ihtimalin olsun. Şu an garanti olan tek şey mutsuzluğun

hemen boşan. O kadar gençsin ki. Hayatın baharındasın. Ekonomik özgürlüğün var. Çocuk yok. Ailen yanında. Boşan da şu gençliğini özgürlüğünü doya doya bi yaşa.
2. Evliliği de uzuuuunca bir süre düşünme,
olacağı varsa olur. Doğru adım atarsan gayet de mutlu olursun.

Arkadaslar haklisiniz cok korkuyorum bidaha beni kimse istemicek diye ama halbuki ayaklari uzerinde duran bi kadinim ekonomik ozgurlugum var ailem arkamda namussuzluk o yapti o beni terk etti ama buyukler diyolar hicbi zaman ikinci evliliktede mutlu olamazsin fln aklimi karistiriyolar korkuyorum😭
Saçmalıyorlar. Ne münasebet ya, neden 2de mutsuzluk kesin olsun ki, kendileri 10 defa mı evlenmiş

Ha bi birinden boşanıp gözün gönlün açılsa idi. 12 sene diyorsun 15 yaşından beri adam hayatında. Bir çık gez dolaş ne hemen koşa koşa evleneceksin?

Nasil toparlancam kizlar elim kolum kalkmiyor tum gun uyumak istiyom icim paramparca 12 yilim gitti..😭
Giden 12 yıl önündekilerin yanında hiçbir şey, her şeye yeniden başlayacak kadar gençsin. Topla kendini, mal paylaşımını mehir hakkını düğün takılarını düşün, aldatılmışken bir de soydurma kendini.

X