Kesinlikle aşk derim,
Aşkın içinde mantığa yer yoktur, şunu sorun kendinize önce nasıl bir evlilik istiyorum, hayatımı bu adamla geçirmeye hazır mıyım? Gerçekten karşılıksız sevebilecek miyim? Toplumda evliliğin tanımı yanlış yapılıyor evlenince karı-koca modellerine uygun beklentiler bir süre sonra evliliği çıkmaza sokuyor eğer daha iyisi olacak diye bekliyorsanız hayalkırıklığı kaçınılmaz, değişecek olan sevgiye tutumunuzu bakışınızı değiştirecek olan sizsiniz yoksa hep aynı kişi olay ve durumlarla karşılaşırsınız.
Sadece şunu düşünmelisiniz ben bu adamla evlenmek istiyorum çünkü birarada yaşamak istiyorum onu hayatımın baş köşesine oturtmak istiyorum, bu sevginin devam etmesi için ben herşeyi yaparım diyebiliyormusunuz? Hiç düşünmeden evlenin, yok eğer iyi bir koca olabilir iyi bir baba olabilir geliri iyi işi iyi vs. düşünüyorsunuz hiç düşünmeden bırakın mutlu olmak için bunlara ihtiyacınız yok.
Sakın denemek için adamı sinir etmeyin bu çok yanlış bir düşünce tarzı kendinize sorun herşeyin cevabı yüreğinizde yüreğiniz sizi asla aldatmaz.
Ben ikinci evliliğini yapmış ve sadece aşkla yapmış biriyim, ,inanın sonuç herşeye değer, sanki bir masalın içindeyim. Herkesin bu mutluluğu yaşamasını isterim. İlk evliliğim sevgi sanmak ve mantık evliliği karışımı bişeydi, ilk eşimle beş yıl flört dönemimiz oldu ben bir türlü evlenmedim bişey eksikti, ait hissedemiyordum kendimi ama toplulumuza göre çok da düzgün bir insandı kaybetmek istemedim sonuç tam bir karabasan kendinizi kandırırsanız mutluluk maskesiyle gezinebilirsiniz. Ben sahiplenmiyorsun diye onu hep suçladım o daha ne istiyorsun diye beni suçladı sonuçta bendim ait hissedemeyen onu anladım.
Sonra bitti, şuan eşimin eşimde değil canımın yarımın yanında çok mutlu ve huzurluyum, garip bir his tamamlanmak ve bilme duygusu. Onunla herşeyin çok güzel olacağını ve olduğunu onu ilk gördüğümde biliyordum. Kısaca böyle sorularınız karşılığını net verin sonrasını ötesini hiç düşünmeyin ya sevin ya terkedin:)
Her gününüz aşkla severek ve sevilerek geçsin benim gibi.