İkinci evliliğini yapanlar yardım edin lütfen

Bosanmis erkekten neden korkuyorsunuz ki.insanlar anlasamayabilir bosanabilir bu cok normal.ben sizin yerinizde olsam bekar birinden daha cok korkardim.ayrica cocuksuzsa cocuk isteyecektir.hayirlisi olsun hakkinizda.

evet erkek iyi olup eşiyle anlaşamayıp boşanmış olabilir. ama ne bileyim bana boşanmış erkekler sorunlu erkeklermiş gibime geliyor. ondan korkuyorum...bekar erkekten neden daha çok korkayım ki?

evet erkek iyi olup eşiyle anlaşamayıp boşanmış olabilir. ama ne bileyim bana boşanmış erkekler sorunlu erkeklermiş gibime geliyor. ondan korkuyorum...bekar erkekten neden daha çok korkayım ki?

O mmantikla bakildiginda erkeklerinde sizden korkmasi lazim .sizde bosanmis birisiniz.sartlariniz farklı olduğundan bekar birinle nasil yürür diye korkardim ben olsam bide hic evlenmemis insanlarin toylugu vardir bence.ayrica suda var artik erkekler uzun süreli birliktelikler yasiyor evli olmasa bile .kari- koca hayatini zaten yasiyorlar.bide aile faktörü var.bekar biriinin ailesi iki çocuklu bir gelin istemeyebilir onlarida anlamak gerek.sorumluluk almak baskasinin çocuğunun sorumlulugunu almak kolay degil.bana sizin imkanlarinizdan yararlanmak istemisler gibi geldi yoksa cocuksuz biri etrafında okadar kiz varken neden cocuklu bir kadini tercih etsin ki.kirilmayin bana ama ben realist bakarim her olaya.

yalnız benimle birlikte olmak isteyen beylerin zaten durumu yerinde. ne yapsınlar benim paramı ki şu an yüklü borcum var zaten

yalnız benimle birlikte olmak isteyen beylerin zaten durumu yerinde. ne yapsınlar benim paramı ki şu an yüklü borcum var zaten

o zaman çok güzelsiniz ne diyeyim. bir erkek bekar hiç evlenmemiş çocuksuz iki çocuklu bir kadınla neden evlenmek ister ?ben çözemedim .hakkınızda hayırlısı olsun ..

Allah yardimciniz olsun. Zor isler. Insanin ici korkuyla doluyor evlenmeye karar verirken. Umarim dogru bir karar verirsiniz ve guzel bir evlilik yapabilirsiniz. Sonucta yanlizlik gercektende insanlar icin deyil. Cocuklariniz Allahin izniyle buyuyp kendi yuvalarini kuracaklar ilerde. O yuzden ilerisini de dusunmek lazim diye dusunuyorum. Bol bol dua edin dogru karar verebilmek icin. Ve ailenizin gorusune de deyer verin derim.

amin saolun. çok dua edeceğim inşaalah..

mutlulugunuzla mutllu oldum ne sicak anlatmissiniz Allah hep daim etsin bizede nasip etsin

meryzynp şu anda durumun nedir merak ettim. evlendin mi. konuya yazmayalı uzun zaman olmuş ama..

Ayy nasıl imrendim size anlatamam Allahım yuvanızdan bu mutlulugunuzu hiç eksik etmesin maşallah Allah nazarlardan saklasın

daha yeni bosanmissiniz.. evlilige ve belli bi duzene alistgnzdan bosluga dusmemek adina boyle bseye girdiniz sanirim ama bence cok erken.. acele etmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…