İkinci El Gelinlik Kavgası

Al benden de o kadar..
Çok isterdim konu sahibine ''Ne doğru düşünüyorsun.
Sevdiğin adamı zora sokmayacak tercihler yap. Siz artık biz oluyorsunuz.''
demeyi.

DİYEMİYORUM..
Üzgünüm.
Ama burada kızın ailesi kızına bir iğne almamış insanlar ortada yatak örtüsü tencere takımı şu bu bile yok
Normal kız çeyizi bile alınmamış
Her şeyi biz yaptık tavrıyla karşılaşması daha mümkün
Kendi kızının parasını alıp oğluna veren annenin isteği umurunda olmamalı

Ahaha, cidden öyle valla. Kargosu benden olsun bedava göndereyim dedirtmeye çalışıyorlar.
Bir ara halam evde oturduğu yerde bebek yeleği örüyordu ipin tanesi 7 lira 2 tane ip gldlyor yaptığı modele
25 liradan koyduk
Kadın yazmış 5 lira olmaz mi
Ben sinirlenip bir şeyler yazacağım
Halam diyor dur yazma bu kadina borçlu çıkarız:KK70:
Dalga geçer gibi fiyat veriyorlar

Ama burada kızın ailesi kızına bir iğne almamış insanlar ortada yatak örtüsü tencere takımı şu bu bile yok
Normal kız çeyizi bile alınmamış
Her şeyi biz yaptık tavrıyla karşılaşması daha mümkün
Kendi kızının parasını alıp oğluna veren annenin isteği umurunda olmamalı

O zaman durum değişir.
Elbette kız tarafı olarak anne açgözlüyse bari kızı tokgözlü olsun..

O zaman durum değişir.
Elbette kız tarafı olarak anne açgözlüyse bari kızı tokgözlü olsun..
Konu sahibinin eski konusunda var
Tekrar tekrar yazmak istemiyorum
Buradaki anne erkek tarafının aldığı 1500 liralık yatak örtüsüne burun kıvırıp kendisi 10 liralık bir şey almayan bir anne
Tüm borç kalacak konu sahibi ve kocasının üstüne konu sahibi çalışmıyor
Bu yüzden akıllıca davranması lazım

Bence en özel gününüzde neden başkasına ait bir gelinlikle çıkasınız ki ayrıca ikinci el yada kiralama fiyatıyla aynı olan sıfır gelinliklerde var illaki 6 yada 8 lik gelinlik bakmak zorunda değilsiniz gelinliğiniz size özel olmalı bu benim düşüncem

2018 temmuz da evlendim benimde bulunduğum ilde secenek az olunca fiyatlar ateş pahasiydi. Il dışına da gitme durumumuz olmadı malesef o kadar para verdik aldım yaza satma yada kiralama olursa vercem bakalım.

Ben gelinligimi letgo'da satisa koydum. Toplam 4bine almistim herseyini(aysira marka) 1bine koydum. Boy ve ölculerim sizle ayni. Kuru temizlemesini yaptirmistim. Ulasmak isterseniz ozelden bilgi verebilirim.

Merhaba

Gelinliğimi ikinci el almak istiyorum. Çalışmıyorum ve nişanlımı da zora sokmamak istiyorum. Ayrıca gelinlik fiyatları çok yüksek. Bir defa giyeceğim bir elbiseye 6, 8 bin vermek istemiyorum. Bundan dolayı annem sürekli söyleniyor. Bir kez olacak alsın neden almayacakmış senin insanlardan neyin eksik diyip duruyor. Anneme hak veren var mı aranızda? Yazık değil mi o kadar ay çalışsın ben de bir gelinliğe yatırayım adamın emeğini.
Siz ne düşünüyorsunuz? Siz olsanız annenizi nasıl ikna ederdiniz?
6-8 binden daha uyguna Yok mu gelinlik
Bu kadar çok acırsanız ilerde acınacak hale gelirsiniz kimse sizi takdir etmez
Orta halli birşey alın sıfır olsn

X