• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El İkinci el Bugaboo Donkey ikiz bebek arabası arıyorum!!!

Merhaba, elimde sifir hic kullanilmamis bugaboo donkey ikiz arabasi var, ikizle baslayan maceramiz malesef tek bebekle devam ediyor. Erkenden aldiğimiz arabamizi ise satiyoruz. Iki bebek icin sifir oturma uniteleri, sifir portbebeleri, teshirden maxi cosi pebble ana kucaklari ile birlikte satiyorum. Sasesi de teshirden ama tum parcalar hic kullanilmamis.ilgilenen özelden iletişime gecebilir.

Merhaba, elimde sifir hic kullanilmamis bugaboo donkey ikiz arabasi var, ikizle baslayan maceramiz malesef tek bebekle devam ediyor. Erkenden aldiğimiz arabamizi ise satiyoruz. Iki bebek icin sifir oturma uniteleri, sifir portbebeleri, teshirden maxi cosi pebble ana kucaklari ile birlikte satiyorum. Sasesi de teshirden ama tum parcalar hic kullanilmamis.ilgilenen özelden iletişime gecebilir.

Satıldı mı acaba

Bugaboo donkey 2. El pembe ve mavi tenteli port bebeleri ve 4+ koltukları da mevcut ayrıca tenteyle aynı renk şemsiye aksesuarı da var satmak istiyorum. İlgilenenler

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 285
Back
X