Ikinci cocuk

nmk66

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
225
105
103
32
Meraba ilk çocuğum şu an alti yaşını biraz geçti. İkinci çocuk istiyorum ve kendime kızıyorum neden bu kadar bekledin diye. Yaş farkları çok olacak şimdi hamile kalsam 7 yaşında doğacak kardeşi. Cahilmisim şimdiki aklım olsa hemen arka arkaya dogururdum diyorum. Çok mu geç kaldım. Çok zorlanır miyim. Böyle yaş farkı olanlar ne yapıyor yardımcı olur musunuz

7yaş çok mu fazla ? Abimle aramda 17 yaş var benim cahillikle ne alakası var bu olayın anlayamadım.

Kardesimle aramda 7 yas var, hic de bir sikinti olmadi hatta annem ancak kendini bulmus bence yeni bebek icin :) cok yakin yaslarla cocuk sahibi olmak en azindan bana gore degil, cok zor. 7 yasinda cocuk laf dinler, yardimi bile olur

Oğlum benim neden kardeşim yok oynayacak falan deyince direk düşüyorum üzülüyorum ben istemedim diye kızıyorum kendime baya bunalimdayim

Benim çocuklarımın arası 5 yaş bence şuan istiyorsanız deneyin çünkü tek çocuk büyütüyor gibiyim oğlum zaten her işini kendisi görüyor anlayışlı sizinde aradaki yaş farkı çok iyi

Bence kafanda büyütüyosun. Çok fazla değil. Oluyorsa yao gitsin.

Benim oğlumla kızımın arasında 6 yaş bence daha iyi oğlum yardım ediyor bana ikiside küçük olsaydı başa çıkamazdım heralde

Benim küçük kardeşimle aramda 13 yaş var abimle de arasında 16 yaş biizm için sorun olmadı demek ki istememişsiniz yapmamışsınız bu kadar sıkıntı yapmayın

Oğlum benim neden kardeşim yok oynayacak falan deyince direk düşüyorum üzülüyorum ben istemedim diye kızıyorum kendime baya bunalimdayim
Benim abim kardeş kardeş diye ailemin kafasının etini yemiş şimdi bana geçtim faydayı zararı dokunuyor. Ömrü boyunca zararı dokundu aslında. Çocuk konuşur bir şey olmaz.

Merhaba benim 6 buçuk yaşında kızım var ve şu an 3 aylık ta bebeğim var elhamdülillah ki Rabbim böyle zamanı uygun görmüş hiç geç değil hatta tam zamanı beklemeyin bile bu saatten sonra ikisine de zaman ayırma olasılığınız yükseliyor çok rahat ve ilgili zaman geçiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…