ohh be olduu:lepi:
Selam arkadaşlar bende ikinci çocuğu isteyenlerdenim. Aslında bundan 7 ay önce asla düşünmüyordum ama şuan çok çokkkk istiyorum. kızım 4 yaşını bitirdi. 7 aydır denemelerimiz sonuç vermiyor. Sebebi belli değil dr. herşey normal diyor ama neden olmuyor anlamıyoruz. 7 aydır bu ay bu ay demekten çok sıkıldım zannederdim ki istediğin an olucak ama olmyor kısmet bakalım ne zaman bu ayda çok ümitliyim.
her zmanın zorlukları ve kolaylıkları var.ama yaşları yakın olursa oyun arkadaşı olurlar.canları sıkılmaz.hanımlar merhabaaaa benimde 27 aylık bir oglum var ,ve çok ara vermeden bende ikinciyi çok istiyorum ,bir yandan korkularımda var tabiii biraz zorlanıcam ama bi yandanda hem rahata alısmadan hemde fazla yaş farkı olmadan olsun istiyorum ,eşimde çok istiyor ama zorlanacagımızı düşünerek biraz daha vakit geçsin diyor ,off bilmiyorum ama bir bebek gördügümde dayanamıyorum artık
her zmanın zorlukları ve kolaylıkları var.ama yaşları yakın olursa oyun arkadaşı olurlar.canları sıkılmaz.
mesela biz bekleye bekleye oğlum yakında 8 yaşına girecek.:uhm:
hala eşim karar vermiş değil.
bazı açılardan şuan için ben de istemiyorum.( sınavlarım var ,çünkü)
ahh arkadasım benim oglum zor bi çocuk zaten çok yaramaz ,gecede on kere kalkar bugune kadar sayılı görmusumdur yani gece 1 kere kalksın ,bu yüzden istiyorum işte sonradan rahatı görmeden hemen ıkıncı olsun ,sonrada zaten bütün uykular benim :teytey:karar senin yine de ama çoğu kişi ara verince zorlandıklarını söylüyorlar.
ama yaşları yakın olmasının zorlukları da var.mesela arkadaşımın çocugu 3 yaşında ikincisi de oldu yeni.gece biri uyanıyormuş dğerini uyandırıyormuş.o yatıyormuş,diğeri kalkıyormuş.arkadaşım mahvolmuş uykusuzluktan.
bir onun altını değiştir sonra diğerininkini...sonra ilk çocuk tuvalete alışacak,ama kardeşi gelince o da bez isteyecek....
dediğim gibi her dönemin zorlukları ve kolaylıkları var gözünü korkutmıyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?