İkinci çocuğu ne zaman düşündünüz yada yaptınız?

Eslemimbebem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
1.323
573
73
38
Bnm kizim 15 aylik aslında istiyorum bi tane olsun ikisini bir buyuteyim diye sonrada biraz bünye mi dinlen sin diyorum bilemedim

şimdiki aklım olsa sütten ayirdigimda ikinciye niyetlenirdim tabi nasip olurmuydu bilemem

Ben kizim 19 aylikken hamile kaldim diger kizime.28 ay aralari.iyiki vermis Rabbim onlari çok şükür. Suan buyuk 5 küçük 2.5 yasindalar.kresede gidiyorlar.hastaliklar olmasa daha iyi olucaz ama hamd olsun.hatta 3 cuyu bile dusunuyorum.sorada vaz geciyorum.ama 2 sene sonrasina bir hamilelik kesinlikle dusunuyorum.bakalim kismet.

Rabbimin lütfü bence yanlışlıkla olan hamilelikler çünkü insan cesaret edemiyo şahsen ben,; buyusun yurusun çise alissin derken kızım 3 yaşına geldi sonrada 2 dusugum oldu kanında pıhtılaşma varmış bu seferde korkudan durakladım Rabbim herkesin gönlüne gore versin ,biraz uzunmu oldu ne

hemenden kasıt, 2 yaş çünkü emziriyosaniz busefer oöbürünün hakkına girdim o daha emecekti gibi duygusal düşünceler beyninizin kemirebilir. malum gebelik = duygusallik

o zaman 2 yaşından sonra hemen düşünün derim , bazen değişik düşüncelere daliyorum birde etraf baskısı sütten keser kesmez yapsaymisim da bu sıkıntı ileri yaşta oluyormusta , Rabbim dilerse olur diyorum ben hayırlısıni istedim oda buymuş

ama yinede şeytan boş durmuyor ve "acaba " mi dedirtiyor hakkımızda hayırlı olanı Rabbim gönlümüze razı eylesin inşallah

ama yinede şeytan boş durmuyor ve "acaba " mi dedirtiyor hakkımızda hayırlı olanı Rabbim gönlümüze razı eylesin inşallah
Ya cnm bnde bebeğin rizkini keser emmeden kesmek zorunda kalmım emsin 2 yaşına kadar diye düşünüyorum yada biraz büyüsün 3 yaş fln bilemedim ya

kanimda pıhtılaşma var kısımda yoktu 2 düşükten sonra çıktı tabiii sebep bunlar boyle olup çocuk sahibi olan çok ben kendime iğne vurmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…