Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kizim 19 aylikken hamile kaldim diger kizime.28 ay aralari.iyiki vermis Rabbim onlari çok şükür. Suan buyuk 5 küçük 2.5 yasindalar.kresede gidiyorlar.hastaliklar olmasa daha iyi olucaz ama hamd olsun.hatta 3 cuyu bile dusunuyorum.sorada vaz geciyorum.ama 2 sene sonrasina bir hamilelik kesinlikle dusunuyorum.bakalim kismet.
Rabbimin lütfü bence yanlışlıkla olan hamilelikler çünkü insan cesaret edemiyo şahsen ben,; buyusun yurusun çise alissin derken kızım 3 yaşına geldi sonrada 2 dusugum oldu kanında pıhtılaşma varmış bu seferde korkudan durakladım Rabbim herkesin gönlüne gore versin ,biraz uzunmu oldu ne
hemenden kasıt, 2 yaş çünkü emziriyosaniz busefer oöbürünün hakkına girdim o daha emecekti gibi duygusal düşünceler beyninizin kemirebilir. malum gebelik = duygusallik
hemenden kasıt, 2 yaş çünkü emziriyosaniz busefer oöbürünün hakkına girdim o daha emecekti gibi duygusal düşünceler beyninizin kemirebilir. malum gebelik = duygusallik
o zaman 2 yaşından sonra hemen düşünün derim , bazen değişik düşüncelere daliyorum birde etraf baskısı sütten keser kesmez yapsaymisim da bu sıkıntı ileri yaşta oluyormusta , Rabbim dilerse olur diyorum ben hayırlısıni istedim oda buymuş
o zaman 2 yaşından sonra hemen düşünün derim , bazen değişik düşüncelere daliyorum birde etraf baskısı sütten keser kesmez yapsaymisim da bu sıkıntı ileri yaşta oluyormusta , Rabbim dilerse olur diyorum ben hayırlısıni istedim oda buymuş