• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci Cizgiyi goruyor musunuz?

Bubo

🧸
Pro Üye
15 Şubat 2018
2.677
8.781
158
Merhaba, adetime 2 gun var.
Az once test yaptim cok coook cok silik bir cizgi var gibi.
Siz de goruyor musunuz? Yoksa sadece bana mi oyle geliyor? 😂

Duzenleme: Kan testim pozitif geldi. 🥹
Beta hcg 29 çıktı.

Eklentiler

• IMG-20240520-WA0054.webp
    IMG-20240520-WA0054.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 435
Son düzenleme:
Var gibi canım ama pembemsi ise gebeliktir gri ise kuruma çizgisi. Sabah idrarla tekrar dene ☺️

Var gibi canım ama pembemsi ise gebeliktir gri ise kuruma çizgisi. Sabah idrarla tekrar dene ☺️
Selam ne olur benimkine de bir bakın, bat a 5 gün var yapıp kenara koymuştum birşey çıkmadı diye. Dün de aynı marka yaptım ama o hiç böyle olmadı baktım hala tek çizgi. Sizce bu kuruma mı? Umut arıyorum IMG_4206.webp

Evt bnde gördüm var gibi hayalet çizgi inş hamilesinizdir 🙂

Ayy ben de gördüm 🙈

Tesekkur ederim cevaplariniz icin.💜 cok zor belli oluyor cizgi o nedenle emin olamadim ve baska gorusler de almak istedim. Ilk dakikalarda cikti. Ama yine de belli olmaz cunku gorebilmek icin testin kapagini acmam gerekti. Kapagi kapaliyken goremedim. O nedenle fazla umitlenmemeye calisacagim 😊 Sabah gidebilirsem kan verecegim. Eger hamileysem birakmam gereken bir ilac kullaniyorum. 😬

Selam ne olur benimkine de bir bakın, bat a 5 gün var yapıp kenara koymuştum birşey çıkmadı diye. Dün de aynı marka yaptım ama o hiç böyle olmadı baktım hala tek çizgi. Sizce bu kuruma mı? Umut arıyorum Eki Görüntüle 3430156
Kuruma cizgisi hakkinda hic bilgim yok. Umarim en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalirsiniz.💜

Tesekkur ederim cevaplariniz icin.💜 cok zor belli oluyor cizgi o nedenle emin olamadim ve baska gorusler de almak istedim. Ilk dakikalarda cikti. Ama yine de belli olmaz cunku gorebilmek icin testin kapagini acmam gerekti. Kapagi kapaliyken goremedim. O nedenle fazla umitlenmemeye calisacagim 😊 Sabah gidebilirsem kan verecegim. Eger hamileysem birakmam gereken bir ilac kullaniyorum. 😬
lütfen buraya da yazın sonucunuzu. umarım yüz güldürücü haberler alırsınız💚

Selam ne olur benimkine de bir bakın, bat a 5 gün var yapıp kenara koymuştum birşey çıkmadı diye. Dün de aynı marka yaptım ama o hiç böyle olmadı baktım hala tek çizgi. Sizce bu kuruma mı? Umut arıyorum Eki Görüntüle 3430156
Çizgi var ancak ilk 4 5 dkda çıktıysa normal ama çok beklemişse kuruma çizgisi oluyor 🙏🏼💐

Aaaaaaaaaaaa kardeş mi geliyoooo 🫠🫠

Aaaaaaaaaaaa kardeş mi geliyoooo 🫠🫠
Ay bilmiyorum ki Canım 😅 yabanci bir forumda da paylasmistim. Kapagini actigin icin test gecersiz dedi herkes, ne alakaysa. 🙄 Burada hep goruyordum herkes acip bakiyor diye acıpta baktim ben de 😅
Gece uyuyamadigim icin sabah kan vermeye yetisemedim.. laboratuvar 11 de kapaniyor. Zaten yarin beklenen adet tarihim. Bakalim ne olacak 🙂

Ay bilmiyorum ki Canım 😅 yabanci bir forumda da paylasmistim. Kapagini actigin icin test gecersiz dedi herkes, ne alakaysa. 🙄 Burada hep goruyordum herkes acip bakiyor diye acıpta baktim ben de 😅
Gece uyuyamadigim icin sabah kan vermeye yetisemedim.. laboratuvar 11 de kapaniyor. Zaten yarin beklenen adet tarihim. Bakalim ne olacak 🙂
En hayırlısı olsun inşallah. 🥹

Kapak açınca ne oluyor çizgiler dans mı ediyor:)))) ekran parlayınca çok çok silik çizgiler tam anlaşılmıyor, açmak daha iyi gösteriyor. Kızımda yapmıştım bende :)

Hanımlar merhaba benim tüp bebekle olmuş
İkizlerim var 4.5 yaşındalar pcos hastasıyım adetlerim anlayacağınız düzensiz oluyor son adetim 27 Nisan da başladı dün geceden başlayan kahverengi lekelenme ve göğüslerimde hassasiyet vardı şeytan dürttü beni ve test yaptım ikinci çizgi
Silik çıktı açıkçası normal hamile kalmadığımdan bu durumlarda biraz acemiyim şimdi hamile miyim ben kan testi ne zaman yapmalıyım

Eklentiler

• IMG_4152.webp
    IMG_4152.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 358
Back