- 15 Şubat 2018
- 2.677
- 8.781
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt bnde gördüm var gibi hayalet çizgi inş hamilesinizdirMerhaba, adetime 2 gun var.
Az once test yaptim cok coook cok silik bir cizgi var gibi.
Siz de goruyor musunuz? Yoksa sadece bana mi oyle geliyor?![]()
Var gibi canım ama pembemsi ise gebeliktir gri ise kuruma çizgisi. Sabah idrarla tekrar dene![]()
Evt bnde gördüm var gibi hayalet çizgi inş hamilesinizdir![]()
Ayy ben de gördüm![]()
Tesekkur ederim cevaplariniz icin.Ben de gördüm
kaç dakika sonra böyle sonuç aldınız acabaSelam ne olur benimkine de bir bakın, bat a 5 gün var yapıp kenara koymuştum birşey çıkmadı diye. Dün de aynı marka yaptım ama o hiç böyle olmadı baktım hala tek çizgi. Sizce bu kuruma mı? Umut arıyorum Eki Görüntüle 3430156
Kuruma cizgisi hakkinda hic bilgim yok. Umarim en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalirsiniz.Selam ne olur benimkine de bir bakın, bat a 5 gün var yapıp kenara koymuştum birşey çıkmadı diye. Dün de aynı marka yaptım ama o hiç böyle olmadı baktım hala tek çizgi. Sizce bu kuruma mı? Umut arıyorum Eki Görüntüle 3430156
lütfen buraya da yazın sonucunuzu. umarım yüz güldürücü haberler alırsınızTesekkur ederim cevaplariniz icin.cok zor belli oluyor cizgi o nedenle emin olamadim ve baska gorusler de almak istedim. Ilk dakikalarda cikti. Ama yine de belli olmaz cunku gorebilmek icin testin kapagini acmam gerekti. Kapagi kapaliyken goremedim. O nedenle fazla umitlenmemeye calisacagim
Sabah gidebilirsem kan verecegim. Eger hamileysem birakmam gereken bir ilac kullaniyorum.
![]()
Mutlaka geri bildirim yapacagim. Tesekkur ederim guzel dileginiz icinlütfen buraya da yazın sonucunuzu. umarım yüz güldürücü haberler alırsınız![]()
Aradan bi saat geçmiştir herhalde. Tek kafama yakın bu kuruma ise dün yaptığım aynı marka testte hala tek çizgi onda da kuruma olması gerekmez miydikaç dakika sonra böyle sonuç aldınız acaba
Çizgi var ancak ilk 4 5 dkda çıktıysa normal ama çok beklemişse kuruma çizgisi oluyorSelam ne olur benimkine de bir bakın, bat a 5 gün var yapıp kenara koymuştum birşey çıkmadı diye. Dün de aynı marka yaptım ama o hiç böyle olmadı baktım hala tek çizgi. Sizce bu kuruma mı? Umut arıyorum Eki Görüntüle 3430156
isterseniz bugün testi yenileyinAradan bi saat geçmiştir herhalde. Tek kafama yakın bu kuruma ise dün yaptığım aynı marka testte hala tek çizgi onda da kuruma olması gerekmez miydi
Ay bilmiyorum ki CanımAaaaaaaaaaaa kardeş mi geliyoooo![]()
En hayırlısı olsun inşallah.Ay bilmiyorum ki Canımyabanci bir forumda da paylasmistim. Kapagini actigin icin test gecersiz dedi herkes, ne alakaysa.
Burada hep goruyordum herkes acip bakiyor diye acıpta baktim ben de
Gece uyuyamadigim icin sabah kan vermeye yetisemedim.. laboratuvar 11 de kapaniyor. Zaten yarin beklenen adet tarihim. Bakalim ne olacak![]()
Amin insallah. Çok teşekkür ederim canım.En hayırlısı olsun inşallah.![]()
Kapak açınca ne oluyor çizgiler dans mı ediyor:)))) ekran parlayınca çok çok silik çizgiler tam anlaşılmıyor, açmak daha iyi gösteriyor. Kızımda yapmıştım bende :)Ay bilmiyorum ki Canımyabanci bir forumda da paylasmistim. Kapagini actigin icin test gecersiz dedi herkes, ne alakaysa.
Burada hep goruyordum herkes acip bakiyor diye acıpta baktim ben de
Gece uyuyamadigim icin sabah kan vermeye yetisemedim.. laboratuvar 11 de kapaniyor. Zaten yarin beklenen adet tarihim. Bakalim ne olacak![]()