- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 32
İnşallah canım ya çok çok teşekkür ederim cevapların ve düşüncelerin içinValla ben sabırsız oldugum ıcın hergun test yapmıstım ama en guzelı sabredıp adet gecıkmesını beklemek ya da erken gebelık testı alıp test yapmak. Ama sende sılıkte olsa cızgı cıkmıs ben gebelık oldugunu dusunuyorum ınsallah yanılmıyorumdur canım :)
benı de haberdar et kuzum :)İnşallah canım ya çok çok teşekkür ederim cevapların ve düşüncelerin içinSabredip yapayım ben o zaman bakalım hayırlısı
Tamam canım mutlaka yazarım :)benı de haberdar et kuzum :)
Bugün yaptım negatif çıktı. Zaten beklemiyordum ama insan şüpheleniyor iştebenı de haberdar et kuzum :)
Adet gecikmenle birlikte tekrar test yap inşallah hamilesindir canımAynı durum bende de var dün yaptım ikinci çizgi çok silik ama adetime 6 gün var gebelik olabilir mi çok mu erken umutlanmak istemiyorum
Inşallah canımAdet gecikmenle birlikte tekrar test yap inşallah hamilesindir canım
Aile hekimliğine gidemedim doktordanda çok zor randevu alabilmek ama galiba deilim adetim le alakalı bir problem yaşıyorum seyahat etmem gerekiyor gittiğim yerde doktora gidicemkan verdiniz mi acaba gebelik var mı
bugün kan testi yaptırdım 621.6 çıktı 3 hafta solması lazım değer normal miAdet gecikmenle birlikte tekrar test yap inşallah hamilesindir canım
Canım ya ben bu konularda pek bişey bilmiyorum ama buralarda okuduğum kadarıyla değerin gayet iyibugün kan testi yaptırdım 621.6 çıktı 3 hafta solması lazım değer normal mi
Canım değerin güzel :) tebrik ederimbugün kan testi yaptırdım 621.6 çıktı 3 hafta solması lazım değer normal mi
Âmin inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese hayırlısı ile versinCanım ya ben bu konularda pek bişey bilmiyorum ama buralarda okuduğum kadarıyla değerin gayet iyihayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin bebişini
Çok teşekkür ederimCanım değerin güzel :) tebrik ederim
Amin canım inşallahÂmin inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese hayırlısı ile versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?