İkinci çizgiyi gören varmı

Emooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
11
5
1
35
Merhaba kızlar test yaptım ama ikinci çizgi çok silik görebilen varmı ben tam anlayamadım

Eklentiler

• 20190315_022342.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 268
Bu arada fotoda daha silik çıkmış aslında birazdaha koyu

Ben çok net bi şekilde görebiliyorum canım. Hayırlı olsun.

Ay hadi inşallah. ❤ Darısı bana hayırlısıyla. Önümüzdeki ay da benim yıl dönümüm. Bende çok istiyorum bu ay olmasını ama hayırlısı neyse o olsun. Nasip bakalım.

Bu testlerde ciktiysa kanda hayli hayli cikiyor aslinda bende ikinci gebeligimi cok silik bi testle ogrendim testten kaynakli sanirim pembelik fazla testte

Adetim düzensiz oyüzden güvenemiyorum
kuzum o zaman bır kac gun daha bekle ve dırek kan testı yaptır ancak boyle kesınlesır ama o ıkıncı cızgı hamılelık olmayınca sılık dahı cıkmıyor kendımden bılıyorum :) Allah gönlüne göre versin canım benım

Amin cümlemize inşallah

Evet cok silik bi cizgi var bnde hamilelgmi ayni sennki gbi ogrendim var mi yok mu die kendimi yedim bitirdim hatta gidip gelip teste bakmaktan gozlerim şaşı oldu dayanamadm testi cope attim 4 gun sonra tekrarladm testi ve kipkirmizi iki net cizgi gordum bakarken gozlerim agrimiodu artik insallah darisi senn basina olur

Benimde aynı bu şekilde görünüyor :) tam olarak ne zaman yapmalıyım
adetıne kac gun var canım adetın uzerınden en az 1 gün gecınce testı tekrarla canım bende adetten 4 gün gecınce ucuz gebelık testınde sanıyesınde pozıtıf cıktı ama oncesnde yaptıklarımda ıkıncı cızgı cok sılıktı yanı 10 dk sonra belırgın oluyordu oyle dıyım

Canım sağol ya ben üstüne görmeden şüphelendiğim için 4. günümde yaptım çook silik çıktı bu foto paylaşan arkadaşla aynı diyebilirim. Bir tane daha testim var onu bir hafta sonra mı yapsam acaba netlik için :)

Valla ben sabırsız oldugum ıcın hergun test yapmıstım ama en guzelı sabredıp adet gecıkmesını beklemek ya da erken gebelık testı alıp test yapmak. Ama sende sılıkte olsa cızgı cıkmıs ben gebelık oldugunu dusunuyorum ınsallah yanılmıyorumdur canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…