Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet günün geçmişmiydi cnm bu deger cıktığında
1 gün geçmişti hatta geçmemişti bile adet olmam gereken gün vermiştim kanı
Ben ilşkiden 8 gün sonra baktırdım 3.54 11.gün 39.88 12.gün 63.52 yarın adet günüm.hafif lekelenme oldu korkuyorum.
Canım hafif lekelenme olduysa fazla korkma. Bebek rahme yerleşirken olabilir öyle şeyler. Kanaman artmadığı taktırde çok fazla sıkma canını. Hatta rahatlamak için git bir doktor gözük bence...
gözün aydın,tebrik ederim,hayırlı olsun canım,2 aydır tedavi görüyorum demişsin,bende pkosluyum merak ettim nasıl bir tedavi görüyordun ?a.s.
canim coook tebrik ederim. darisi basimiza.
allah tamamına erdirsin canım çok sevindmm..tebrikler tekrar...a.s.
dilek canım Allah tamamına erdirsin senin yazılarını takip ediyor ve tebrik etmek için kesinleşmesini bekliyordum nitekimde öyle oldu yürekten tebrik ediyorum mayıs ve haziran ne bereketli oldu aman aman nazar değmesin
Ardakaşlar biraz önce, 2 gündür dizim ağrıdığı için acile gittim. Doktor kan tahlilleri ve röntgen istedi ama ben adetim 1-2 gün içinde olması gerekiyor ama korunmadığımız için gebe olma ihtimalim var dedim. Her neyse öyleyse sabah gel, kan ver, röntgen kalsın, dedi. Biz de eve gelirken bi test aldık eczaneden. Onu yaptım biraz önce ve ikinci çizgiyi gördüm ama çok silik. Umarım beni yanıltmıyordur. Yarın sabah tekrar bir test yapacam o da aynı sonucu verirse doğru kan tahlili yaptırmaya. Nolur dua edin benim için. 7 aydır çalışıyoruz fakat olmuyordu, sonra da PKOlu olduğumu öğrenince bir daha yıkıldım. Iki aydır tedavi görüyordum. Ikinci çizgiyi görünce ağlama krizine tutuldum hala ağlıyorum.
Bana dua edin de yanlış olmasın. Özellikle de aranızdaki anneler. Annelerin duaları tutarmış. senağlama senağlama
CANIM ALLAH HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH HAYIRLISIYLAN UCAGINA ALIRSIN DUALARIMIZ SENİNLE SENDE DUADA BİZİ UNUTMA