Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkinci çizgiyi gördüm...:)))
- Konu Sahibi dilek_83
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım işallah hamielsindir ben bugün yaptım test daha adetime 8 gün var ama ne biliyim. bende senin gibi ilk hamileliğimde 2 çizgiyi silik görmüştüm ama hemen nalamıştım hamile olduğumu çünkü bir çok arkadaşım böyle anlamıştı ama ne yazııkki rabbim onu yanına aldım.bir daha ne zaman görürüm bilmiyorum
Canlarım ben sonucu aldım hamileyim:))) ama daha çok yeni 2 haftalıkmış. Haftaya keseye bakmak için ultrasona çağırdı doktor. 2 hafta sonra bebeğı görebilecekmişiz
Dua edin benim için bişey olmasın çok korkuyorum
Rabbim herkese nasip etsin dualarınıza muhtacım
canım tebrık ederımm cokk guzell anne olcaksınn hayırlısını dılıyorum ınsallah bızede nasıp eder ınsallah..tam olarak belırtılerın nelerdıı acıklarmısın hepsını bızleree...tekrar tebrıklerrra.s.:teytey:
Canlarım ben sonucu aldım hamileyim:))) ama daha çok yeni 2 haftalıkmış. Haftaya keseye bakmak için ultrasona çağırdı doktor. 2 hafta sonra bebeğı görebilecekmişiz
Dua edin benim için bişey olmasın çok korkuyorum
Rabbim herkese nasip etsin dualarınıza muhtacım
Tebrikler cnm,
Kanda beta hcg kac cıktı?
canım tebrık ederımm cokk guzell anne olcaksınn hayırlısını dılıyorum ınsallah bızede nasıp eder ınsallah..tam olarak belırtılerın nelerdıı acıklarmısın hepsını bızleree...tekrar tebrıklerrra.s.:teytey:
Canım benim hiç bir belirtim olmadı açıkcası...:) Tabii halsizlik hariç çok oyrgun düşüyordum hala öyleyim ve sürekli uyumak istiyorum. Hiç beklemiyordum zaten bu ay, hatta hiç olmayacakmış gibi geliyordu bana ama Allah'ıma bin şükür tam zamanında oldu.
Allah isteyen herkese nasip etsin...
Tebrikler cnm,
Kanda beta hcg kac cıktı?
saol canım bhcg 196 çıktı. Daha çok küçük 2 haftalık :dance:
saol canım bhcg 196 çıktı. Daha çok küçük 2 haftalık :dance:
Adet günün geçmişmiydi cnm bu deger cıktığında