İkinci çizgi çok silik ip gibi hamile olabilirmiyim

Pandaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
21
5
27
Merhabalar arkadaşlar, ben 4 aylık evliyim ve korunmuyoruz eşimle gebelik istiyoruz inşallah.Bugün adet günüm tüm adet belirtim var onun dışında gözlemleyebildigim hiç bi belirtim yok bugün evde kalan bi test vardi onu yapim içimde kalmasın dedim ama gün ışıgımda belli t bölgesinde çok ip gibi aşiri silik bi cizgi görüverdim sizce dogrulugu nedir hamile olabilirmiyim
20210808_122607.jpg

Çizgi zorda olsa görünüyor sabah idrarıyla mı yaptın 🥰
Sabah ilk idrarımla yapmadım maalesef çünkü hamile degilime o kadar çok kendimi adapte etmiştimki eşimin belki bu kez olur demesi kafası karıştırıp gün içindeki idrarımla yaptim 😊 ne kadar dogru bilemiyorum güvenebilirmiuim bu teste onuda bilmiyorum

Sabah ilk idrarımla yapmadım maalesef çünkü hamile degilime o kadar çok kendimi adapte etmiştimki eşimin belki bu kez olur demesi kafası karıştırıp gün içindeki idrarımla yaptim 😊 ne kadar dogru bilemiyorum güvenebilirmiuim bu teste onuda bilmiyorum
765FAAA2-1D55-404E-87ED-DA225DAB40A0.jpeg
Bak bu da benim testim ben adetime 8 gün kala aşırı kusma ve baş dönmesiyle gittim kan da negatif çıktı idrar yolu enfeksiyonu var dedi antibiyotik verdi iki tane içtim sonra içime bi süphe düştü enfeksiyonda bu kadar kötü olamazdım çünkü değerim çok yüksek değildi şuan adetime 5 gün var orası hep beyaz olurdu 3-4 tane yaptım sürekli çıkıyor aynı yerde :KK43:

Eki Görüntüle 2898431 Bak bu da benim testim ben adetime 8 gün kala aşırı kusma ve baş dönmesiyle gittim kan da negatif çıktı idrar yolu enfeksiyonu var dedi antibiyotik verdi iki tane içtim sonra içime bi süphe düştü enfeksiyonda bu kadar kötü olamazdım çünkü değerim çok yüksek değildi şuan adetime 5 gün var orası hep beyaz olurdu 3-4 tane yaptım sürekli çıkıyor aynı yerde :KK43:
Evet seninkindede ikinci çizgi silik görünüyor belkide hamileyizdir canım 😃 inşallahh bilemeyiz bugün eger adet olmazsam yarın sabah erken gebelik tedtiyle yapıcam birde

Evet seninkindede ikinci çizgi silik görünüyor belkide hamileyizdir canım 😃 inşallahh bilemeyiz bugün eger adet olmazsam yarın sabah erken gebelik tedtiyle yapıcam birde
Tabi ki kendi tercihin ama bence erken gebelik testine boşa para verme bence ekstra bir şeyi yok çevremden duyduklarım kadarıyla. Sağlık ocağına gidip kan ver bence 🥰 ben günümü bekliyorum geçince öyle yapmayı düşünüyorum 🤔

Tabi ki kendi tercihin ama bence erken gebelik testine boşa para verme bence ekstra bir şeyi yok çevremden duyduklarım kadarıyla. Sağlık ocağına gidip kan ver bence 🥰 ben günümü bekliyorum geçince öyle yapmayı düşünüyorum 🤔
İnan saglikocagina gidip kan testinden sonra yoksa üzülmek istemiyorum hiç, 3 ay deniyoruz hep bi beklenti vardi ve üzulüyorduk bu ay bende nedense hiç hamile olabilirmiyim acabası oluşmadı hiç belirtim yoktu sadece adet dönemimde oldugu gibi gögüslerik şiş ve agriyor o kadar sivilcelerim cikti yine yanılıyormuyum acaba diye düşünüyorum açıkçası hiç bi fikrim yok😊

Merhabalar arkadaşlar, ben 4 aylık evliyim ve korunmuyoruz eşimle gebelik istiyoruz inşallah.Bugün adet günüm tüm adet belirtim var onun dışında gözlemleyebildigim hiç bi belirtim yok bugün evde kalan bi test vardi onu yapim içimde kalmasın dedim ama gün ışıgımda belli t bölgesinde çok ip gibi aşiri silik bi cizgi görüverdim sizce dogrulugu nedir hamile olabilirmiyim Eki Görüntüle 2898393

Yarın kan testi yaptır kesin belli olur bugün adet gününse

Merhabalar arkadaşlar, ben 4 aylık evliyim ve korunmuyoruz eşimle gebelik istiyoruz inşallah.Bugün adet günüm tüm adet belirtim var onun dışında gözlemleyebildigim hiç bi belirtim yok bugün evde kalan bi test vardi onu yapim içimde kalmasın dedim ama gün ışıgımda belli t bölgesinde çok ip gibi aşiri silik bi cizgi görüverdim sizce dogrulugu nedir hamile olabilirmiyim Eki Görüntüle 2898393
Kuruma çizgisine benziyor bendede çıkmıştı bi ara ama hamile değildim

X