kizlar bugun adetim uzerinden 9 gun gecti test yaptim ikinci cizgi silik cikti ama hic beklemeden direk cikti ne anlama gelio yardim edin lutfen hamismiyim degilmiyim
kizlar bugun adetim uzerinden 9 gun gecti test yaptim ikinci cizgi silik cikti ama hic beklemeden direk cikti ne anlama gelio yardim edin lutfen hamismiyim degilmiyim
yok degildi simdi yaptim ondan mi dersin ama dier testide ilk idrarda yapmadim fotosunu yukledim onda ikinci cizgi cikmisti hemen kafam allak bullak oldu
yok degildi simdi yaptim ondan mi dersin ama dier testide ilk idrarda yapmadim fotosunu yukledim onda ikinci cizgi cikmisti hemen kafam allak bullak oldu
Belki o idrar beklemiş idrardir. Bu idrar belki cok açıldı yoğunluğu yani çünkü cok net belli cok şaşırdım insallah ilkj dogrudur bence birkaç gun sonra yapin bende bekliyorum mesela bana 2. Cizgi hemende cikmadi saatler sonra cikti oncekilerde cikmiyordu ne kadar beklesemde. O yuzden 1 hafta bekliycem varsa zaten adet olmayiz bebis kendino gosterir. Panik yapiyoruz daha beter oluyor
Valla 9 gün geçmiş senin yeni fark ettim duzenliyse tabi cikmasi lazim ama hiç hamile kalmadim bilemiyorum kan vermen en sagliklisi gibi. İnsallah bebis kendini saklamıştır