How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ikinci cikan silik cizgi ne demek...

akkusss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
98
15
3
35
kizlar bugun adetim uzerinden 9 gun gecti test yaptim ikinci cizgi silik cikti ama hic beklemeden direk cikti ne anlama gelio yardim edin lutfen hamismiyim degilmiyim

kizlar bugun adetim uzerinden 9 gun gecti test yaptim ikinci cizgi silik cikti ama hic beklemeden direk cikti ne anlama gelio yardim edin lutfen hamismiyim degilmiyim
Canm hamilesin tebrik ederim fotosunu at görelim :)

ayyy insallah bir kac gun sonra tekrarliycam testi kasik batmam cok var ozellikle otururken oluyor yukluyorum simdi

15229486650499028075928830698026.jpg

sonunda basardim gozukurmu bilmiyorum ama aksam yaptim zaten sabahi bile bekleyemedim

bi kac gun gecsin beklesemmi diorum bilmiyorum cok heycandan panik halindeyim cok sukur insallah

yok degildi simdi yaptim ondan mi dersin ama dier testide ilk idrarda yapmadim fotosunu yukledim onda ikinci cizgi cikmisti hemen kafam allak bullak oldu

yok degildi simdi yaptim ondan mi dersin ama dier testide ilk idrarda yapmadim fotosunu yukledim onda ikinci cizgi cikmisti hemen kafam allak bullak oldu
Belki o idrar beklemiş idrardir. Bu idrar belki cok açıldı yoğunluğu yani çünkü cok net belli cok şaşırdım insallah ilkj dogrudur bence birkaç gun sonra yapin bende bekliyorum mesela bana 2. Cizgi hemende cikmadi saatler sonra cikti oncekilerde cikmiyordu ne kadar beklesemde. O yuzden 1 hafta bekliycem varsa zaten adet olmayiz bebis kendino gosterir. Panik yapiyoruz daha beter oluyor

Benm 7 gün geçmişti akşam 11:30 ta ögrendim idrar testiyle hamile oldugumu senin 9 gün geçmiş akşam sabah yapsan farketmez artık kan vermelisin

bi negatif cikti bi pozitif bende anlamadim ikisinden biri bozuk galiba
Valla 9 gün geçmiş senin yeni fark ettim duzenliyse tabi cikmasi lazim ama hiç hamile kalmadim bilemiyorum kan vermen en sagliklisi gibi. İnsallah bebis kendini saklamıştır

Back